Gravidute prin FIV (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Flori, nastere usoara!
Moni eu am avut dureri de burta (ca la CM) toata sarcina, sper ca la tine sa inceteze mai repede. Nici acum nu stiu de la ce sunt, impotant insa este ca am dus sarcina, mai am un pic si vine bebelina.
Nusy, da, astazi merg la eco, ce memorie ai. Dau vesti dupa. Deocamdata sunt bine, durerile de burta sunt suportabile si nu mai tin toata ziua, au reaparut mici neplaceri, gen greata, dureri de cap, picioare umflate dar pe ansamblu totul e OK. Daca-mi zice dr deseara ca bebe e bine altceva nu-mi trebuie. Mai am 9 zile pana la momentul 0. Julia, pana atunci sper ca o sa fii cu bebe in brate.
Catalina, multa bafta de data asta.

Mirela 37+ Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Dau buzna peste voi pentru ca vreau sa ii transmit felicitari Catalinei pentru vestea cea buna. Pupici multi si imbratisari cu drag, sa iti soseasca zmeurica de iulie-august asa cum iti doresti.
PS: Sper ca nu te superi, am zis si la fetele de la nov-dec vestea cea buna confirmata.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Multumesc si te imbratisez tare tare. Felicitari si tie si sa te bucuri de bebitza ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Catalina felicitari, sarcina usoara si la termen

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mirela , Sima . Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BRAVEGIRL, CATALINA,va multumesc fetelor pt raspunsuri,pe 16 am urmatoarea eco,si atunci voi discuta cu medicul despre posibilitatea de a face un cerclaj profilactic,cred ca este cel mai bine asa,acum sa vedem si parerea medicului.

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Catalina draga FELICITARI !!! si de data asta sa fie un bebe sanatos si puternic ca meriti din plin
Ma bucur enorm pentru tine , esti o luptatoare

Julia nastere usoara acum deja a inceput numaratoarea inversa !!!
Stiu prin ce emotii treci ce cadou minunat de Craciun

Fetelor e foarte frumos dar foarte greu cu gemeni mai ales daca nu ai cine sa te ajute ...si acum am intrat numai o clipa ca am reusit sa adorm pe amandoua dar asta e un miracol , toata ziua sunt solicitata
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi !!!!

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor . Am inteles ideea cu durerile, as prefera din cand in cand, odata pe zi sa simt ceva sa stiu ca e bine.
kittyke, eu sunt topita dupa fetita, dar Mark al tau asa blondut cum e m-a dat gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

catalina felicitari!
Ma bucur f tare pt tine,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Ti-am urmarit povestea si am fost mereu sigura ca DD iti va inlocui pierderea cu o minune.
Sa fiti sanatosi!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirelush mai ai putin , ai sa vezi ca o sa fie ok la dr. PS am o colega pe care o cheama Diana Elena ca pe printesa ta.
Catalina Bun venit si aici. Sarcina usoara si la termen.
Moni mai ai putin pana joi. Eu maine fac o vizita la dr, sper sa fie totul ok. Am obs ca iti plac blondutzii, ca si mie de altfel
Nusy bine ca esti ok, incepusem sa-mi fac griji.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

da, miki, blonduti sunt preferatii mei. Eu asa am dat comanda, dar o sa vad ce va iesi . Sanse am, ca sotul meu e saten, dar a fost blond cand era mic. Oricum mi-a promis ca a pus in bagajul genetic si culoarea parului si a ochilor (albastri)
Waauuu maine ai eco, tin pumnii ca totul sa fie ca la carte.

Mergi la inceput