Pepenasi de iulie-august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sunetm bine multumim de intrebari, am vazut ceva scris la cap asta de ceva scandaluri ce sa mai zic nu mai zic nimic eu am tot zis asa ca... no comment, cap trecut nu l-am citit mai deloc am vrut ieri sa citesc si sa raspund si in mijlocul mesajului mi-a cazut netul si n-a mai mers toata ziua
Iar azi am fost la plimbare pe un ger sa ne luam uniforme. Aici puteti vedea si rezultatul shopping-ului de uniforme plus fotomodelul echipata de gradinitza.
Am mai luat si cateva maruntisuri pt craciun am sa pun si pozele alea da mai pe seara ca acuma suntem la programul de seara, deci o sa revin si cu restul de poze si am sa vad cand apuc sa citesc si din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Noua ne-a spus de supozitoare cu novocalmin la febra mare.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Flori, mie mi s-a parut clar cum ai zis Da' tot nu pricep, de ce Diazepam? Dr nostru nu ne-a zis niciodata sa avem ceva in casa, preventiv de convulsii dar ne-a reamintit remediile lu' bunica... cu sosetele cu otet, cu prosopul umed....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada max foarte frumoasa micuta in uniforma .

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nu am citit din urma decat pe sarite...

Am vazut ca a reintrat Ingri...Doamne prin ce ai mai trecut si tu1Slava Domnului ca acum esti bine.Ai primit user si parola sa pui poze cu bb sau inca nu...

Moni-or, ai user si parola de pepenasi, sa faci bine sa puneti poze sa va cunoastem si noi...

Am facut azi clatite cu carne la cuptor si non plus ultra...Inca le am in cuptor astea...
Sunt cu ochii pe voi

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flori nici eu nu am auzit de diazepam si etc si eu am fost copil care a facut convulsii pana la 8 ani si cel mai buna metoda sa scazi febra rapid pana ajungi la spital cum a zis Anka prosopul ud pus in caditza cu apa si tot udat pana incepe sa scada sosetele cu otet si in caz de Doamne Fereste convulsie tinut limba umezit buzele usor cu putin apa si rapid la spital, nu-l lasati sa adoarma vb cu el in brate si fuga la spital, well cel putin asa au facut ai mei cu mine de fiecare data.
Acuma eu nu-s experta in medicina da diazepam la copii nu mi se pare chiar ok. Acuma pe prospectul de la diazepam scrie ca e un tranchilizant si la indicatii zice asa:
Indicatii: Stari de anxietate in nevroze, sindrom psihovegetativ, sindrom de menopauza, stari depresive cu agitatie, afectiuni diverse insotite de tensiune psihica si anxietate; insomnie prin anxietate, pavor nocturn si somnambulism; pentru sedare, in cadrul curei de dezintoxicare la alcoolici; spasme musculare in boli reumatice, traumatisme, fracturi, accidente cerebro-vasculare; tetanos, stare de rau epileptic; ca medicatie pre- si postoperatorie; in iminenta de avort sau nasterea prematura, pentru usurarea nasterii in caz de hipertonie uterina.
Si de evitat convuslii tre sa scazi febra si nu cred ca febra scade cu diazepam. Hmm, chestii noi...
Edit: Dara multumim mult.

Mergi la inceput

Capri cum va simtiti, a mai scazut febra sau nu

Vicky, noi tinem aproape cu greutatea.Nu va lasam noi asaaa, singurele

Tibe dar ce s-a intamplat, de ce ai plans iubita azi dimineata...Mdaaaa, am citit...Noh ca bine nu-mi pica asa, cand ii spun la Anais ca e baietzel dar acu ce sa fac.O avea ea o figura mai masculina, ce sa zic.Drept e ca si eu o imbrac mai putin in rochitze si mai mult in blugi, pantaloni si culori inchise...

Mada de Irlanda, un munte de pupici...

N-am vazut poze, n-am vazut ce a pus Marina ca-mi merge iar porceste netu

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Ankule, pai nu ma deranjeaza...Da' sa-mi si spuna ca vai ce baiat frumos am dar de ce il imbrac in roz sau de ce ii pun cercei...Imi vine sa-i dau un cap in gura si nu mi-s violenta din fire.Doar isterica...

Oricum, multumesc ca ne-ati sustinut in procesul de evidentiere a genului infantei.Va pupa Narci tare tare pe toate

Sunt fericita ca mi-a iesit bezeaua de pe fursecuri.Pentru prima data ca pana acum era ciunga de mestecat, nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka ma gandesc asa...daca face febra mare, nu reusesti s-o scazi si nici nu poti ajunge f repede la spital diazepam il sedeaza ca sa imipiedice convulsiile. Mie asa mi-a zis la primul vaccin a lui Alex acu 3 ani si ceva deci e posibil sa mai fi uitat din expilcatie. Acum am intrebat-o eu si mi-a dat solutia asta rectala. Poate Diana sau Biri ne lamuresc ca daia am intrebat si eu.
Cu otetul sa stii ca la noi functioneaza, eu ii scad febra lui Alex cu ceva sirop sau supozitor + comprese cu otet. Oricum asta cu febra e cel mai mare pitic al meu.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada vazut fetita frumoasa gatita in uniforma
Eu sper sa fie nevoie niciodata sa folosesc alea, nici nu mai stiu cu dr astia

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput