Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 15
catalina2307 spune:
kittyke - recunosc. am plans putin :). Sa iti traiasca puii frumosi.
smoly - saru'mana
miki - hai bine te-am gasit si io
.
moniland -am aceeasi drama. Nu simt nimic.Nici macar un sfarc sa ma doara.Na, acu ma iertati da toate avem sfarcuri. Unele mai dureroase altele mai nedureroase.![]()
Happiness_4_us spune:
Uite asa m-am hotarat sa vin pe lume, eu Rares Teodor, pui mic de mami Flori76, ieri 08 decembrie 2008, in ziua Sf Cezar, asa cum se numeste tati, prin cezariana, 2.500kg si Apgar9.
A fost un drum lung care s-a terminat cu bine iar parintii mei minunati m-au intampinat cu cea mai mare dragoste din lume.
Asadar bine ai venit pe lume Rares Teodor, minune mica de la DD!!!
Sa fii sanatos, sa-i bucuri pe mami si pe tati iar viata sa iti fie una linistita, presarata numai cu bucurii si impliniri!
Iar tie mami, recuperare rapida! Te imbratisez cu multa dragoste!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Andrada.P spune:
Catalina FELICITAAAAAAARI!!!!! Ma bucur enorm pt tine. Nu am mai apucat sa ne intalnim la Odisee dar te astept in 8 luni la Mamici prin FIV. Pana atunci, sarcina usoara!~
Mirelush bafta la eco!
Flori felicitari! Bebe Rares Teodor bine ai venit pe lume!!!
Mai mult de 2 pagini n-am apucat sa citesc. Sper ca toata lumea e bine. Noi suntem ok. Ne-am chinuit cu o constipatie care pare ca se rezolva...
toate fetele cu drag!
Andrada mami de
Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
Julia75 spune:
BINE AI VENIT PE LUME RARES TEODOR!!!!!!!!!!!!
Flori, felicitari si recuperare rapida!!!
Mirela, sa nu-mi zici ca si tu nasti inaintea mea, pe mine toata lumea ma lasa in urma.
Kittyke, se pare ca chiar asteapta Craciunul bebicul meu, desi eu am inceput numaratoarea inversa cu 2 saptamani in urma. Sa cresteti mari si sanatosi!
Moniland, si eu visez la un blondut cu ochi verzi (ca sotul in copilarie), dar sa sti ca am cosmaruri ca Aurel Cris ca va fi un negrotel![]()
Julia
39+ 
catalina2307 spune:
Flori bravo. Vezi daca ai papat rechin pescuit de sotz?! ![]()
Andrada - saru'mana mult si sa iti traiasca comorile.
miki01 spune:
Flori, FELICITARI pentru printul drag si iubit! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Catalina2307, FELICITARI pentru marea reusita! Sarcina usoara sa ai si numai bine iti doresc! M-ai emotionat rau de tot.
Va las acum, voinicelul meu iar ma "claxoneaza".
Pup toate burticile,
Miki mamica de Andrei Gabriel
anes spune:
catalinaaaa
...iubita...uraaa!!!
Felicitari din toata inima! Ce mult ma bucur! Doamne ajuta sa fie bine! Sarcina usoara!
miki-miki
NU POT SA CRED! Si nu spui nimic! Adica pe mess, ca n-am mai apucat sa intru pe azoo.
Cata bucurie!!! Felicitari graviduto si sarcina usoara!
Iertare fetelor, sunt de la odiseea nov-dec si am intrat sa imi felicit doua dragi prietene!
Dragelor, mi-ati luminat sufletul!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
anes spune:
Flori
, felicitari si crestere usoara!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
elenada spune:
Flori felicitari si sa iti traiasca sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Kittyke ai doua comori superbe. Am vazut pozele si mi-au dat lacrimile. Sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de puiutii vostri.
AndradaP sa iti traiasca fetitele sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele. ce frumos ai povestit nasterea.
Catalina bafta multa. Ai sa vezi ca la vara punem si noi poze cu bebicii nostri si o sa avem ce povesti.
Moniland mai avem putin si mergem la eco.
pupici pe burtici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cellu spune:
FLORI, felicitari pentru printul vostru, TUDOR-RARES ! Sa va traiasca si sa va bucurati de el toata viata!
ESPE, CATALINA2307, FELICITARI ! Sarcini usoare, pana la termen, va doresc!
MONILAND, si eu am avut dureri de burta, pana pe la 10-12 sapt.
toate burticile
BB George-Ion 11 luni