Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.acum a adormit Alexia,nush cat va dormi.
Anca f.interesant site-ul.Pana la urma cxand vei incepe diversificarea?

Denisa puiutzul si tin pumnii sa nu mai faca febra.

Ramo si spor la gatit.

musette ce mai faceti?

Eva Luca e un cumintel

Khristin ff interesant link-ul,am citit si eu una si alta ptr ca ma interesa si cand era Andy mic,dar si ptr job

aly ce scump e,si ce fericita esti ,radiezi toataSi Alezia face asa cand o pun pe burta,isi tot invarte capul de pe o parte pe cealalata si intr-un final adoarme cu fata in saltea.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

mda...nu ma lasa sa pun linkul cu filmuletele de la Eva...reclama cica

[Andy.p],neata...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, am tot vrut sa te intreb dar am uitat, ce ulei vitaminizat folosesti? Eu am incercat ceva preparat in farmacie dar Carlei i-au aparut bubite pe fata de la el. Si mie mi-a recomandat pediatrul insa n-am gasit in comert.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Uleiul meu vitaminizant? Nivea Baby Oil in care mai picur vitamina A uleioasa! Cu altceva nu combin ca nu e nevoie, Luca nu are nici piele uscata nici iritata, dar daca il masez fara ulei nu e la fel! Insa banuiesc ca poti combina cu orice alta vitamina uleioasa in functie de piele!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, la 6 luni vreau sa incep diversificarea. Dar ma documentez de pe acum.

Tzitziri, mai pune si site-ul asta pe prima pagina http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207 - contine schema de vaccinare de stat.

Eva, vitamina A e foarte buna pentru piele, iti ziceam cam am luat din farmacie ulei gata preparat cu vitamina A in el insa nu i-a mers bine Carlei cu el. Din pacate nici Nivea Baby Oil nu a functionat. Credeam ca exista vreun produs "minune" gata preparat.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

mda...nu ma lasa sa pun linkul cu filmuletele de la Eva...reclama cica

[Andy.p],neata...

Da, e un fel de site concurent, cred eu...ma rog
Daca il salveaza fetele in favorites, e ok.

Ce mamica activa si binevoitoare, Tzitziri!!

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Anca, este excelent site-ul acela despre diversificare, si eu il gasisem mai demult si l-am uitat printr-un folder la favorite. Eu fac stoc acolo de linkuri, am foldere si folderashe, si nici ca intru decat cand ma izbeste nevoia! Chiar e super site-ul!!! Multumim!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva si eu il gasisem mai demult pe un topic despre diversificare aici pe DC insa l-am pierdut. Acum sta frumusel in folderul Nutritie de la Favorites. Imi place mult de tot, e foarte bine documentat si util. lui Luca cel cumintel.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, cand ai pus tu linkurile nu era....s-or fi prins intre timp

Aveam intr-un weekend ganduri si cu lista aia, ca as mai fi compactat-o putin(cum am vazut de ex, si mi-a placut, la bebeii de sept-oct 2007 bebeii de sept-oct 2007), dar am zis sa intreb inainte...idei?cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

salutare

simo pupici pt puiutul tau, imi pare rau pt ce i s-a intamplat, cred ca o sa se refaca rapid ca e mic si pielea se regenereaza usor si repede

eu sunt suparata ca de 2 zile bb nu mai mananca bine, tocmai acum cand e si monitorizat ca nu creste in greutate. suge putin si apoi incepe sa dea din maini, din picioare, din cap, vorbeste si plange cu biberonul in gura. si nu bea. si nu mai reusesc sa il pacalesc cu nimik, efectiv ma lupt cu el si nu am sorti de izbanda. si apoi mainile le mananca la greu (deci ii e foame). nu stiu ce sa ma fac, incerc sa fiu calma cu el sa nu ma simta nervoasa ca sa manance si degeaba. o sa imi iau campii
am cumparat rotarixul azi (prima doza) dar nu stiu cum sa i-l dau direct de la frigider ca face rosu in gat instant, poate si vreo laringita. oare ar tbui sa il tin un pic la temperatura camerei inainte sa i-l administrez ? in prospect nu spune decat ca se pastreaza la frigider si ca dupa ce se prepara se administreaza. nu stiu, zau, ce sa fac si pe dr nu pot sa o intreb ca v-am mai spus e impotriva rotarix
hai k am scris o gramada
pupici
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Denisa, bebe Edwin.

Si pentru ca pe mine ma preocupa deja diversificarea si studiez pe indelete problema pun www.wholesomebabyfood.com" target="_blank">aici un site american cu multe informatii pe care l-am gasit extrem de util.

Piti mic se face mare

Anca super interesant site-ul

Intrebare fetele care sunteti la al doilea bebe: voi ce "scula" ati folosit cand ati inceput diversificarea? Pentru mancarica lui bebe? Ma refer la robot de bucatarie, blender...chestii d-astea...
E vreunul mai destept care face mai multe sau toate sunt la fel?

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput