Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Salut!
Eva am urmarit filmuletul tau in timp ce alaptam si feciorul meu pe loc s-a oprit din supt si dupa cateva ingaaaaaa, incaaa, cuuuu
s-a pus pe ras...da' ras nenica, de ala din toata inima. Banuiesc ca il amuza ce zicea al tau copil.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Neatza si de la noi, din Buurestiul plin de ceatza!

Bitza, hai ca m-am amuzat! Luca si Lucas comunica virtual!

Nausica, nu stiu daca e orator dar guraliv ca ma-sa e sigur! Daca ii dau si cateva ore de retorica...

Anca, noi suntem fideli de neam!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Cuscra uite ce nora fermecatoare ai

Davidut

Pozici
Mami super happy de Maya

Ce privire galesa are printesica !!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

sa stiti ca nu am uitat de listuta, e in lucru, dar weekendul asta am iesit prima data din Bucuresti toti 3,asa ca ne-am relaxat.A fost frumos, desi nu am vazut mare lucru, dar am schimbat aerul cu cel de la Slanic Prahova.

Uram si noi cu intarziere La multi ani sfintisorilor de ieri si un mare pentru Monica.

Vad ca v-am lasat solitare si va gasesc incuscrite.

Acum capitolul tati: tati face baita (mami doar toarna apa de limpezit....adica nu a facut niciodata baita ci doar se hlizeste de pe margine),schimba pampers si de kaki(tocmai a schimbat un pampers dupa 4 zile de lipsa kaki...deci e curajos),se dragaleste cu Daviduta,stau de vorba si se plimba si cand era de pregatit bibe numai el facea asta...

Acum m-a amuzat o replica de ieri....si imi dau seama cu seriozitate cat de dependenti am devenit si cum am ajuns ...sau in ce ne-a transformat 'parinteala'....Daviduta nu a mai facut kaki de joi de la pranz.Si ieri,cum stateau ei doi de vorba,il aud pe tati zicandu-i lui Daviduta ca l-ar face cel mai fericit din lume daca ar face kaki....asa declaratii mai rar de la tati...si mi-am dat seama ca de cand cu 'parinteala' a inceput sa ne ia asa de putin sa fim fericiti:un zambet, un 'achhhh' sau chiar si un kaki...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eu am deschis capitolul, eu il inchid
am lipsit motivat, bebe are un puseu de crestere, nu-l linistete decat tzitzi pe post de suzeta, oricum cred ca de azi am depasit-o

mancam completare haotic, dupa tziztzi am avut surpriza sa manance 20 ml sau 140ml, asa ca eu una nu mai inteleg nimic (asta se intampla cam la trei ore),il las in pace, la 6 saptamani avem 5100 gr, cred ca-i bine.

Am apucat sa vad foto de bebelusi superbi, soricel de Gruia cu soricel cadou, si gangurit de Luca( Eva, mie mi s-a parut ca te spunea lui tati, ca nu te-ai jucat suficient cu el)

scutece baby dry se gasesc la Mega Image si in farmaciile Dona, am vazut acum trei sapt in Mega image de pe Brancoveanu si acum zece zile in Dona din Pta Sudului.

Cu intarziere, uram La multi ani! Tuturor Andreilor si Andreelor!

revin, ca am o piftie de curcan pe foc si ma ingrijesc de ea cat doarme piticul nervozat! toate

edit: fac eu capitol nou!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

300 Nu am gasit baby dry nici la noi la farmacie desi scria ca au pe stoc. Vanzatoarea nici nu stia ca a avut, zicea ca stie ca are pampers dra nu stie daca sunt diferiti.

KID poti sa-ti raspun din proprie experienta. Acum 4 zile mi-a venit ciclul, si inainte de asta cu o saptamana copilul a fost foarte agitat, nu prea a mancat, laptic aveam destul dar nu dadeam pe afara.....Acum ciclul a trecut, a tinut 4 zile timp in care am avut lapte de am dar pe afara si pitica a mancat fff bine. Deci inainte de ciclu a fost problema in timpul ciclului deloc!!! Si eu intrebasem de aceasta problema inainte sa-mi vina ciclul caci ma durea burta ca la ciclu si ma gandeam ca vine, desi si eu alaptez exclusiv, dar nimeni nu s-a obosit sa-mi raspunda.........

PUP

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput