Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
bujo spune:
Moni sarumana de compliment. Nu-s chiar asa tanara, am 27. Oricum nimeni nu-mi da cat am dar nu pot sa ma plang.![]()
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Buna fetele,
Abia acum am ajuns sa intru. Sa va povestesc.
Dimineatza facuse febra si Matei, asa ca sa fie setul complet
. Asa ca am fost la doctor (urgenta de la policlinica) cu ambii copii, si am ajuns pe la pranz. Ei nu vin acasa
. Ne-a zis roshu in gat si sa le dam antibiotic, ospamox ei si augmentin lui, antitermice si curatzat de muci, si sa fie hidratatzi. Matei acum imi pare ca e bine, fata tot mai are un pic de febra, cam 38.6 rectal, si e tareee plangacioasa
. Am decis sa nu le dau inca antibiotic, mai astept sa vad cum sunt maine. Cred ca o sa am o noapte "interesanta" .
Mai, dar am ramas impresionata cata lume a intrebat de noi azi.
si 

.
Deci, Ileana, Tiberica, Narcisa, Laremi, Rali-rali, Mada de Irlanda, Ooka, Maitreyi, Sun, Moni_or, Tecky, Dana81, Gini, Marimar, Critina_26, Ankalaura, Estrella, Irolf, Dara, multumim de grija
.
Dianami, un
special si multu muuult de sfaturi.
Rali-rali, multu de info cu aparatul salin
.
Sun, multu de info cu steamerul
.
Tiberica, merci de info cu american plate
.
Marina, multu de link cu costumu, da caut mai ieftin
.
Moni_or, multu de aprecieri la adresa Ilincutzei
.
Irolf, de febra mare la Matei aveam si io tot Fenobarbital. Acu nu am nika
. A, si stiam ca-s bune supozitoarele cu novocalmin.
Am fugit.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Gini75 spune:
Caprioara, multa sanatate copiilor. Si Irina tot rosu in gat avea (dar nu foarte grav) si cel mai mult a avut 39,1. Acum e bine, dar e pe antitermice pana luni. Am scapat fara antibiotic. Oricum 2 nopti am pazit-o.
bobitamica spune:
Buna seara dragele mele fete,
Am reusit si eu in sfarsit sa ma asez un pic. Azi am avut destul de multa treaba,au fost si parintii mei in vizita si nu am avut timp de net.
Am primit si noi un steamer de la mama...sunt foarte incantata. Azi am fatit in el carnita cu ciupercute. Abia astept sa ii fac fetitei papa bun.
MONI....mutumim pt. aprecieri
MADA e o scumpa Ari
NARCICA..nu te supara, si noua ne spune lumea ca are fatuca de baietel,si acum chiar o imbrac in bleeu....dar e o scumpa
TIBI..
as vrea si eu o rochita de creciunita.. Mai ai cumva? Daca nu primim intre timp...o sa te contactam.
DARA...feliitari!!!a mea nu sta fara mine...nu vrea sa stea cu mama
CAPRIOARA...cum e Ilincuta???
SUN...mi-ai facut o pofta teribila cu cornuletele. Imi aduc aminte ca erau printre preferatele mele in copilarie.
TECKY...ce mari sunteti...deja cereale. Noi nici suc nu papam...de luni o sa incepem cu cate o ligurita...si pana la 6 luni nimic solid...
INGRY...Bine ai revenit!!! e aiurea cu fusul orara. Am si eu un var in USA si nu prea reusim sa vb on-line...Cand eu merg la nani el abia se trezeste si asa ma enerveaza..ca au si ei 2 fetite si vreau sa ii intreb cum si ce se mai face pe acolo...
Am citit ceva de vigantol...eu ii pun pelimbuta,iar in legatura cu febra avem eferalgan si novocalmin supozitoare.
Eu iar nu am citit tot,voi recupera si o sa revin...nu stiu daca in seara asta...
Daca nu reusesc sa intru maine,ca avem program incarcat...mergem cu fata la impartasit si apoi la finutul nostru Andrei....va spun LA MULTI ANI!!!!tuturor pepenasilor ANDREI si ANDREEA si mamicilor lor!!!
VA pup,
Noapre buna,
Bobitamica-mami de Suri
ankalaura spune:
GINI - te intrebam daca fie-ta se raasuceste, cre' ca ai ratat mesajul.
MONI - vazut gandacelul Luca. Tare dragalas mai e! Iar poza in care e "serios" e super tare! 
INGRY - vazut si Alexanderul tau. Hi hi! Avem si noi pernita si plapumioara cu albinuta! Aveti un dovlecel cu ochi tare frumosi. Iar mami are o silueta.... de invidiat! 
BOBITA - stii ce se face misto la steamer? Ciuperci umplute.
Ca sa nu mai zic de somon sau carne de miel 
dia_filipas spune:
Seara buns fetele!!
Cuscra mersi ca ai intrebat de noi.
Suntem bine, poze noi nu prea am, da cand o sa am, le pun!
Capri sanatate multa Ilincutei!
Moni
multumim de complimente!
Kimmy asa face si Miruna, de cate ori o laud, nu mai face! Asa a fost si cu intorsul de pe burta pe spate...cum am spus aici, cum gata!
Ingry, MIchellab bine ati revenit! Ingry, ma bucur ca ati trecut cu bine peste necazuri!! 
Mada ce dulce e Ari in uniforma, si eu ma gandeam ca griul e ciudat la copiii mici, da' ai dreptate e anti-jeg...
Sun bine ca ai scapat cu bine de vizita soacrei!
laremi imi pare rau pt. cazatura! Ma bucur ca totul e ok! NU esti idioata, accidente de-astea se mai intampla...
Bujo ce m-ai distrat cu Filip ca e prea frumos sa fie baiat...
Atb distractie placuta!!
ralirali multa sanatate si voua! Eu nu ma pricep la boli, ca sunt la primul bebe, dar va trimit un gand bun, s atreceti cu bine peste!
Mitzi vai ce noapt de pomina!
sa te refaci!!
Vio tm nici Miruna mea nu se intoarce de pe burta, doar urla...ce sa-i faci...Spor la scoala, ce studiezi?
Marina am vrut si eu sa te felicit pt. felicitarile ce le-ai facut!! Esti foarte talentata!!
Iti zic acu', tarziu, ca celalalt m,esaj l-am pierdut ieri! 
maitreyi ce dulce e alexandra, sta bleguta si nu zice nimic, sa nu deranjeze
Miruna nu se "sacrifica"...urla pana primeste ce vrea...
Anka bine ca te-ai prins de ce refuza Erika papa! Bafta pt. cant va veti reapuca!
Flori imi pare rau ca Andreea are probleme! Sper sa treaca!
Struluta multumim pt. dedicatie!
Ce fain ca tu simti ca se apropie sarbatorile...eu de cativa ani parca nu mai reusesc sa-mi gasesc "spiritul" si nu stiu de ce...ciudat...
estrella
felicitari pt. reusita si pt. Maya papacioasa! Sa o tineti tot asa!!
truli-luli ce ajutor de nadejde ai in Ana Ce dulce tre' sa fie!!
Na ca pe asta l-am terminat si nu l-am pierdut!!
Azi Miruna a facut show, a vorbit intr-una si ce mai sunete si vocalize scotea!!
Apoi se intindea la lucrurile de la masa, se certa cu ele, radea, ce mai, spectacol! Nu-mi vine sa cred! Poate pt. ca e nasica ei in vizita si a vrut s-o impresioneze!
A papat para cu mar, a ras o canita destul de mare si a papat si cereale cu banana la cina! VOI cum cantariti cat mananca din pireuri??? Ca eu ii rad direct in canita si nu stiu cat mananca, numa estimez ochiometric...
Fug sa mai pove cu nasica, ca nu ne-am vazut de muuult, ca ea sta la Cluj!
Seara placuta!!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Caprioara spune:
Dia, Bobitamica, Gini,
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
gallyb spune:
Buna seara tuturor.
Nu prea am timp sa scriu, noi suntem bine, sanatoase, am inceput diversificarea, deocamdata cu suculete de morcov, portocale, mandarine si piure de mar. Zambim de zor, ne rostogolim de pe butika pe spate si invers.
ARIADNABR multumim pentru felicitare, e foarte frumoasa.
Imi pare rau de supararile care se petrec pe aici, pacat...
Am admirat pozici cu ingerasi, fluturasi, floricele si nu numai, avem niste pepenasi foarte frumosi, ii pupam pe toti. 

Xenia (9.07.2008)