Gravidute prin FIV (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Felicitari proaspetelor mamici Flori, Nikisimona bun venit voinicilor si sanatate muuuuuulta
Espe sarcina usoara, la termen si bebic sanatos si voios

Luni am fost la eco, placenta gr I, posterioara, inalta, lichid amniotic normal, bebe 1400 g si it's a boy!!! Da, nu am mai rezistat si am intrebat! (Julia nu mai ai pe cine admira) Cred ca si sotul ar fi vrut sa stie dar a lasat totul la alegerea mea. In drum spre clinica mi-a reamintit ca e ultima sansa si ca daca vreu sa aflu acum e momentul. A inceput sa rada cand a spus ca e fara nici o indoiala baiat, nu stiu daca de bucurie sau sa-si ascunda dezamagirea (isi dorea fata). Si de atunci vorbeste mereu de cate o sa-l invete, pe unde o sa mearga impreuna, ce nazbatii o sa faca! Eu inca incerc sa-mi temperez bucuria si abia atunci cand am sa-l tin in brate am sa ... ma imbat de fericire.

Multi multi la toate burticile, mamicile si la toti bebicii

Bianca 29+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari Bianca pt baietel!sa creasca mare si sa fiti fericiti!
Miki-miki cum a fost la eco?
Elena si Moni e 11 azi! asteptam seara pt rez la eco! va tin pumnii!
Eu in continuare cu problema somnului! Ma trezesc de 3-4 ori pe noapte, pt pp, si apoi de la 4 nu mai dorm. Cand sa atipesc suna ceasul, telfonul, etc! Oare vrea natura sa ma pregateasca pt bb?

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Moni, Liana, Bombo nu am facut eco, am facut doar consultatie , eco o sa fac sapt viitoare cred. In urmna consultatiei totul e OK si mi s-a dat sa fac cateva anal. Cam atat deocamdata.
Flori , Nikisimona felicitari pt baietei.
Rares Teodor si Dani Rafael bine ati venit pe lume , sa cresteti mari, voinici si sa aduceti multa bucurie paritilor vostri care v-au dorit f f mult.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Astazi imi vad bebeii. Abia astept.
Felicitari proaspetelor mamici sa le traiasca puiutii sa fie sanatosi si sa se bucure de ei.
Pupici pe burtici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Elenada, bafta la eco! Mergi la dr. Rotaru?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

AnaP astazi merg la medlife la ecografie la doctorul albu. la doctorul rotaru merg abia pe 22 decembrie ca atunci avea dansul liber. am inteles ca e super ok doctorul Rotaru. Sper sa comunicam bine.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Daca aveti nevoie de asistenta medicala in Bucuresti care sa vina la domiciliu, puteti folosi datele din urmatorul anunt:
Prestari servicii medicale-deplasarea la domiciliul pacientului,efectuarea injectii,perfuzii,montare-schimbare sonda vezicala,montare-schimbare branula,tratamentul unghiei incarnate,recoltare analize laborator si prelucrarea acestora,masaj anticelulitic si masaj de relaxare,pansament ocluziv si tratamentul escarelor si ulcer varicos,plagi infectate si suprainfectate,clisma in scop terapeutic si evacuator. http://tratamentmedical.uv.ro/index.htm
SALAGEAN ANCA 0722427130

Espe 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bianca - muulta rabdare ati mai avut. Sotul voia fetita sau voia baiat si-i era teama ca nu iese? Sa-ti pui carutul albastru sa vedem cati baietei avem ... Cand ma gandesc ca primul lucru pe care ni l-a spus doctorita care imi monitorizeaza sarcina a fost "pare ca e baiat" (la 10 sapt. si 5 zile) - n-am sa uit niciodata expresia fetei sotului meu.

Ana_P - hai schimba-ti semnatura

Elenada - cred ca prima eco n-o voi uita niciodata, parca eram teleportata acolo si aveam niste emotii ...

Cami 28+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carmendu andicu liana micky

Azi am fost la eco am vazut si eu o inimioara agitata - 165 batai/minut. Am fost la o prietena care are un eco nu f performant si zice ea ca sacul gestational ar fi mai mic , bebeul e ok si nu e nici o problema. Dar banuiesc ca stiti urmatorul pas.
Pus sot, sunat , maine la 15,30 ma duc la dr. Herghelegiu sa povesteasca la nebuna cum e cu sacu gestational.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cataaasuper taree nebunooo..e bineee..pup
Moni ,elenada va astept.
miki la cine ai fost?te puppp
Biencutzooo felicitari pt putzulica
mihaaaaaa te pup
va pupp

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput