Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

iuca felicitari. Sa fie sanatosi puiutii tai si sa ii nasti la termen.

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

va doresc un craciun fericit si plin de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Va doresc si eu Un CRACIUN FERICIT cu toti cei dragi alaturi !!!
Si , si , si .... ZAPADAAAAAA!!!
Yo vreau sa ningaaaaaaaaa!!! Sa ma tavalesc prin zapada , sa imi intre si in chiloti!!! Na ... asa sa ma satur!!!
Va pup si va imbratisez cu drag!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Un Craciun fericit pt toata lumea si multe realizari pe anul ce vine. Sa auzim de cat mai multi ingerasi care vor venii sa ne bucure sufletele.
Pupici.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChezMarie spune:

Craciun fericit tuturor! Va doresc tuturor sa vi se implineasca visele si mai ales, cea mai frumoasa dorinta, aceea de a fi mama.
Cu toate ca mi-am creat si eu un cont de ceva timp, pana acum nu am facut altceva decat sa citesc mesajele voastre....si sa ma regasesc in anumite situatii prin care treceti si voi.
Noi suntem oarecum la inceputul drumului care se arata a fi unul greu din pacate. Sotul meu are olisoastenospermie severa 90% imobili si doar 10% mobili. Acesta ar fi rezultatul ultimei spermograme. Penultima arata mult mai rau...100% imobili- oligoastenoterato spermie severa cu necrospermie.
Dupa ce am vizitat 3 doctori diferiti si am auzit 3 pareri diferite...am zis sa mai aud o parere. Am ajuns la dr. Matei Mioara la clinica Genesys Fertility Center.(clinica dr Tutunaru de la Elias). Ne-a recomandat sa stam de vorba cu profesorul Dov Feldberg din Israel, care ofera consultatii o data pe luna la clinica Fortis. Am ajuns si acolo si cu toate ca lucruruile nu stateau extraordinar, am plecat putin mai optimista decat de obieci. Singura noastra sansa este fertilizarea cu ICSI, insa sotul meu trebuie sa urmeze un tratament de 3 luni cu Gonal F (75UI/zi). Dupa fiecare luna de tratament, trebuiesc urmarite rezultatele. I-a fost recomandat acest tratament deoarece analizele hormonale au iesit bine, avand un FSH de 6.02 (val max: 13.58 mUI/ml). Daca tratamentul nu va da nici un rezultat, se va face biopsia testiculara si apoi FIV+ICSI.
Momentan nu a inceput tratamentul, o va face dupa Sarbatori.
Dilema mea in momentul de fata este urmatoarea.....Este oare posibil ca un astfel de tratament cu Gonal F sa-i faca rau? Unul din medicii la care ma fost initial si care la momentul acela nu ne-a dat nici macar o solutie, acum ne sfatuieste ca sotul meu sa nu tina tratatament pt ca l-ar distruge, ci sa faca biopsia testiculara. Ne cheama la cabinet dupa sarbatori sa stam de vorba. Sincer nu as vrea sa mergem.....Si dr Matei ne-a pus in vedere toate ambele variante, insa a spus ca ar fi de preferat tratamentul si in ultima instanta biopsia.
Daca vreuna din voi cunoaste pe cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare sau imi poate da un sfat cat de mic, i-as ramane recunoascatoare. Am discutat si cu un medic endocrinolog si am hotarat apoi sa tina o luna de tratament si vom vedea rezultatul si vom lua o decizie abia dupa...
Va admir si sunt alaturi de voi cu tot sufletul.

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si povestea mea.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_danny spune:

Buna fetelor .Citesc mesajele voastre de aproape doi ani de cand am aflat ca sotul meu are azoospermie si vreau sa ma alatur voua pentru sprijinul moral de care avem atata nevoie. Va felicit pentru acest forum prin care ne faceti sa nu ne pierdem speranta si sa luptam pentru a ne indeplini visul de a fi parinti .Dupa doi ani de lacrimi si resemnare ne-am hotarat, datorita celor scrise de voi aici sa nu ne pierdem speranta si sa renuntam asa usor.va multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

LA MULTI ANI, UN AN NOU MAI FERICIT , CU MULTE IMPLINIRI,SI REALIZAREA CELUI MAI MARE VIS.

pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

LA MULTI ANI!Sper ca 2009 sa va aduca numai bucurii si sa fim cit mai multe gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La Multi Ani, sa ne aduca 2009 multa sanatate,bucurii si cat mai multe burtici la acest subiect!

Miki, Andra, Pisix, Copilutzu, Ioana_p76: cate un special, sa dea Dumnezeu sa fie anul vostru!!!

Nusy 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

LA MULTI ANI tuturor, va doresc un an nou cu sanatate si multe impliniri. Sper din suflet ca acest an sa fie unul norocos pt cat mai multe fete.

Eu va multumesc mult pt toate gandurile bune, sper sa fie bine pana la capat

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

23+

Mergi la inceput