Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirela_1 spune:
Liana 
Mihaela, suna interesant ce spui tu acolo, daca-i asa nu-mi fac probleme. De data asta n-a mai masurat BPD-ul dar de obicei era mai mare decat varsta sarcinii. Oricum mai e o saptamana sau chiar mai putib daca se grabeste bebe.
Catalina, bafta maine la eco. Cine te monitorizeaza acum?
Mirela
38+
Diana Elena
Bianca B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Bianca - muulta rabdare ati mai avut. Sotul voia fetita sau voia baiat si-i era teama ca nu iese? |
La 10 sapt
Gata! executat! avem carut albastru!
Liana, Bombonique multumesc

Bianca
29+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
catalina2307 spune:
Mirela - Sfantul Duh ma monitorizeaza acum
. Parca sunt dusa cu capu. Nu imi vine sa cred ca sunt gravi, nu vreau sa ma gandesc prea mult, nu mi se pare nici un medic suficient de bun, clar nu trebuie sa fie la Municipal. Azi am aflat ca s-a deschis inca un spital privat unde apropos se naste si in apa (Regina Maria) si astept recomandari de acolo. Sincer nu stiu ce vreau.....daca o sa fie bine probabil o sa nasc in Grecia - al meu sot nu mai accepta experiente romanesti- pana atunci....mai vedem.
O sa vorbesc maine si cu dr. Herghelegiu. Habar nu am. Sugestii???
elenada spune:
Hello burtici
M-am intors de la eco unde am vazut cel mai frumos punctulet si am auzit o inimioara mica batand cu putere.
E un singur bebelas si eu zic ca e fetita mea
pupici pe burtici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
Catalina calmeazate fata draga si ia-o incetisor
uneori nu-mi vine sa cred nici acum. Doamne ajuta! cred ca e foarte bine sa nasti in Grecia!
Elenada felicitari si bebe sanatos.
Bianca
29+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
catalina2307 spune:
Bianca incerc.![]()
Monilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand ce faci draga mea? Si la voi se respecta programarile ca la noi?
Madutz spune:
Taaaam taaaa raaaa raaaa taaaaam 

- pe 07.12.2008, la ora 20.30 a sosit pe lume Papadia noastra!! O cheama Eva, e sanatoasa - 3290 g, 51 cm si a primit nota 10 - frumoasa
si devreme acasa
(38 saptamani, nu a mai avut rabdare pana pe 18 cand era programata cezariana, a vrut sa vada bine bradul si pe Mos Craciun
)! Mami si tati sunt cei mai fericiti din lume
!
De ieri suntem acasa, si nu facem decat sa ne iubim in continuu
!
Revenim curand cu detalii si cu poze, dupa ce ne mai dezmeticim un pic!
Felicitari din suflet proaspetelor gtavidutze si mamicutze si pumnii stransi pentru fetele care se pregatesc de nastere!
Cu mult drag!
zisaCami spune:
Am vorbit ieri cu Valeria ... din pacate vestile nu sunt bune deloc in ceea ce-l priveste pe puiul cel mic - a facut hemoragie si la plamani si medicii nu-i mai dau nici o sansa
; in schimb cel mare e foarte bine, a ajuns la 1200 gr., ia cam 20 g/zi in greutate si probabil pe la sfarsitul lui ianuarie, inceput de februarie vor veni acasa. Nici nu stiu ce sa spun, ma bucur pentru cel mare, dar ma doare sufletul pentru cel mic
...
Catalina bine ai revenit
, sarcina fara probleme si bb sanatos si la termen iti doresc! 
Flori, Madutz, Nikisimona, Marush sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si sa va umple inimile de fericire!

Moniland astept numai vesti bune! 

Miki, Nusy ce mai faceti, cum va simtiti?

31+

Inimioara mea
Radu Costin

A.M.R. 9 SAPTAMANI
Micky2007 spune:
Madutz felicitari mamico. Se simte ca este foarte fericita. Sa iti traiasca fetita Eva si sa te bucuri de ea.
Micky
16+
+
(asa spune dr.)
Micky2007 spune:
Cami multumim ca ne-ai mai dat o veste despre Valeria, sa dea DD sa fie bine si pentru bebe cel mic.
Micky
16+
+
(asa spune dr.)