Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Aly e simpatic foc !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza,

Ma declar fericita posesoare a unui copil cuminte, care sta din ce in ce mai mult atent la pereti, imagini, jucarele, in leagan, care zambeste in continuu cand ne recunoaste si gangureste. Acum sta cumintel in pouf si ma lasa sa scriu un mesaj! Dragut baiatul, nu?
O tzinem asa de trei zile, cu somn de zece ore noaptea, cu mici atzipeli ziua si fara plans, numai zambete si joaca. Cool!!!

Aly_c, esti o scumpa! Mi-a placut tare cum rade Sebi si ce scump e dar tu m-ai dat pe spate! Esti o super mamica, se vede in filmulet cat iti iubesi copilul, aproape mi-au dat lacrimle sa va vad ce frumosi sunteti amandoi. Filmulete am mai vazut dar tu...voi...fff frumos

Simo, am incremenit citind pt ca m-am pus in locul tau! Ooooffff, Doamne, sper sa treceti cu bine si fara semne de acest incident si nu te invinovati ca nu are sens!

Anca, ma bucur tare de vestile bune! Nora mea este oricum o scumpete si bineinteles ca e sanatoasa! Si eu m-am saturat de medici si diagnostice aiurea cate am citit pana acum incat...si eu le-as zice cateva unora!

Khristin, extraordinar de interesant link-ul cu info despre ADHD, am aflat si eu o groaza de lucruri, mai ales despre importanta colostrului si a alaptatului si despre antibiotice! Multumeeeeeesc fffff mult, mamica informata!!!! Tot de la tine am aflat prima oara de BPA, si multe altele!

Nerantula, ma bucur ca ti-ai revenit! Asa trebuie sa gandesti, fiecare mamica are un copil extraordinar tocmai pt ca este al ei si numai al ei, pentru ca ii poarta genele si un bagaj intreg de trasaturi de familie, este o veriga din lantul asta genealogic si nu poate fi decat minunat! Copilutzul tau este frumos si cuminte si habar nu are el ce nebunii ii trec mamicii lui prin cap!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva si Carla a avut saptamana trecuta 4 zile in care a fost extrem de cuminte, n-a plans aproape deloc. Statea cu orele si se juca cu manutele, se certa cu jucariile iar dupa aceea le zambea. Saptamana aceasta insa e din nou lipita de mine

A iesit soarele, mergem la plimbare dupa pranz. N-am mai iesit la aer de luni

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata si de la noi!

Anca ma bucur ca totul este ok cu micuta Carla!

Simo imi imaginez prin ce treci,bine ca acum sunteti ok si speram sa nu ramana urme!

Nerantula
bine ca te-ai mai linistit.Si ca o paranteza cu ultima banca,eu fiind inalta, mereu la scoala ma puneau in ultima banca si asa ma ofticam,vroiam si eu in prima....asa ca atunci cand eram mai mari si ne asezam fiecare unde vroia,ma pun eu mot in prima banca....a fost oribil,nu poti sa faci nimic,nu poti sa schimbi o vorba cu colegul ca te vede profa imediat...dupa ce s-a terminat ora am fugit inapoi in ultima banca unde era suuuper,acolo te ascunzi de colegii din fata si poti vb cu colega,poti copia,acolo era de mineDeci nu intotdeauna prima banca e cea mai buna

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Buna dimineata.
va multumesc pentru gandurile bune si ca sunteti alaturi de noi.
Noi suntem foarte cuminti, am dormit de la 21.00 la 7.00, cu o pauza de masa la 3.00, iar de dimineata stam si ne uitam la jucarii, la carusel si pe fereastra, fara plansete, ci numai cu gangureli si zambete.
Astazi am emotii, pt ca mergem la pansat. iarasi se va lasa cu plansete

Am admirat si eu bebei foarte frumosi. Intotdeauna ma uit la semnaturi si asmir bobocei, dar apoi nu stiu pe cine sa nominalizez mai intai, asa ca nu nominalizez deloc. Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar sunt tare frumusei toti bebeii nostri.

Cu suzeta, Tudor o place pe cea de la Avent de silicon. Uneori nu o accepta din prima, dar daca insist, si se incalzeste putin suzeta in gurita, nu o mai arunca.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata mamici, bebici . Si noi pe-aici, mufate bine. Ar adormi da' nu se-ndura. Azi-noapte iar a adormit cu noi in pat. Si noi tocmi am ramas singuri si parea asa un moment propice a reincepe niste obiceiuri mai vechi... Am adormit toti trei tinandu-ne in brate: eu pe Anda, tati pe mine

Simo, gandurile mele bune pentru copilul tau. Se va vindecaa bine, ai sa vezi. Nu cred ca ce spun eu se aplica in cazul unui bebel asa de mic, insa exista o crema la tub, propoderm, datorita careia nu am ramas cu nici o cicatrice in urma unei arsuri urate pe un picior (tot cu apa fiarta).

Nerantula, Anca, unii doctori sunt beti si unele mamici isi fac prea multe griji din pricina lor. fetele.

Cosmy, Felicia deci gata, fetele, ma apuc de gatit. S-a terminat si mancarea de la mama, asa ca am si motive. Ciuercii umplute, auzi. Moni, sufleu de conopida, vrei sa ma omori tu pe mine!

Gagicile cu intalneala, ne primiti si pe noi una din saptamanile urmatoare?

Khristin multumim pt link!

Piolica, welcome back. Ce voce frumoasa ai! Imi place cum vorbesti tu cu Elsa mica-mititica :) Ela va sti doua limbi de-odata, ce tare!

Nausica, eu nu stiu cum rata materialul ala, fleece, insa babeta aia era tare, don'soara!

Ma duc s-o arunc pe-asta mica in patut!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Eva, am tot vrut sa te intreb dar am uitat, ce ulei vitaminizat folosesti? Eu am incercat ceva preparat in farmacie dar Carlei i-au aparut bubite pe fata de la el. Si mie mi-a recomandat pediatrul insa n-am gasit in comert.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor,

Am trecut si noi cu bine de vaccin. BB a fost cuminte, a plans 10 secunde si gata.
Cand am ajuns acasa i-am pus un supozitor cu paracetamol si am trecut cu bine de noapte. Azi a facut 37.8 si i-am mai pus un supozitor. Acum doarme si astept sa vad ce se mai intampla.. sper sa fie bine.
Sfaturile doctorei: 3 zile nu avem voie sa facem baie, sa iesim afara si 1 luna sa nu facem vreo injectie intramusculara.
Ne-a zis sa incepem sa-i dam calciu gluconic – 10 zile/ luna. Voi le dati bebeilor vostrii?

Va citesc din urma (am de recuperate capitolul asta) si revin

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Denisa, bebe Edwin.

Si pentru ca pe mine ma preocupa deja diversificarea si studiez pe indelete problema pun www.wholesomebabyfood.com" target="_blank">aici un site american cu multe informatii pe care l-am gasit extrem de util.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

ma uitam la linkurile de la voi si ma gandeam ca ar mai trebui sa facem o selectie sa punem pe prima pagina lucruri folositoare pentru mai tarziu.
O sa trec eu acum, daca sunteti de acord, linkul cu filmuletele de la Eva(mie mie se par utile si foarte diverse) si cel cu retetele de la Anca.
Daca mai isi aduce cineva aminte de vreun link pe care l-a considerat util...e momentul

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput