Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freshanana sunt deprimata puiul meu a luat doar 110 g sapt asta :-(((((((((((((((((((( poze printisor |
Al meu a luat numai 50gr ... dar nu ma mai plang. Pare ok, nu plange de foame, mie mi se pare ca mananca la fel ca inainte .. incerc sa nu ma panichez.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
La multi ani cu numele pentru toate Andreutele si Andreii
Si noi am sarbatorit astazi pe haiducelul nostru la dublu, care in afara de Gruia e si Andrei ... Andrii Popa.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3073131464/in/set-72157609663094382/" target="_blank">Iata cadoul primit
Acum va pupam, in special pe Amalia dragutza, stie ea de ce!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
kid2003 spune:
300 esti o scumpa! lasa, oricum site-ul e f util, poti sa il mai postezi o data pe saptamana, asa . Sa stii ca am scos 160 de ml dupa o pauza de 8 ore, totusi, pentru ca a supt la 12 si la ora 16-17 cand nu a vrut am zis ca am plans intr-un colt si nu m-am mobilizat sa mulg, a mancat praf, la 20.00 mi-am pus pompa in miscare.
Cosmy azi s-a potrivit ca nu a facut kk, dar ieri a facut si tot asa a fost...
Freshanana ia lasa tu deprimarile... Maria a luat 400 de grame in luna 2 spre 3, asta este...dr mi-a zis ca se face o medie, de obicei bebelusii nascuti cu o greutate mica la nastere isi dubleaza greutatea la 4 luni, cei mai "dolofani" isi pot dubla greutaatea de la nastere si dupa 5 luni, nici o problema aici. Daca Maria are 5.100 acum in luna a treia (4.700 in luna a doua, 3.900 in luna 1, 3.000 la nastere), inseamna ca a luat 2kg 100 in 3 luni, deci 700 de g pe luna ceea ce e mai mult decat ok. Iar greutatea, ar putea sa aiba si intre 5 si 6 luni 6 kg (deci dublul de la nastere) si tot nu ar fi o problema...deci de acum incolo poate sa imi ia doar 400 pe luna si tot nu ma impacientez deloc. E o medie, ei nu citesc saracutii graficele de crestere, asa ca pun si ei pe ei cat pot
anca81 spune:
Buna dimineata Moama, da' ce-ati mai zumzait weekend-ul acesta Si ce de inscuscreli pe-aici
Eva, spune-i lui Luca sa stea linistit, Carla e topita dupa glasciorul si fetisoara lui scumpa. Nici gand sa-i fuga ochii dupa altcineva. Da' de el sa-mi fac griji? Ca am vazut-o pe Sophia de Joy, e o dulceata de fetita si tare ma tem de ispita.
Am vazut poze cu bebelusi minunati, cred ca avem cea mai frumoasa colectie de pitici. Andy, ai niste copii extraordinari de frumosi, sa-ti traiasca Ma impresioneaza de fiecare data cand vad iubirea de frate/sora.
Referitor la scutece, eu n-am gasit nicaieri Pampers baby dry, am nimerit la un pachet de numarul 2 arici din aceia elastici. Evident ca urmatorul pachet l-am luat din acelasi loc (Real) insa erau fara elastic. Mi-au placut si mie mult. Acum trecem la numarul 3, i-a crescut Carlei funduletul si nu-i mai incape in celelalte
Am renuntat sa ma stresez cu privire la cat mananca fiica-mea si cat ia in greutate, are acum aproape 6 kg. Mananca cam la 4 ore, in jur de 130 ml, 5-6 mese pe zi. O las efectiv pana isi suge manutele si vad ca-i este foame, altfel n-am nici o sansa, atat de "delicat" impinge bibe afara cu limba Vad ca-i e bine asa, e vesela, gangureste non stop, rade, e vioaie, are mereu chef de joaca.
E frumos azi la noi, e soare si au anuntat 14-15 grade. Mergem la plimbare mai tarziu. Sotul meu lucreaza azi asa ca suntem singurele.
