Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Eu am vesti proaste, bble meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile , astazi tb sa aiba 9 sapt si 2 zile . Maine tb sa fac chiuretajul.
Va rog sa ma iertati dar imi tb o pauza lunga ca sa-mi revin, am sufletul pustiit ......Nu am sa renunt, la anul vreau sa incerc din nou dar cand anume nu stiu exact.
Va pup si aveti grija de voi.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mikishorul meu drag!!!
Imi pare rau!!! Offff.... sufletelul meu
Nu stiu ce sa iti mai zic .
Daca eram langa tine te strangeam in bratica. Iti trimit o imbratisare virtuala...
Sincer .... imi pare rau. Nu stiu ce sa mai zic ... Cred ca nu te mai consoleaza nimic...
Te pup!
Te asteptam ... sa (iti ) revi!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Of,miki, nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. Nu intru prea des pe aici, dar m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai reusit. Dar mai ales cand am vazut atatea fete care au fost fericite pentru reusita ta. Toate plangem acum si suntem alaturi de tine si sper sa te intaresca Dumnezeu sa treci si peste aceasta cumpana.
Stiu ca durerea din sufletul tau este cumplita si ca disperarea nu-ti da voie nici sa respiri, dar priveste-o ca pe o infrangere, batalia nefiind inca pierduta. Of, Doamne, oare de ce imi sunt atat de cunoscute parca aceste sentimente care ne-au lasat cicatrici adanci in suflet la fiecare dintre noi. Dumnezeu sa-ti dea putere sa te ridici din propria cenusa si sa o iei de la capat.
Te pup si te imbratisez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Nusy multumesc frumos. am o intrebare, la sotul tau pe spermograma apareau din cate inteleg ceva spermatozoizi...asa a aparut de la inceput sau era zero si dupa un tratament ceva ati reusit sa ajungeti la nr reapectiv? La sotul meu toate cele 3 spermograme arata acelasi lucru, ca nu are nici un spermatozoid.
Pupici
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Miki imi pare sincer rau pt cele intamplate. Nu am apucat sa te cunosc foarte mult dar mi-ai dat impresia ca esti o luptatoare, asa ca nu te lasa. Sunt sigura ca in cele din urma vei reusi sa iti strangi bebelusul in brate.
Mult curaj
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Miki

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Miki,

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki nu imi vine sa cred ce se intimpla. Cind ma citit m-i s-a oprit inima. Nu e drept, dupa atita lupta si lupta. Pling alaturi de tine, dar cu convingerea si credinta ca va fi bine l amomentul potrivit. DD sa va lumineze, si sa va dea putere sa treceti peste pierderea asta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miki, sunt alaturi de tine.
Ma rog si sper sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe.Esti o luptatoare si in sufletul meu am convingerea ca iti vei implini visul, chiar daca acum trebuie sa treci prin aceasta mare durere.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

In momente ca astea nu-ti mai trebuie nimic - forum sfaturi pareri incurajari........ nimic.
Si cand ti se intampla tie nu-ti vine sa crezi ca ti se intampla tocmai tie care ai luptat atat si iti doresti de atata timp.
La mine au trecut deja 6 saptamani de la oprirea in evolutie si chiuretaj si incerc incet incet sa-mi revin.
Miki trebuie sa ne revenim, nu avem alta solutie.

Mergi la inceput