Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi ar fi fost ziua puiului meu...
..el e sus..si sarbatoreste cu DD si ingerasii...

..am atatea sa-i spun..dar nu mai pot gandi...el stie ce simt si cat de greu imi este fara el...Te iubeste mami mult, ingerasul meu!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor azi!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Biri, unde ai disparut si de ce ai scos pozele cu copiii cei frumosi ?Hai mai spune-ne orice ca le zici bine !

Ankuta, asta e motiv de suparare mamico? Uite nici noi nu am primit felicitari in nici o luna si nu sint suparata pt asta. Mai ales ca bebele meu nu imparte ziua cu nimeni, asa ca e greu ca cineva sa-si aminteasca.
Uite, iti zic eu : La multi ani si la multe lunite !!

Ingry, bine ca totul s-a terminat cu bine si bine ati revenit. Bebe Alex e un scump iar tu o mamica care parca nici nu a nascut vreodata!!!

Moni_or, multumim , tu esti super-woman sa reusesti sa te uiti la toate pozele si sa-i apreciezi si sa nominalizezi pe toti . Puiul tau e asa de expresiv, ai un fotomodel cumintel in brate!

Capri, cum a trecut noaptea, cum sint Matei si Ilinca?

Mada, e absolut o scumpa Ari imbracata de gradinita! Cind incepe si cite ore pe zi o sa mearga?

LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA!!!

Camy, Dumnezeu sa-l odihneasca pe puiutul tau Darius Andrei iar tie sa-ti dea putere mai ales azi, de ziua lui si in toate zilele !

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LA MULTE ANI PT TOTI BEBEII SI MAMICILE CE POARTA NUMELE DE ANDREI SAU ANDREEA!

O SI O PT BB DARIUS ANDREI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

La multi ani! Andreelor si Andreilor si pe pamant si in cer

La multi ani! sarbatoritilor de azi si la multe lunite

Sursula am pus poze din olanda la semnatura, sunt din delft, amsterdam cateva doar si haga cu marea

o duminica frumoasa va doresc

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Neatza!
Multumim de urari!
Spunem si noi LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele de ANDREI si ANDREEA!
Pentru Camy unsi opt Darius Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfantului Andrei!!!
Atat mamicilor cat si copiilor!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si tot ce va doriti voi sa vi se implineasca alaturi de cei dragi voua!!

Un gand bun si pentru bebe Darius Andrei si pt mamica lui!!!Camy !

Revenim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

In primul rand urez la multi ani tuturor Andreilor si Andreelor si sarbatoritilor de azi!
Referitor la diazepam sa stiti ca eu sunt de acord cu medicii, ar trebui sa avem in casa o doza de diazepam rectal pentru bebei. Convulsiile sunt foarte daunatoare creierului copiilor si de aceea trebuie combatute rapid. Pana ajungem la spital cu ei poate fi uneori tarziu. Daca bb face mai mult de doua reprize de convulsii atunci se instituie tratament anti convulsiv care poate dura mai multi ani (ca cel de epilepsie) si nu este de dorit, stim cu toatele ca medicamentele au efecte adverse. La spital medicii stiu ce sa faca lui bb daca spunem ca i-am administrat diazepam. Fiecare face cum vrea, eu va spun din experienta medicala.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei, pepenasi,mamici, tatici, fratiori si surioare!!!

Iar au mai trecut vreo 2 zile si nu am reusit sa tin pasul cu voi, chiar daca ieri am stat toata ziua in casa, n-am plecat nicaieri, si a stat si tati cu noi. Si la sfarsitul zilei l-am intrebat :ei, cum ti se pare? Sunt super obosit!!! Acu' vezi si tu cu ce ma lupt eu zi de zi (si noapte de noapte as adauga, ca oricum el noptea nu se trezeste). Acum a si fugit de acasa, si-a gasit el drum de plecat in oras...

Nici nu mai stiu, am vrut sa mai spun si eu cate ceva la discutiile voastre, dar din pacate nu am deschis tab nou si asa ca am uitat pana am recuperat la zi

Maitreyi am o intrebare pt tine, spuneai ca ai o bona care vine si sta cu Alexandra, cum vine, numai cand o chemi tu cand ai nevoie sau zilnic? Si, daca poti sa-mi spui, cu cat o platesti? Tare ma bate gandul sa iau si eu o bona, macar 4 ore pe zi, ca sa mai pot si eu sa fac cate ceva prin casa, sa mai ies in lume, etc. As avea eu o varianta, dar habar n-am cat costa.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

la multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput