Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anto_27 spune:

miki , si eu sunt alaturi de tine! m-am bucurat nespus cand am vazut ca ai reusit iar acum nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau! iti doresc putere sa o iei de la capat si sa iti strangi puiutul in brate cat de curand! te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor , multumesc pt mesajele voastre. Incerc sa-mi revin si sa ma gandesc la o noua incercare anul viitor care sper sa fie cu final fericit.
Va urez Sarbatori Fericite de acum pt ca ma retrag de pe forum o perioada mai lunga.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miki iti doresc sa-ti gasesti linistea si sa iti recapeti speranta !

Delphinas
, varicocelul altereaza structura, functia si productia spermei, pentru ca afecteaza temperatura la nivelul scrotului, de unde si rezultatele afectate ale spermogramei. Sunt cazuri de succes pe acest forum -unul din ele fiind titelu, care dupa ce s-a operat are doi bebei. Fruntea sus, fii tare si incurajeaza-l pe sot, e important ca s-a gasit o posibila cauza.

April

Mergi la inceput

Am primit rezultatele de la genetice si hormonale (partial, analiza la testosteronul liber iese in cateva zile)

La cele genetice ne-am lamurit, sunt bune atat cariotipul cat si microdeletiile Y.

Cu hormonalele sunt in ceata. Va rog din suflet daca aveti mai multa experienta in interpretarea analizelor sa ma luminati si pe mine, pun si rezultatul si intervalul de referinta.Pana pe 14 ianuarie cand avem programare la Damian mai e o gramada:

Testosteron 9.05 Interval normal 1.66 - 8.77 ng/ml
LH 5.96 Interval normal 1.14 - 8.75 mUI/ml
Prolactina 12.18 Interval normal 2.58 - 18.12 ng/ml
FSH 3.80 Interval normal 1.37 - 13.58 mUI/ml

Puteti sa ma ajutati, pls?

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

april cu ochiul liber testosteronu e marit, e trecut de limita maxima. restul se incadreaza in valorile normale.
legat de varicolec asta ne-a explicat si dr urolog. oricum dupa ziua lui va merge la operatie.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

April , un testosteron mare afecteaza prostata. E indicat PRO6 de la FLP.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Mikishorule, te pup pe sufletzelul tau bun!
Si-ti doresc sa gasestirepede toate raspunsurile la intrebarile care te macina acum!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki tare esti tu draguta ... si nu poti sa nu ajuti daca stii cum sa faci asta
Fetelor si eu va doresc sarbatori fericite pentru ca plec de maine in vacanta si nu stiu daca mai apuc sa intru pe net

Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

April 16
Pisix sa vii cu bateriile incarcate si Sarbatori fericite!

Miki

Mergi la inceput

April imi adusai aminte, e o planta care ajuta prostata afectata de un testosteron mare , Saw Palmetto ii spune , gasesti cateva cuvinte despre ea in prospectul pus de mine pe prima pag la Multi Maca. Mai demult am gasit pe net pastilute de Saw Palmetto dar nu stiu de ce firma sunt produse. Dc dai cautare in google gasesti.

Miki

Mergi la inceput