Azoospermie - cap 26 -
Raspunsuri - Pagina 16
pisix spune:
miki - daaaa, azi noapte am dat iama in forum si am inceput sa-mi fac ordine in ganduri
Ma duc si eu sa-mi ghiceasca cineva de gemeni ca taaare vreau
Miki draga stii vorba mea ca e nevoie sa crezi ca sa se poata intampla, deci daca acum crezi inseamna ca sigur va fi asa
Delphinas- la multi ani si tie si sa stii ca pana la urma tot AzooGirls ramanem, dar unele cu bebelusi ![]()
Buna dimineata fetelor, din partea mea o cafeluta 
Brigit spune:
La multi ani!
va doresc un an de exceptie, in care sa reusiti toate sa va indepliniti visul!
April
andrabirni spune:
Pisix,
ne pregatim de consultatii.Vrem ca in martie -aprilie sa mergem in Germania si maine am sa sun si la Gynera sa imi fac o programare la Dracea.Dupa ce vom vizita cele doua locatii si in functie de ce vom afla , sper ca anul 2009 sa imi aduca un FIV-uletz.

Nusy, cum te mai simti?

FETELOR, NU UITATI DE PETITIE!!!!
bytzi spune:
la multi ani !si din partea mea sa aveti un an nou plin de realizari ,multa sanatate ,optimism si sa vi se indeplineasca dorinta cea mai arzatoare de a fi mame 

miki,pisix,iuca,nusy,andrabirni,vrembebe,copilutzu,amzulica,anes
moniland,ioana_p76 si restul fetelor mai vechi sau mai noi...
miki-miki spune:
Pt toate Ioanele noastre
LA MULTI ANI!!
Multa sanatate ca asta e cel mai importand , sperante , optimism, noroc si.......... POFTA DE VIATA!!
Pisi
imi place ca esti iar in priza. In locul tau nu as opta pt Ungaria , Zadori e dr f f bun dar nu au urolog bun acolo. Am vb acum 2 ani cu o asistenta de la clinica lui Zadori care si traduce (e de origine romana) si mi-a spus ca cei care fac biopsia nu mai vor apoi sa o repete , apeleaza la donator. Deci e f f dureroasa. Damian are mana f buna , nimeni nu s-a plans de operatiile lui ca ar fi f dureroase. Eu iti urez succes indif unde vei dori sa faci urmatorul FIV.
Eu mi-am facut planuri asa cu date exacte cum ii plac lui Pisi, mi-am aflat DPN-ul deja
, sunt dusa cu pluta rau nu??
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Eu mi-am facut planuri asa cu date exacte cum ii plac lui Pisi, mi-am aflat DPN-ul deja www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi |
nu esti dusa rau, esti o femeie optimista, care are incredere in ea si isi doreste un copil cu tot sulfetul ei. asta esti pt mine. si te admir pt curaju si optimismul tau.

poze, Just Me
ambitioasa
miki-miki spune:
Delphi
toate fetele de aici isi doresc un bebic mic , eu am trecut printr-un stres maxim pana la aflarea rezultatului, nu-ti spus ce emotii am avut pana s-a colorat testul de urina, mi-era frica sa-l fac si apoi cand l-am facut s-a colorat un roz pal dupa vreo 5 min de nu stiam dc e bun sau nu. Imi bubuia inima si nu stiam ce sa cred. La BHCG am trimis sotul sa-mi ia anal ca imi era frica de rezultat. .... Emotii mari pana la primul ecograf , extaz cand am vazut ca-i bate inimioara iar apoi peste 3 sapt a cazut cerul pe mine. Imi facusem planuri, unde sa-i pun patutul , ce nume sa-i dau .... mama se gandea deja la botez
. Acum dupa toate astea vreau sa fiu mai tare, sa nu mai fiu asa stresata , nu-i mai aleg nume cu toate ca mi-a placut f mult numele de Cezar, cred ca nici nu-i bine sa-i dau viitorului meu bb numele de Cezar, Cezar e numele ingerasului meu care e in cer cu tata. Vreau sa fiu tare si sa incerc pana voi reusi....., buzunarul sa ma tina.
De aceea zic ca nu tb sa-mi aflu UM, DPN
, tb sa-mi pun frau la vise.
Nusy
ce mai zici?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
ChezMarie spune:
Astazi am primit inca o parere negativa ref la tratamentul cu Gonal pe care l-a primit sotul meu. Sincer, nici nu mai vroiam parerea a inca un dr, dar persoana este foarte buna prietena cu o prietena a memei mele. Stii cum e, din vb in vorba am aflat ca de meserie este ginecolog, insa nu mai profeseaza. Sta mai mult in Franta si se ocupa de fertilizari si de analizele de laborator. Este in tema despre acest subiect. Va deschide luni un cabinet in Bucuresti. S-a intamplat exact ceea ce mi-am dorit si anume sa primesc parerea sincera din partea cuiva care nu ar avea nici un interes sa ma trimita intr-o directie mai putin buna. Mi-a explicat ca atata timp cat analizele hormonale (LH, FSH ) sunt bune, nu este bine sa isi injecteze un hormon artificial (gonal) si ca solutia ar fi Biopsia testiculara si apoi ICSI. Urmeaza ca luni sa ma vad cu ea si sa-i arat toate analizele si sa facem un plan de bataie. in momentul acesta sunt iarasi de la 0 cu ideile. O sa vad luni ce vb cu ea si o sa scriu imediat. Stiu doar atat. Ca trebuie sa gandim pozitiv si sa credem ca se va intampla minunea. Ajuta foarte mult aceasta gandire. Va doresc tuturor sa aveti puterea sa ganditi pozitiv indiferent ce-o fi. Dumnezeu este langa noi si ne indreapta pasii in directiile bune. Deciziile nu trebuiesc luate imediat, ci cantarite bine.
Eu nu stiu ce va fi...si nici nu vreau sa ma gandesc, pt ca ar insemna sa ma intristez. Nu ma gandesc decat la momentul in care imi voi tine copilul in brate. Va pup pe toate si va doresc din suflet multa bafta si noroc.
Maria
| citat din mesajul lui pisix ChezMarie- gonalul se pare ca nu are nici un efect secundar la barbati. Si un medic din Austria mi-a spus de varianta asta. Din pacate, nu e garantat ca va avea efecte uluitoare, dar se pare ca o imbunatatire aduce sigur. Si sotul meu cred ca va incepe un astfel de tratament in curand. Eu zic ca daca iti permiti, fa-l Bafta, hai sa ne tinem la curent |
LucaLuca spune:
| citat din mesajul lui miki-miki Acum dupa toate astea vreau sa fiu mai tare, sa nu mai fiu asa stresata , nu-i mai aleg nume cu toate ca mi-a placut f mult numele de Cezar, cred ca nici nu-i bine sa-i dau viitorului meu bb numele de Cezar, Cezar e numele ingerasului meu care e in cer cu tata. |
.... La fel si la mine. Dintotdeauna am stiut ca pe fiica-mea o sa o cheme Eva. Dar acum Eva si Clara sunt in ceruri, iar alte nume scurte, franco-romanesti, care sa imi placa si pe care sa le simt potrivite pentru surioarele Evei si Clarei - eu nu gasesc.
Deci iacata drama mea: nu am nume pentru fetite!! (Incerc sa zambesc)
De fapt, mai am o drama: am eu un feeling ca, desi nu mai vreau gemeni, o sa am din nou. SI-OR SA FIE BAIETI (si-or sa-mi manance urechile)!!! Si trebuie sa ma misc repede, sa fac si fetita, caci eu FARA FETITA NU POT! Si nu stiu cum s-o chemeeeeeeeeeeee...
Help! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Brigit spune:
Mikishorule, de ce sa iti pui frau la vise draga mea? Nu-nu-nu, cu nici un chip! Cu optimism inainte! Si crede-ma ca nu esti deloc dusa cu pluta daca tu calculezi DPN sau fixezi UM, eu de ex in fiecare luna astept sa imi intarzie uratii si sa imi fac test, desi cu cei cativa
amarati si amortiti pe care ii avem iti dai seama ca sansele sa se intample natural sunt...Deci mai degraba io-s dusa cu pluta, barca, vaporul, ce vreti voi, dar atata vreme cat nu ma scufund... e bine!
Cat despre nume....Miki & Luca promit ca vin cu ditai glosarul de nume cand anuntati ca sunteti
...pentru inspiratie! Doamne ajuta la cat mai multe burtici pe aici-repede!
April