Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
si noi am fost azi in 2 vizite, al o onomastica si al o aniversare.
cuminti, am papat acolo, am analizat lustre, becuri, am ras la colturile camerelor...ne intereseaza tot ce este pe sus:)
acum a mancat si cazut lat, nici baie nu am mai facut
la noi nu-s primele vizite
la parintii mei mergeam zilnic cand faceam plimbarea de pranz (pe vreme buna), am fost de 2 ori la fini la Buc si am mai fost o data in vizita la fetita la care sunt eu moasa. si azi tot la ea am fost, ca o cheama si Andreea. ea are deja 7 luni si s-a aratat f incantata de Razvanel, il lua de mana si vroia sa o bage in guritza la ea:)
300, inca nu am fost la medic, pana acum nu m-am ingirjorat ca nbu face in fiecare zi asha, insa o sa ma duc, ca sa fiu impacata.
daca v-ati mai lovit de asta, astept sa-mi pove experienta voastra
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
Leah spune:
300, am impresia ca nu exista pampers nr 2 baby dry, si eu tot new baby am luat si ne-am inteles bine cu ele. O singura data a facut iritatie pt ca a uitat-o tati neschimbata (eu fiind plecata in oras) si i-a trecut in doua zile cu o crema tare buna pe care am luat-o din farmacie (sudocrem se cheama). Acum am trecut la nr 3 si am ramas cu vreo 60 de bucati din astea nr 2, deci daca le vrea cineva care sta prin zona mea (berceni) le donez cu placere.
Si fiindca ai intrebat de pediatru pt sectorul 4, eu am gasit un pediatru destul de dragut la un dispensar pe str Nitu Vasile, da-mi un PM daca vrei mai multe detalii.
Printesa Eliza
300 spune:
Fresh, intr-adevar adorabil pustiul tau. Poate sunt eu un specimen de mami sadica, dar mi-emi plag mutrele de bebelusi plangand. Imi oplace teribil poza aia in salopeta albastra de catifea cand pare ca urla cat il tin plamanii. E numai bun de pupat!
Azi tati a pregatit baita lu' bebelina integral (eu eram pe forum dupa ce ne-au plecat musafirii), sa-l mananc nu alta! Drept urmare m-am facut ca nu vin acumm in camera sa mai joace si el un CS mic acolo...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
claudinna spune:
300, giulianna pusese niste poze cu pampers nr 2, din aia cu elastic
deci exista si pe marimea 2
cred ca le mai are la ea in album
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leah 300, am impresia ca nu exista pampers nr 2 baby dry, si eu tot new baby am luat si ne-am inteles bine cu ele. O singura data a facut iritatie pt ca a uitat-o tati neschimbata (eu fiind plecata in oras) si i-a trecut in doua zile cu o crema tare buna pe care am luat-o din farmacie (sudocrem se cheama). Acum am trecut la nr 3 si am ramas cu vreo 60 de bucati din astea nr 2, deci daca le vrea cineva care sta prin zona mea (berceni) le donez cu placere. Si fiindca ai intrebat de pediatru pt sectorul 4, eu am gasit un pediatru destul de dragut la un dispensar pe str Nitu Vasile, da-mi un PM daca vrei mai multe detalii. Printesa Eliza Blogul meu pentru mamici si copii |
A propos de crema, eu am renuntat la orice altceva de cand l-am trimis pe tati sa cumpere crema de galbenele si propolis si a venit cu o crema de galbenele si cu una de propolis, si de cand o dau cu astea nu am mai vazut macar o pata roz sub scutecul bebelinei! Se pare ca lucrurile sunt si cele mai bune. In plus, se pare ca tin destul de bine dermatita aia atopica sub control. In sensul ca, daca se inroseste pe obrajor, cu crema trece in aprox o ora. De trecut de tot nu a trecut nici pe picioruse nici pe obrajori...
kid2003 spune:
300 Multumesc mult de tot . Am citit articolul de cand l-ai postat acum cateva zile, cred ca tot tu l-ai postat...e foarte util.
