Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!!!
Dragele mele, eu va doresc Craciun Fericit, un An Nou cu impliniri, numai bucurii, cu multe realizari si sa, ni se indeplineasca visul de a fi Mamici, iar celor gravidute, le doresc sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi si papaciosi!!! SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!!!!

Va pup si va imbratisez cu mare drag, pe toateeee!!!!!!!!!!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor va doresc un Craciun fericit , cu implinirea tuturor dorintelor, siun An Nou mai bogat si pline de realizari.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

SARBATORI FERICITE !!

PS Eu incep sa-mi revin, mi-a venit sotul si m-a molipsit cu optimismul lui. Am ajuns la concluzia ca nenorocirea mi s-a tras de la tuseul vaginal si deci data viitoare nu voi mai permite nici unui dr sa-mi faca asta.
Am scris mai multe la sub " Cauze oprire din evolutie embrion"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Va place semnatura mea?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki La anul pun de-un pui .... sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Miki e exact atitudinea pe care trebuie sa o ai, te ridici si mergi mai departe desi stiu ca nu e usor . Si la anul pui de 2 pui cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta!CRACIUN FERICIT!

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragi fete inimoase ,

mi-ati fost aproape cu o vorba buna cand mi-a fost greu, mi-ati oferit sfaturi, suport si informatii pretioase, am putut vorbi cu voi despre problemele care au aparut anul asta in viata mea-lucruri pe care am simtit ca nu le pot impartasi nimanui- si vreau sa va multumesc din tot sufletul ca existati!

Va doresc ca in zilele de sarbatoare ce urmeaza sa va regasiti toate puterea, bucuria si speranta si sa va bucurati alaturi de cei dragi inimilor voastre!

Si din tot sufletul sper intr-un an 2009 mai bun, in care sa reusim toate sa devenim mamici!

Va imbratisez din toata inima -putere, sanate, optimism!

Craciun fericit si La multi ani!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

VA DORESC DIN TOT SUFLETUL "CRACIUN FERICIT"

NASTEREA DOMNULUI SA VA ADUCA IN CASE NUMAI BUCURII SI FERICIRE,SA LASAM DEOPARTE SUPARARILE SI POATE,POATE LA ANUL MULTE DINTRE NOI VOM AVEA O MICA MINUNE IN CASA....
SARBATORI FERICITE

http://tt.lilypie.com/1b7Up2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Va doresc la toate sa vi se indeplineasca cea mai mare dorinta, sa fim cu toate mamici.

Am aflat si noi luni ca vom avea o fetita si un baietel. Sunt foarte fericita si va doresc la toate sa fiti cel putin la fel de fericite ca mine.

CRACIUN FERICIT

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Sarbatori fericite, un an nou mai bun!

Va imbratisez pe toate, imi sunteti aproape desi nu va cunosc!

Mergi la inceput