Nerantula, ce dulce e Gruia cu soricelul acela Imi place la nebunie cum arata in salopeta aceea de jeans
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
freshanana spune:
'neatza
kid , nerantula multumesc de incurajari. bb a avut 3670 g la nastere si ma asteptam sa faca 6 kg pana acum. la primul bb (pe care l-am alaptat) nu am avut pb cu greutatea. asta mic o sa fie mai slabanog a zis dr
si e ok intr-adevar ca a luat 2000 g in 3 luni, e in grafic (pbabil la limita de jos, dar e in grafic)
si deprimarea a mai trecut, continuam lupta pt putere. care dintre noi 2 castiga : el ca nu suge tot din bibe sau eu ca nu il las pana nu bea cat mai mult, o data castig eu, o data el, etc etc. asa macar nu ma plictisesc
si m-am procopsit si cu o raceala cu tuse si dureri de gat si stau cu masca langa bb, si mi-a venit si cm, etc etc
dar viata e asa frumoasa cd ai 2 copii acasa
corina bb mare nu are timp de bb mic ca e clasa a 2a si are o groaza de lectii. dar cd e vba de plimbare numai el tine carutul. vrea sa stea cu bb dar nu are voie ca e racit intr-una de vreo 2 luni
astept vara......
freshanana spune:
anca m-ai facut sa rad cu "delicatetea" carlei
la noi nu e delicat, impinsul lui bibe afara din gura e cu forta, barbatesc, cu intoarceri rapide de cap dintr-o parte in alta si cu ochii la mn sa vada de ce nu inteleg ca nu mai vrea
nici eu nu am gasit baby dry in cta dar nu ma las
dar m-ati convins si am luat un bax de hughies nr 4 (mai mari) sa vad cum sunt
o zi buna
anca81 spune:
Freshanana, delicat dar ferm Ca n-am nici o sansa sa-i mai indes ceva, incepe sa rada iar laptele ii curge siroaie pe baveta. Mari smecheri bebelusii astia! sa treaca raceala cat mai repede.
Piti mic se face mare
babytza spune:
Neata mamici
Am vazut ca se discuta de tatici. Ne mandrim si noi cu tati Ne ajuta la toate cele. Facem baita impreuna, ies singurei la plimbare, il ia in brate cand e agitat si chiar il linisteste vocea lui, se joaca cu el. Doar pampersul nu il schimba, mai ales cand face kk.
Ieri nu am mai intrat ca am fost cu mami la o clinica pentru investigatii si ne-am lugit foarte mult. Acasa a ramas tati cu piciul si nu stiu ce i-a promis cand va fi mare dar a dormit 4 ore I-am zis ca nu a facut bine ca mi-a aratat ce bine se descurca.. trebuia sa ma sune din sfert in sfert de ora , ca acum vom repeta figura Iar dimineata la 5:20 cand s-a trezit sa pape , am auzit o voce : stai in pat iubita ca ii dau eu biberon
Ieri a fost foarte bine dispus soricelul, toata ziua ne-a zambit si ne-a aratat gingiutele....a fost un scump.
Am trecut si noi la nr 2 la pampers si sunt oribili fara elastic. O sa il trimit pe tati sa cumpere de la huggies,cei disney. Problema e ca noi aveam deja rezerve facute si avem 3 pachete luate, toate la fel
Si la noi s-a facut o galmitza la picior dar cu masaj dupa baita aproape a trecut.
Mai am o problema : de cand nu mai iau Elevit simt ca ma scurg din picioare....trebuie sa imi iau alte vitamine ca vad ca nu bine fara...macar o perioada.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
anca81 spune:
Hehehe, am uitat sa spun ce era mai important Ne laudam si noi cu un tatic devotat care ne ajuta la tot. Si la mancare saracul, numai ca nu-i prea iese O schimba pe Carla (e adevarat ca Pampersul nu e cel mai drept din lume, dar ii multumim ca e un scump), ii da bibe, pregateste lapticul, se joaca cu ea si o plimba in brate, baita ii facem mereu impreuna
Si din ciclul "peripetii pe aragaz" raportam si noi ca am uitat ieri oala cu biberoanele pe foc asa vreo 5 ore pana cand ne-am intors de la masa, plimbare, vizita la mama Asa ca piti a papat din cele mai sterile biberoane din lume. Bine ca nu s-a intamplat nimic! Trebuie neaparat sa fiu mai atenta
Piti mic se face mare