Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

....viata nu e dreapta!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mikisor mi s-a facut pielea gainii cand am citit, nu imi vine sa cred, imi pare sincer foarte rau, nici nu stiu ce sa spun...
Sunt alaturi de tine

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Miki, imi pare nespus de rau, chiar daca nu te ajuta cu nimic.
Fa tot ce iti trebuie ca sa iti revii cat mai repede!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Miki.. Bunul Dumnezeu sa-ti fie alaturi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

miki, am urmarit din umbra povestea ta si m-am bucurat nespus de reusita ta iar acum nu am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare. nici nu-mi pot inchipui ce este in sufletul tau. iti doresc multa putere sa te ridici si sa mergi mai departe, cu siguranta vei reusi sa-ti indeplinesti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Miki, nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare.
Din pacate, cunosc foarte bine ce poate fi in sufletul unei femei in astfel de situatii. Totul este sa nu iti pierzi increderea in Dumnezeu si sa mergi mai departe.

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Miki

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

miki
am citit toate capitolele in care ai fost eroina principala....imi pare nespus de rau si vorba cuiva de mai sus,mi s-a facut pielea gaina.....cand am auzit ce ti s-a intamplat...nu pot sa iti spun cat de rau imi pare pentru tine mai ales ca am crezut ca tu chiar ai reusit...intamplarea asta face ca sa imi pierd speranta ca as putea reusi...sa-ti spun ce am facut la szeged?nimic....pentru ca rezultatul spermogramei e acelasi ...0....am un sot aparent sanatos din toate punctele de vedere dar cu 0 spermatozoizi...asa ca am venit iar de acolo distrusi din punct de vedere emotional...a zis doctorul sa discutam si sa hotaram cand facem biopsia...si am hotarat sa nu o facem...deloc...sotul meu nu vrea sa o faca...si i-am dat dreptate...a zis sa facem iad...el...saracul...eu initial nu am fost de acord dar dupa ce m-am gandit mai bine i-am dat dreptate...sa ma duc cu el la szeged,sa facem biopsia...poate nu se gaseste nimic,daca gaseste poate nu sunt buni...asa ca am hotarat iad...fara tratament,pe ciclu natural,fara medicamente...fara sa-l chinuiesc pe sotul meu...inca o data,imi plange inima pentru suferinta ta...chiar daca nu putem in totalitate sa intelegem prin ce treci...deoarece nu suntem noi in locul tau...mult noroc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Miki , multa putere , sa mergi mai departe .

Mergi la inceput