Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici f rar accepta o suzeta care am primit o la targul de bebei, dar in rest neam.Poate imi trebuie una speciala...pls help |
Si Aniei tot alea ii plac: Nuk, de cauciuc, ordinare, primite moca la intrarea in Baby Expo. La inceput am zis ca mi se pare mie, apoi cind mi-a fost clar ca aia ii place i-am mai cumparat vreo 5, ca suzetele dispar prin casa, ca pixurile.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
Simo, imi pare tare rau sa aud de patzania voastra.
mititelul, sa-i treaca.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
Ca sa va mai descretesc fruntile, sa va povestesc una de azi:
Am iesit cu Ania in wrap pe la 4 jumate, ca pina atunci nu mi-a fost clar daca ploua sau nu, mai un caca, mai un somn, mai un laptic, etc.
Ania intzolita cu body + costumas cu labutze + costum de fleece + caciula cu urechi + manusi si, cum spuneam, in wrap.
Si, la un moment dat, vad ca se uita lung la mine o baba. Trec de ea, dar o aud cum urla dupa mine: "Dom'soara, trage-i pe frunte!" Am vrut sa ma intorc sa-i zic citeva, dar am respirat adinc si-am mers mai departe.
N-are rost sa va spun cum era imbracat sarmanul ciine al respectivei, sau ca ei insesi ii mai lipsea doar sania trasa de reni din echipament.
Nausica si Ania
poze
_
cocutica spune:
Buna dimineta!
De fapt noi nu avem somn si inca nu ne-am incheiat ziua de ieri
Asta e...mie mi se lipesc ochii si Maria e cu gura pana la urechi si scoate tot felul de chitaieli. E asa de bucuroasa ca nu-i vine somn. De fapt cred ca nu doarme pentru ca dupa o escapada pe afara mi-a dormit bustean 4 ore, desi am cam zgaltait-o cand am dezbracat-o. Ce sa mai copilul meu doarme numai cand are el chef. Ma bucur ca e fericit si ca nu e agitat...dar mie tot imi pica ochii de somn![]()
cocutica spune:
Draga Simo imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Totusi sper sa te incurajeze ceea ce iti voi povesti...
In primul rand un medic de la chirurgie plastica unde am ajuns cu Elena din cauza unei cazaturi in nas ne-a spus ca pielea beblusilor si a copiilor se modifica permanent cam pana la 5 ani si de obicei semnele dobandite inainte de varsta asta nu raman. Sper sa nu-i ramana bebelului tau.
Iar acum, ca de fapt asta, era mai important: cand eram copil(cred ca aveam vreo 4 ani) eram la tara la o matusa a mamei mele nevazatoare si ma jucam cu verisoara de-a mea(5ani) in curte. Saraca femeie nu a stiut unde ne aflam exact si a aruncat in curte de pe prispa casei un lighean cu apa fiarta. Din fericire, eu nu ma aflat acolo unde a aterizat apa, dar din nefericire verisoara mea era si apa a picat pe o jumatate a corpului,adica umar si brat. A avut noroc ca nu i-a ajuns pe fata. Dar ce vreau eu sa iti spun este ca nu i-a ramas decat un semn pe umar(asata in conditiile in care nu a ajuns la spital sa beneficieze de tratament corespunzator arsurilor...), iar ea acum iti spun sincer ca ea nu are nici o problema cu asta si chiar poarta bretele. Sper ca sunt cat de cat coeranta, desi la ora asta..., dar vroiam sa te incurajez spunandu-ti ca atunci cand este sa se intample nenorocirea se intampla si gata, iar copiii carora le raman semne din diverse intamplari nu raman marcati de existenta lor. cei mai marcati raman parintii, dar acum cu atatea inovatii in chirurgia plastica se pot rezolva multe ... cel putin la clinica de la spitalul grigore alexandrescu se fac minuni la capitolul arsuri, am vazut cu ochii mei...
Sanatate multa si multi pupici
CosmyB. spune:
Buna dimineta! Se pare ca sunt singura care bantuie forumul la ora asta
Simo vroiam sa-ti spun ca aseara i-am povestit sotului intamplarea ta si am adorimt cu voi in gand... te-am visat pe tine si pe puiul tau si sper ca gandurile noastre bune sa te incurajeze 
daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita sa ne zici!
merg sa mai prind un pic de somn pana se treste maya. pupici la toata lumea!