Eu nu pot sa o tin la san...plange tare...nu vrea sa apuce sfarcul deloc deloc, ca laptele vine, no problem aici. In seara asta am pompat 160 de ml cu pompa, ori se zice ca pompa scoate cam jumate din cat poate scoate bebelusul.
Am o banuiala insa...si vreau sa vad daca se confirma...durerile de la burtica, crampe asa vesteau de acum cateva zile o bucurie...Azi am avut ceva spotting, vreau sa vad daca se transforma in menstruatie. Intre timp ma bucur si citesc pe net ca se intampla si altora: bebe poate refuza sanul, poate deveni mai agitat cu cateva zile inainte de menstra mamei, laptele scade in cantitate cam cu 8-10 zile inainte de ziua 1, ceea ce s-ar potrivi perfect la noi.
Sper sa fie asta, sper sa imi vina ciclul, chiar daca nu ma asteptam la doar 3 luni de la nastere (si cu alaptat exclusiv) si sper sa treaca in 2-3-4 zile asa cum scrie tot la carti.
O sa vad ce zice consultanta...nu prea am incredere dar in fine, s-o incerc si p-asta. la capitolul teorie sunt si eu beton, cred ca am citit 60% din site-urile despre alaptare...practica ma omoara vad, si la bebe 2 ca si la bebe 1.
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna 300, giulianna pusese niste poze cu pampers nr 2, din aia cu elastic deci exista si pe marimea 2 cred ca le mai are la ea in album poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
A le vazusem pe alea, new baby am si eu dar nu mi se paruse sa vad vreun elastic. Sa le vad pe astea, inca nu le-am desfacut, dar par ca cele pe care le-am folosit intotdeauna. Legat de baby dry,m de ce mai au in lista pampers baby dry mini 3-6 x 98 (3-6 presupun ca sunt kilogramele).
Vedeti www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=pampers%20baby%20dry§ion=produse" target="_blank">aici la ce ma refer.
Eu ma bag la somnic, pana nu se trezeste anda ca-i e sete. Va pup!
300 spune:
Pai kid daca la tine a scazut productia si pompezi 160 ml de lapte esti tare pe cuvantul meu. Eu mai mult de 120 n-am reusit, si de multe ori ma impotmolesc la 70 ml...
Legat de CM ai dreptate.
Iar cu articolul, imi pare rau ca ma repet :) am si uitat ca l-am postat, eu am fost foarte distrata inainte de a fi gravi si apoi mamica, iti dai seama ce sunt acum...
Acum chiar ma duc la somn...
CosmyB. spune:
bitza, Laura multumim pt aprecieri
claudina si piti a mea a facut de cateva ori kk cu mucus, pediatra chiar a vazut cum arata si ne-a spus ca a avut diaree, chiar daca bebelina face tot la 2 zile, tot diaree a zis ca e. ne-a recomandat sa inlocuim o masa cu zeama de orez fiert. i-am dat si nu am mai avut probleme. sa stii ca atunci cand apare mucus poate fi si o problema intestinala.
300 eu am luat pampers cu elastic la arici nr 2, dar nu stiu daca erau new born sau baby dry pt ca am aruncat ambalajul si cand l-am trimis pe sot sa mai ia un pachet (pt ca m-am minunat ca erau cu elastic ) al doilea pachet nu mai avea elastic
am gasit la un magazin de bebe pampers nr 2 cu elastic la arici si sa vedeti ce fata a facut vanzatoarea cand am cerut 100 de bucati
nu a avut decat 55 si le-am luat pe toate
Pozici
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
kid bebelina mea e foarte agitata la san in ziua cu kk, pt ca face tot la doua zile, uneori 3 (si nu e constipata) nu vrea sanul, suge putin, se agita, maraie, dupa ce reuseste se linisteste instant si atunci suge linistita. am patit sa fie de dimineata agitata, sa manance mai putin si surpriza sa vina numai seara
Pozici
Mami super happy de Maya