Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Irolf multumim, mai eu ce sa zic nu doresc nimanui sa treaca prin ce-au trecut ai mei cu, convulsiile mele asta e bine ca au trecut si nu am mai avut pb cu toate ca eu si acuma in monetul care vb cu tine is ok si in doua ore am febra 40 asa debuteaza la mine racelile de obicei si acuma ma feresec de febra ca de ala cu, coada.![]()
narcisa.s spune:
Michellab, ce bine ca ai intrat.Bine ca l-au primit pe Cristi la alta scoala, speram sa se rezolve si la tribunalul de minori...
De Craciun, noi luam cadouri asa, mai discret.Sanatosi sa fim.Primim din Irlanda neste chestii SUPERBE, niste marionete pentru Anais, pentru Vil o camasa ca niciodata nu sunt destule si pentru mine nu stiu inca.O geanta cred.Si fara Mos Craciun in casa.E un pitic de al meu...Fara Mos Craciun si fara iepuras de Pasti
Tibe, pune pozele fetii inapoi.
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
maitreyi spune:
na'seara 
mada ce fata mare ai
sa fiti sanatosi! da' de ce imbraca astia copii asa mici in culori asa de inchise? macar bleumarin daca le faceau...da' gri? bine macar ca se gasesc modele dragute cu pliuri si volanase si inimioare. sa le poarte sanatoasa 
bebe meu a batut recordul
a stat treaza pana la 18.40
am masurat-o si are 71 de cm. am zis io ca asta e o generatie care o sa ne scuipe seminte in cap
sanatosi sa fie toti!
va pupam de noapte buna! ma apuc cu consoarta sa faca gogosi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
laremi spune:
Ufff hai sa va spun si eu ce mare idioata sunt ca azi a experimentat Bumpi prima lui cazatura din pat. Si spun idioata pentru ca eu sunt de acord cu cine-a spus ca nu exista scuze pentru asa ceva si pentru ca nu-l las niciodata singur fara perne si pentru ca a cazut cu mine langa el si eu n-am avut nicio reactie in secunda aia. Nu pot sa-mi explic cum a fost posibil deci clar sunt idioata. Nu a cazut rau, a venit pe burta cu picioarele indoite sub el, a plans cateva secunde si cand l-am luat la cercetat cu tati sa vedem unde s-a lovit a inceput sa rada. L-am sunat pe doc care a spus sa ma linistesc ca se intampla, dar totusi a venit sa-l vada. Dupa ce l-a consultat si l-a tras de maini, picioare, articulatii, osicioare si ce-a mai gasit (operatiune care l-a distrat teribil pe Bumpi, ca radea in hohote) a zis ca e bine. Dar eu tot idioata raman.
Ma duc sa citesc din urma.
truli-luli spune:
Sun multumesc pt reteta. E deja la frigider si ma tot trimite sotul sa verific daca nu cumva s-a intarit
. aaaa ciocolata, da?![]()
poze Ana si Victor
varsta Anei
Kimmy spune:
Pup de buna seara si de la mine!
M-am hotarat klar!Nu mai zic nimic de mancatul fetii ca de fiecare data dupa ce ma laud,nu mai manca!Azi m-a terminat nervos...Daca nu ar avea masa de noapte,nu ar depasi 300 ml de lapte/zi.Imi vine sa ma impusc.Si azi nu a vrut nici piure,desi avea gust tare bun.
Mutumesc fetelor pentru urari.
am facut si eu ciocolata de casa si nu mi s-a intarit.Deloc!Asta e...sunt cam antitalent la dulciuri.Nici gogsile nu mi-au esit cum ar fi trebuit,dar tot balotam asa cum ies,ca la gust sunt tare bune ![]()
In schimb am facut ciorba de burta a la Atb,care cica a iesit tare tare buna,sotul m-a laudat incontinuu,deci multumesc de reteta!
