Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirela_1 spune:
Flori, sa-ti traioasca baietelul, sa fiti sanatosi amandoi si tu cea mai fericta mamica.
Miki, asa e mai am putin, parca nu-mi vine sa cred.
Andrada
tot am vrut sa te sun dar mi-e sa nu te deranjez.
Julia
, promit s-o tin pe bebelina pana-n 18, nasti tu pana atunci.
Fetelor, am o rugaminte, mai ales la cele care au nascut: puteti sa-mi recomandati un pediatru bun care vine la domiciliu contra cost si e cat de cat aproape de zona Titan? Voi cum ati priocedat, mergeti la policlinica/ clinici private sau chemati pediatrul acasa?
Mirela
37+
Diana Elena
bombonique spune:
Bun venit Rares Teodor! Sa cresti mare si fericit! Felicitari Flori! refacere rapida!
Julia si eu am aceleasi temeri! ca va fi "negrut" (dar parca mai conteaza?)
Elena, Moni, amr 2 pana la eco!
Pupici tuturor!

Bq
20+
Bianca B spune:
Catalina
felicitari si Doamne ajuta!
Mai am multe pagini de recuperat dar nu am putut astepta sa o felicit pe Cata dupa.
Bianca
29+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Moniland spune:
Felicitari mamicuto!!!!
Imi inchipui cat de fericita poti fi cu puiutul Rares Teodor in brate!!! Sa fie sanatos si cuminte!
amzulica spune:
Felicitari Flori - sa-ti traiasca baietelul sa fie sanatos si cuminte si sa va aduca bucurii. 
Cine urmeaza? Julia - hai Julia. ![]()
Cami
27+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
carmendu spune:
flori- felicitari. bebe rares, bine ai venit pe lume. sa fii sanatos si voios.
julia- tu urmezi iubita. sa-mi spui cand sa scot agitatele.
catalina- ma bucur ca ai reusit. si ma mai bucur ca ai prins curaj ca sa scrii aici. iti doresc multa sanatate si sunt sigura ca de data asta o sa fie BINE. 
ce ma bucur cand vad ca sunt atat de multe fete noi. ma bucur pentru voi fetelor si va urez sa aveti toate sarcini usoare, fara probleme si sa ajungeti la termen. TOATE.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
nikisimona spune:
fetelor va scriu pe fuga...am nascut pe 29.11.08 un baietel de 3.500 kg scor 5. cezariana in Peterborough UK. bebitu meu e inca la reanimare..pe scurt in timpul travaliului a facut caca si a inspirat si a ajuns in plamani a fost in antibiotice si oxigen acum mai e doar in oxigen.sper ca in aproximativ 10 zile sa fim acasica.atumci va voi scrie si eu povestea noastra. va pupic...nu am avut timp sa va citesc. eu nu ma misc de langa el stau cu el in sectia de reanimare..vin acasa doar pt dus si cateva ore de somn. VA PUPA MAMI SI DANI-RAFAEL
bombonique spune:
Pupici Nikisimona si lui Dani- Rafael! Sa cresteti mari si voinici si sa veniti "acasica" cat mai repede voinici si voiosi!

Bq
20+
andicu spune:
Flori, mamica fericita, felicitari pt bebe iubit si mult asteptat, Rares-Teodor!!!
Sa-i fie viata lina, sanatoasa si frumoasa, sa-si bucure parintii, iar mamica lui sa se refaca repede si sa aiba mult laptic! 

Catalina, felicitari! ma bucur mult ca te-ai intors la Odisee si iti doresc din inima sa ne vedem la Mamici FIVoase! sarcina usoara si la termen si bebe sanatos! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc