Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele

Vio multumesc mult, am sa incerc si asa, sper sa ma descurc

Capri iti urez noapte linistita si insanatosire grabnica la piticii tai!

Dia_filipas poti folosi o canuta gradata, din aia cu manere ( cu care se face trecerea de la bibe la canutza). Sau cu bibele....blenderul meu are bolul gradat...gasesti tu....
Felicitari pentru vocalize!

Bujo ce flacau ai tu grasanul!

Laremi nu esti idioata, se intampla cand nu te astepti, pup
bebe!

Estrella felicitari pt. papa!

mada ce scumpica e Ari in uniforma Da-mi si mie o fetita ca iti dau un baietel

Mitzi...no coment...nopti linistite iti doresc!

Marina la bucatarit esti buna, la decorat la fel, copil frumos ai....esti talentata ce mai!

Carmenelaaaa, mai aratati coltiiiiii!!!!!

V-am pupat!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Vio29 ai un Pm.

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo sa nu exageram deja.... la bucatarit ma sparg in figuri acum , cu un an in urma mancam numai conserve sau prin restaurante, habar nu aveam sa-mi fac o ciorba. ce ti-e si cu maritatu asta...

capri am mai gasit www.bebecurier.ro/index.php/cPath/65_125" target="_blank">costumase faine unde le faci pe comanda din ce material vrei si ce masura vrei dar vad ca sunt la fel..peste 1mil. acum nush sa zic de calitatea costumaselor. eu am facut la ei un www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_124/products_id/1460" target="_blank">sac de dormit si e fain, doar ca le-am zis eu dimensiunile aiurea si inca ne e mare :D

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Ileanna, deci juriul a decis cu totul alt clasament decat membrii. Asta e cam ciudat...Oricum eu va felicit pe amandoua!!!

Multumim tutor de aprecieri, aseara m-a prins aproape 1AM incarcand poze pe Picasa .
Maitreyi, ai o mandrete de fata! Alexandra e inaltuta bine, asa-i?
Gini, ce ochi frumosi are Ana!
Tecky - multumim, dar ne luptam sa mai slabim. Mai am de dat jos 3-4 kg ca sa ajung la 49-50 kg care le aveam inainte de a naste. Si Ralucuta e o dulce!!!
Moni_or- am pus in timpul sarcinii 20kg, dar o mare parte a fost apa; la nastere am avut cel putin 100 de intepaturi pe o mana si o suta pe cealalta incercand sa gaseasca o vena, nu gaseau nene pentru ca eram tot umflata de la apa. In prima luna am slabit 13-14 kg.
Luca, e un scump si el.

Toti bebelusii sunt maricei (inaltuti) - se observa din poze.
Alex al meu la 4 luni raportez 7 kg si 66 cm. Nu stiu care e media de inaltime la 4 luni, ca sa spun daca e micut sau inaltut .

ariadnabr, multumim din suflet pentru felicitare! E minunata! I-a placut tare mult si lui tati.

Mergi la inceput

Moni_or

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce poarta acest nume!
Sa fiti sanatosi si voiosi!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani cu sanatate!

MAMICI: The Andreea, Andreea Cicel, Andra (Motanik), Andreea (Dma), Andreea (Dara), AndreeaOr

PITICI: Andrei (Monalac), Andrei(Ali), Andrei (Diana), Andrei (Roxana01), Andrei (Lcazangiu), Andrei (Rontzy),Andrei (CristinnaP), Andrei (Moni_or), Andreea (Irolf), Andreas (Sisialberg), Andreea (Dana81), Andreea (Ladymina), Andreea (Michellab), Andrei (Diarux), Andrei (Catilin), Andrey (Andrey2008)

Si pentru toti cei dragi voua!

O lumanare si un gand pios pentru ingerasul Darius Andrei !

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE SFANTUL ANDREI!
Ankalaura in seara asta am pus si eu 3 masuri cereale la 150 ml lapte.Inainte cand ii dadeam doar lapte inainte de culcare adormea imediat acum de cand ii dau cereale se mai joaca o ora si dupa adoarme.Cred ca sunt energizante.
Mada ce scumpa este Ari in uniforma.Mi-e atat de drag de ea.Cu cata dragoste o priveste Flo in poze.Asta da familie reusita.
Moni frumoase pozele cu Luca.
Caprioara imi pare rau ca ai ambii copii raciti.
gallyb ce scumpica este Xenia,are un ras cuceritor.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pentru ginerica ,puiutul cuscrei Rontzy eu si Ralu ii transmitem un sincer LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Moni multumim

LA MULTI ANI, SA TRAITI CU NUMELE, MULTA SANATATE SI FERICIRE TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF. ANDREI (MAMICI, PEPENASI, ETC)

SI SPECIAL, LA MULTI ANI PTR ANDREIUTUL NOSTRU DRAG (Diana sper ca sunteti bine acum ), sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.

sa va distrati si sa aveti o zi cu muult soare!

Gabi de printesa

Mergi la inceput