Deci la capitolul asta sunt la pagina 2,si la capitolul trecut la pagina 14,iar la cap 47 sunt la pagina 18...am ceva de recuperat.Citesc toate deodata,va dati seama ce e in capul meu da?
Iza mami de Timea (28.06.2008)
MissJJ spune:
Truli eu nu o pun la frigider o las afara la racit si se intareste f bine, ciocolata, that is.![]()
Maitreyi pt ca sunt copii si se murdaresc usor uniformele si ca sa isi permita toata lumea uniforme pt copii, sunt doua tipuri sarafanele/pantalonii/fustele sunt gri/negre/bleumarin in fct de cerintele fiecarei scoli si apoi se poarta un cardigan in culoarea scolii care poate fi verde, rosu, albastru, galben, mov, visiniu (deci aici apare si culoarea in joc) cu emblema scolii pe el. Papucii sunt neaparat nergi si din material cauciucat fara tocuri etc ca sa nu alunece, ciorapii iarna gri sau bleumarin iar vara sosete albe scurte si rochii la fete care sunt albe si cu, carouri in culorile scolii adik cele scrise mai sus.
Mi se pare f fain sistemul asta pt ca daca am bani si ma sparg in figuri ii iau uniforme de la john lewis sau debenhams daca is mai sarac iau de la tesco sau asda deci toate lumea si le permite nu mi se impune un model anume ci numai culorile.
La copii mai mari fetele au fusta pliata in carouri sau simpla camasa si cravata baietii la fel dar pantalon si toti au sacou cu emblema scolii. Simplu si frumos arata toti tare frumos in culorile scolii si cand merg la scoala nu exista faza ca in scolile din ro ca are adidasii nike bluza dolce e gabbano si altul saracul se imbraca de la second hand sau de verisori/frati etc deci e eglaitate intre copii ca si asa copii is rai si se leaga de altii din diverse motive si imbracamintea de la scoala nu trebuie sa fie inca un motiv in plus sa faca diferente intre ei.
Sunt f frumosi toti imbracati asa si uniformele sunt rezistente si usor de intretinut. Mie imi place tare mult sistemul asta de aici e f usor si simplu.
Edit: legat de site-ul cu retete m-am scuzat si ma mai scuz inca o data stiu ac e in urma I am but a human si nu reusesc sa le fac chiar pe toate sper sa reusesc cat de curand sa fiu la zi si cu retetele.
bujo spune:
De fenobarbital stiam si io ca ne-a zis la scoala mamei. Bine, a zis ca in caz extrem in care are febra foarte mare si n-ajungi in timp util la dr. Asta si impachetarile.
Sar'na de complimente. Narci draga sper ca ai observat ca nici Filip nu-si arata sexu asa ca relax. Io nu prea ma oftic cand zice lumea ca e fetita dar raman perplex la comentarii. Cum adik e prea frumos sa fie baiat?
Crek Filipanu meu a incalcat legea
bujo mami de Filip
truli-luli spune:
Moni_or multumim pt ca ti-ai facut timp sa vezi toti pepenasii si sa mai si scrii despre fiecare in parte. Jos palaria! Multumesc pt complimente, tu si Sun ma faceti sa ma simt asa tinerica dar am treijde ani maica, puteti sa-mi spuneti sarumana![]()
Am vazut si eu pe Luca Andrei frumusel foc cu mutrita de baiat mare si preocupari de contorsionist.
Mada am admirat printesa in uniforma. Ce domnisoara cocheta ai....
Am mai dat o tura pe la frigider. Ufff tot nu s-a intarit.
poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
Bujo am admirat si eu noile poze cu Filip. Ce frumos si trendy e baiatul... Ptiu sa nu-l deochi, zau asa.
Gata fug sa o supraveghez pe Ana. Mai nou numai ea vrea sa il dezbrace pe Victor pt baie si tre sa fiu cu ochii pe ea ca se descurca mai greu la bluze.
Pupici!
poze Ana si Victor
varsta Anei