Azoospermie - cap 26 -
Raspunsuri - Pagina 15
andrabirni spune:
LA MULTI ANI!!!NUSY, MIKI, PISIX, COPILUTZU, IUCA, VREMBEBE,BYTZI

.
NUSY, IMI PLACE SEMNATURA TA.

rodicuta32 spune:
La multi ani!
Va doresc un An Nou cat mai bun,cu sanatate si sa ni se implineasca tuturor ceea ce ne dorim mai mult!
miki-miki spune:
LA MULTI ANI!!!! Va urez un 2009 plin de realizari!!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
pisix spune:
Feteloooor
La multi ani si un 2009 plin de speranta, optimism, entuziasm, incredere, putere, sanatate si ...dragoste !
Daca avem toatea acestea, putem invinge orice, chiar si ceva ...aparent invincibil ! ![]()
Acestea fiind spuse, vreau sa salut toate AzooGirls, mai noi sau mai vechi si sa va urez sa vi se implineasca (daca nu s-a intamplat deja) dorinta pt care ne aflam pe acest forum
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
pisix spune:
miki - imi place semnatura ta
si ca esti pe baricade. Tot respectul pentru asta si nu uita vchea mea vorba : numai cei perseverenti vor reusi 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
pisix spune:
andrabirni - draga de tine ! Un an nou minunat, in care sa ti se intample lucruri extraordinare 
Ce faci ?
pisix spune:
ChezMarie- gonalul se pare ca nu are nici un efect secundar la barbati. Si un medic din Austria mi-a spus de varianta asta.
Din pacate, nu e garantat ca va avea efecte uluitoare, dar se pare ca o imbunatatire aduce sigur.
Si sotul meu cred ca va incepe un astfel de tratament in curand.
Eu zic ca daca iti permiti, fa-l
Bafta, hai sa ne tinem la curent
pisix spune:
mia_danny - da-ne te rog mai multe detalii: ce teste a facut sotul tau, in ce stadiu sunteti, daca stiti cauza, ce planuri de viitor aveti
miki-miki spune:
Pisicuto
, wau............ ,ce de mesaje intr-un timp asa de scurt. Sa inteleg ca ti s-a desfacut lacatelul de la gurita?
La multi ani Pisicel, iti urez un an plin plin, sa gasesti clinica care te va ajuta sa-ti tii copilul in brate.
Iti place semnatura mea? Ti-o imprumut
.Tu stii ca mi s-a ghicit ca o sa am gemeni, poate data viitoare mi se va indeplini
.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
Delphinas spune:
LA MULTI ANI PE NOUL AN VA DORESC DIN SUFLET.
sa va dea Bunul Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa fie cat mai putine AzooGirls. Sa vina ziua in care sa va tineti puiutii in brate.
poze, Just Me
ambitioasa