Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 13
kineta spune:
FETELOR ,am si eu o intrebare:de doua ,trei zile,imi simt burta mai tare ,sunt niste senzatii ciudate,iau no-spa 3-4 zi,si Magne B6 3/zi,cand stau intinsa parca nu simt aceelasi lucru,adica totul este ok,dar cand ma ridic simt ca este uterul mai tare si o senzatie de presiune"nervi" in burta,oare or fi contractii nedureroase?? Ce parere aveti,sa ma alarmez,Miercuri fac 12 sapt. Si daca ar fi contractii nedureroase este pericol sa se deschida colul?
pe toate.
+11

amzulica spune:
Raloucutza - trisomia 21 este Sindrom Down - dar nu te impacienta, daca ecografic ai iesit bine si te-a linistit si medicul - stai calma. Asa cum probabil ai vazut acolo scrie clar ca nu e un diagnostic este o statistica.
Flori - iti tinem pumnii. 

Cami
27+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
BraveGirl spune:
Kineta, eu zic sa vb cu medicul tau. Eu am avut o sarcina cu probleme, si simteam si eu presiune maiales daca stateam mai mult in picioare. ajunsesem cand era burtica mare sa nu mai pot sta in picioare, pt ca simteam presiune in burtica si apoi incepeau durerile si contractiile. La inceput, cand sarcina era mica, mi se intarea burtica si o simteam fff ciudata...la 20 de sapt au inceput contractiile dureroase. Mai bine mergi acum la dr, ca sa stai linistita.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
bombonique spune:
Ralucoutza, aceste DT si TT se fac mai mult pt statistica. Totul se raporteaza unui for international. (organizatia mondiala a sanatatii). Fa totusi si TT (il mai vezi pe bb
). Daca corelat cu eco ar aparea ceva dubii, dr ti-ar recomanda amniocenteza (care depisteaza 90% anomaliile cromozomiale). Dar nu te stresa. Stiu ei mai bine! oricum noi fiind cu fiv/icsi, embrionii sunt alesi o data. Relaxeaza-te si bucura-te de ac perioada. Trece atat de repede...
Bq
20+
catalina2307 spune:
Buna fetelor....am tot dat tarcoale ....si am zis de ce nu? Vad ca aproape toate prietenele mele vechi au nascut. Sa va traiasca puii dragele mele si sa va bucurati de ei.
Flori tin pumnii.
Julia - vad ca esti veterana. Te citeam in urma cu cateva zile cand erai tu matura si cerebrala si sfatuiai boboacele sa termine cu stresu ca daca sunt asa de la ineceput.....Si imi aminteam cand planuiam sa facem cheta si sa cumparam un ecograf
.
Ce stiu deocamdata? Stiu ca am avut ET pe 12 nov si ca acum avem un bebe la purtator. Mai mult nu stiu dar aflu saptamana viitoare.
Kineta - pentru ca eu am sentimente mai speciale pt gravidutele cu gemenasi te citesc cu drag. Daca imi permiti un sfat . Sfatul omului patit....CERCLAJ. Cei din Grecia fac cerclaj la sarcinile gemelare din saptamana 8.La mine faptul ca nu a fost facut a dus la un final tragic.
Va pup si sper din inima sa fie o odisee norocoasa. Norocoasa si pentru mine de data asta. Doamne ajuta.
Julia75 spune:
Espe, bine ai venit la gravidute! Sarcina usoara!
Moniland, eu nici n-am avut dureri de san toata sarcina.
Sima, Bombonique multumesc..
Julia
39+ 
Julia75 spune:
Catalina,

, ce bine imi pare, felicitari, o veste minunata!!!! Ati reusit! Tin pumniii ca de data asta sa fie sarcina pana la termen si bebe sanatos! Esti in Romania sau Grecia? Cum te simti, totul e bine pana acum?
Da is veterana, toata lumea naste inaintea mea, numai eu nu nasc odata
.
si felicitari!
Julia
39+ 
catalina2307 spune:
Julia sunt in Romania. Deocamdata, Doamne ajuta, sunt ok. Sper sa fie asa pana la capat :).
Lasa draga mea, ca nasti tu. Stie bebe cand sa iasa. Te pup si multumesc.
mamiseli_11 spune:
Dau buzna peste voi pentru ca vreau sa ii transmit felicitari Catalinei pentru vestea cea buna. Pupici multi si imbratisari cu drag, sa iti soseasca zmeurica de iulie-august asa cum iti doresti.![]()
PS: Sper ca nu te superi, am zis si la fetele de la nov-dec vestea cea buna confirmata.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele