Azoospermie - cap 26 -
Raspunsuri - Pagina 11
ella28 spune:
Miki imi pare rau, rau, rau de tot.
Speram in o poveste frumoasa pana la capat, in povestea cu oamenii buni carora li se intampla numai lucruri bune...
N-a fost sa fie acum, fruntea sus, data viitoare va fi bine pana la capat!
nusy spune:
Miki: te imbratisez si aici, fii tare!
Diana: prima spermograma a sotului,facuta in oras(si cica si la centrifuga), a fost zero absolut.Dupa 2 saptamani (timp in care a luat doar Branca Ursului),am mers la Bucuresti,la dr.Soare,care a cautat foarte bine la microscop(a avut rabdare, ceea ce banuiesc ca n-au avut la mine in oras) si a gasit 100.000/ml.De atunci( de trei ani) asa s-a mentinut..intre 100.000-300.000, indiferent de sacosile de medicamente luate....Asadar,eu sunt sigura ca prima spermograma nu era reala,adica erau ,totusi, cativa gigei acolo...iar FSH-ul a fost tot timpul in jur de 22-23.
Nusy
12+
bytzi spune:
mikisor,nici un cuvant nu poate alina durerea din sufletul tau...sa stii ca sant cu sufletul alaturi de tine
pisix spune:
Miki - imi pare foarte rau. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cand am citit. Inca nu-mi vine
dalailana - asemenea ... 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
diana23ct spune:
nusy noi am facut 3 spermograme in 3 locuri diferite. speram macar un spermatozoid sa existe la una din spermograme. La voi macar s-a gasit ceva...ce as putea sa mai cred!!! Eu sunt decisa sa alegem calea cu IA de la donator. Momentan il mai las pe sotul meu sa se obisnuiasca cu gandul si intre timp sa imi fac si eu toate analizele amanuntite.
Voi pana la urma ce ati facut? E pacat sa nu incercati sa faceti un bebe al vostru atata timp cat exista ceva spermatozoizi. Noi nu avem cu ce si ne este extrem de greu...tot ce sper este sa reusesc in 2009 sa raman insarcinata si sa vina si la noi un casa un ingeras care sa ne bucure zile.
Va pupic.
Diana
dalailana spune:
pisix - thanks Pana la 12 saptamani bb e un embrion si arata ca un crocodil
asa ca ma gandesc ca nu am pierdut un copil ci un potential copil, ceva neformat inca. Si imi tot zic asta ca sa treaca timpul mai repede pana cand voi fi gravida iarasi si trecuta de 12 saptamani.
As vrea sa va propun un subiect mai vesel ca sa uitam putin de incrancenarea spermogramelor, a fiv-urilor , a inseminarilor, doctori peste doctori, asistente miros de spital etc. : ma intereseaza si pe mine ce metode aveti voi de relaxare. Sa va spun de ce: am auzit de n cazuri despre fete care se chinuiau sa aiba un copil si dupa ani de zile cand s-au relaxat si si-au luat gandul au ramas insarcinate. Asa ca eu incerc sa nu ma mai gandesc zilnic ca trebuie sa am un copil si ma straduiesc sa imi ocup timpul cu altceva. Eu fac mult sport, plimbari la munte si glumesc pe orice tema. Voi ce metode aveti?
Copilutzu la tine stiu : o ai pe Perlutza 
ailemac spune:
MIKI, iti doresc sa fi puternica, asa cum ai fost si pana acum. Dumnezeu te va ajuta, asa cum si tu ne ajuti pe noi toate.

nusy spune:
Diana: nu ai observat semnatura mea??? Eu,din fericire,am reusit! Sunt graviduta in 12 sapt., in urma unui FIV cu ICSI la clinica Gynera( bineinteles cu gigeii sotului).Eu am vrut sa spun ca,chiar daca sotul tau are FSH 23, pana nu face biopsie nu puteti fi siguri ca nu produce deloc gigei....caci,sotul meu,tot cu FSH 23, produce...Asa ca si voi puteti incerca sa aveti bebele vostru...prin FIV cu ICSI cu biopsie la sot,asta insa trebuie s-o discuti cu un medic sau cu o echipa de medici( ex. dr.urolog Damian + dr.Dracea ,de la Gynera).
Nusy
12+
diana23ct spune:
Nusy chiar nu am vazut la semnatura ca ai reusit sa ramai insarcinata. Felicitari si sarcina usoara si sa va bucurati de micut.
M-am interesat si a ramas dupa 12 ianuarie sa imi fac programare la Dr Laura Dracea, dar o sa merg in spital, nu la policlinica particulara. O sa o intrebam si pe ea ce parere are legat de analizele sotului si daca imi spune acelasi lucru cred ca o lasam balta si trecem la donator. Deja am primit mult prea multe raspunsuri negative ca sa mai punem la indoiala ceea ce ni se spune.
Va pupic.
Diana
Delphinas spune:
miki imi exprim si aici durerea fata de tine. te inteleg perfect.
draga noastra.
fetelor am si eu o rugaminte la voi.nu mai stiu cine(nici nu sunt sigura ca aici am citit
) povestea ca sotul a facut operatie de varicocel. vreau si eu sfaturi si pareri, preturi, orice.
aseara in urma vizitei la urolog sotu a fost diagnosticat cu varicocel grad II-III. in ianuarie va fi operat la buzau si pana atunci vreau sa ma documentez cu cat mai multe si sa-l pot sprijini ca e cu moralul la pamant.
multumesc tare mult.
poze, Just Me
ambitioasa