Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
Biribu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILUOR SI ANDREELOR!!!
Sa fiti sanatosi si numai bucurii!!
eu pe aici prin zona, nu prea am avut chef de scris caci nu prea ma mai integrez in peisaj, cel putin in ultimul timp.
va tzuc dulce pe toate 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
sursula spune:
Asa...sa vedem pe unde am ramas,ca,de cand cu bona am o ocupatie foooooarte interesanta !Si anume:urmarit una bucata bona si una bucata bebe minut de minut,pentru ca piticu' e mare si rosu!!!Acum Tudor a redevenit baietelul cumintel,puseul a trecut,in schimb,noptile ,se trezeste inca la 1.30-2h pt papi,asa ca,mami e cam zombie,dar tot are ochiu' ager pt urmarit sarmana bona !!UFFF!Vreau sa ma relaxez!!
CAPRI,mamica de Ilincuta draga si Matei dragalas,imi pare asa de rau pentru febra!!!...Sper sa se termine totul repede!Cum ai trecut noaptea?Si multumim ca ne-ai incantat ziua cu pozele acelea minunate!
MARYB-vazut bebe mic,mic!Felicitari!!!
MAYTREI-ce dulce e poza cu fundita roz!
BUBULEANO-ai un flacau,sa-l mananci nu altceva!
DMA-poza din cadita e totala!!
ATB-imi place leaganul lui bebe.De unde l-ai luat?
ALINA-cum se mai simte Rayan?
OOKA
-da!Vreau poze din Olanda!!!
MADA de IRLANDA-multumim mult pt felicitari!!!Tare ne-au placut!!!
SUN-si mie mama imi spune pruna!!![]()
ELLA72-nu fac Rotarix pt ca imunitatea nu se pastreaza decat pana pe la 2 ani,iar eu nu ma gandeam sa-l dau la gradi pana la varsta aia,deci pericolul de a se imbolnavi cu rotavirus este minim zic eu,in conditii de buna igiena+parca prea multe imunizari in corpusorul lor micut intr-un timp foarte scurt
MONI-bine ai revenit!Si Tudor are nevoie de companie non stop!:)
fug ca cere micul dejun.revin
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
continuam...
TURTU-of,tare as mai schimba aerul asta de Bucuresti imputit cu aerul de acolo,tare as mai schimba strazile neasfaltate cu caraile de munte-stresul ca imi cresc copilul printre tevile de esapamanent cu plictiseala de acolo...si uite asa,ficeare cu angoasele lui...Elvetia ramane pentru mine o mare iubire!si..vorba lui Maitryi-lasi bebele cu tati si fuguta la Zurich-ce vremuri,cand bateam si noi strazile Zurichului fara griji...
pt dulcea amintire !
BUJO-ce-i ala Euvax?
IROLF-Diazepam??Nici eu n-am auzit...Mi se pare cam puternic...eu ma gandeam ca tot paracetamolul e baza chiar si la 39...
MADA-Doamne ce frumoasa e blonduta ta in uniforma!!!

MARINA
-f frumoase creatiile!A,si poza cu fetele batute de vant pe malul marii e de mare efect!
fug ca vreau sa mai vad pepenasi!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Ingry spune:
Hop si eu in zona, bineinteles cand toata lumea doarme.
Mada, e o scumpa Ari in noile ei rochite/uniforme.
Narcisa, am revenit si noi pe forum. Am primit deja parola, si am pus si noi poze pe Picasa cu maimutica noastra.
Bobitamica, dia_filipas , multumim de buna reprimire 
Ankalaura, ai spirit de observatie
. Da, plapumioara si pernita cu albinuta le-am primit de la fratele meu cadou din Romania. Sunt tare dragalase!
Biri, ce mai faci?
Noi am inceput diversificarea acum 3 zile. Alex e foarte receptiv la lingurita, i se pare lui foarte interesant ca mananca din altceva decat biberon
. Momentan i-am dat cereale (oatmeal) dizolvate in formula. Maine cred ca imi voi incerca norocul cu putin morcov.
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Andrei/Andreea!
Noapte buna!
Nati spune:
Salutare fetele,
Ingry, offf prin ce ati trecut si voi, va dorim multa sanatate si fericire maxima.
laremi, prietene pe aici nu am, mai vb cu o amica de aici, da de vizitat nici nu se pune problema, e departe de mine.
Nu stiu cum e comunitatea de romani din India, da aici nu prea e roza, probabil explodeaza orgoliul roman in Japonia
, si ies niste scantei de numa.
Asta din ce am vazut pe forum si din povestirile altora, asa ca stau departe, mai bine singura decat cu nervi.
Kimmy, te inteleg perfect, Matei nici acum la aproape 6 luni nu mananca mai mult de 420ml in 24h.
Poate cand incepem diversificarea serioasa, o manca mai bine.
Mai vroiam sa scriu ceva, da m-a lasat memoria, Matei ma masi bruiaza de zor, plange de parca ar avea ardei iute in poponeata.
Am fugit!
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dana81 spune:
LA MULTI ANI, fericiti si plini de iubire, sanatate si impliniri bebelushilor si mamicilor
Andrei Codrin de monalac
the_andreea
Andrei de ali
Andrei de Dianami
Victor Andrei de Roxana01
David Andreide lcazangiu
David Andrei de rontzy
Maya Andreea de mcoca
a.cicel
Andrei Gabriel de CristinnaP
Luca Andrei de moni_or
Andreea Maria de irolf1
Andreas de sisialberg
Andreea Maria de ladymina77
AndreeaOr
Raisa Andreea de michellab
Andrei Tudor de diarux
Andreea Maria de dma2007
Andrei[/b] de catilin2008
Andrei Daniel[/b] de andrey2008
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankuta_1982 spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, iar mamicilor sa aveti sanatate ca daca o aveti pe aia se rezolva toate!
Totusi am urmarit luna de luna si am observat ca noua nu ne-a spus nimeni La multi ani la implinirea de lunite
m-am suparat imi iau jucariile si plec
!
ankuta
dana81 spune:
Multumim si noi de urari
, asta e ultimul mesaj pe ziua de azi pt ca asteptam multi musafiri...va doresc o zi minunata!!!
CAPRI ce fac copii? Cum a fost noaptea asta? Sa mi spui si mie ce medicamente le-ai dat, mai ales Ilincutzei..ca aici la cel mai mic semn imi da imediat antibiotic!
SANATATE!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
gallyb spune:

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor

Multi 

.
Si o lumanarica pt bebe Darius Andrei.
Xenia (9.07.2008)

o