Pozici
Mami super happy de
Maya
khristin spune:
Ia te uite cum in RO s-a facut dimineata si pe mine m-a prins miezul noptii pe aici
, dar cel putin am reusit sa parcurg ce-ati scris ![]()
Nerantula, ti-am citit ingrijorarile, trebuie sa inveti sa ramai tu in primul rand relaxata. Mi-a placut mult cum isi tine Gruia jucariile in manuta. Semne de ADHD ? Ai intrebat pe ce isi bazeaza doctorita respectiva presupunerile acestea ? Eu am studiat cate ceva din sindromurile astea, deoarece interactionez la scoala si cu astfel de copii, si-ti dau si tie un link sa-l citesti care sa te linisteasca. Citeste-l cu atentie, si vezi daca Gruia prezinta vreunul din semnele acelea. Cred ca este interesant pt. toate mamicile, inclusiv pt. cele care vor sa introduca diversificarea inainte de 6 luni : http://www.unhinderedliving.com/ADHDpredispose.html M-am uitat si la poza postata de tine, si am observat ca baietelul tau are un asa-zis «dimple ». Nu stiu corespondentul in limba romana. E f. important sa verifici ca acest dimple nu comunica cu vertebrele, iar asta se vede clar la ecograf, MRI e mai complex dar presupune si anestezie.
Aly, cel mai mult mi-a placut recomandarea doctorului tau cu ouale 
Felicic, maine incerc reteta cu sfecla. Merci 
Piolica eu stiu ca mierea nu e recomandata in niciun caz pana la un an din cauza botulismului (food poisoning). Nu cred sa fi patit Elsa ceva din lingurita aia dar mai bine ii dai ceai neindulcit de acum incolo. Iar faza cu baby blues e absolut normala, n-ai de ce sa te invinovatesti, citeam ca un procent de vreo 70% din femei trec prin forme mai usoare sau mai pronuntate. 
Simo_ef, doamne ce tragedie pe tine si bietul micut. 
Fetelor cat despre statul pe burta e un skill care se invata, asa ca daca bb nu isi tin inca capul cand stau pe burta, e timp sa exersati in fiecare zi si cate doua minute.
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
anca81 spune:
Multumesc mult tuturor pentru gandurile frumoase 

Simo, imi pare rau pentru ce i s-a intamplat micutului tau.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
aly_c20 spune:
neata
Simo
, nu te invinovati...accidente se pot intampla chiar si atunci cand esti cu okii in douazezi, nu in 4
.Vindecare rapida si totala micutului
Nerantula, Gruia e un copil perfect sanatos.Nu te lua numai dupa un dr.Afla si alte pareri...e usor sa pui diagnostice "dupa ureche".nu stiu daca ti-am zis, dar Gruia e febletea mea...binenteles, dupa Sebi
.
Anca, ma bucur ca totul e ok...ce ti-a fi si cu dr astia
Eva, eu am mers pe schema de la stat si erau si niste picaturi, cred ca de asta nu am avut voie sa alaptez 2 ore dupa.A zis dr ceva atunci, dar eram prea emotionata sa retin
...totusi cred ca mai e si alta explicatie, pt ca formula aveam voie sa-i dau dupa 1/2 ora.Am preferat sa fac cum a zis ea (cu toate ca nu am incredere deloc in abilitatile de dr
) pt ca nu am avut timp sa ma documentez![]()
aaaa...Dne, nu-mi venea a crede cand l am vazut pe Luca stand in piciorute, bravo lui...dar sa nu fortezi![]()
Cosmy, pampers baby dry sunt cele cu elastic la arici.mai e si varianta active baby, care e fara elastic!
Ma declar si eu dependenta de puiutzul meu
...cum se lumineaza si se trezeste nu mai sta in patutz, il iau langa mine in pat si stam la povesti, radem,facem gimnastica, papam tzatzuca, ne pupacim,dansam, cantam...avem program incarcat.
nici puiutzului meu nu-i place sa stea pe burtica, sta max 3 min si gata, se enerveaza si incepe sa ridice funduletul![]()
mierc, ne a cantarit, masurat...7,9 kg si 68 cm...uriasul lui mami scump
Fetelor, am observat un obicei tare ciudat la Sebi.cand e obosit, inainte de a adormi, isi ridica fata in sus (doarme cu capul intr-o parte)si apoi il izbeste intr-o parte.repeta gestul de vreo 5-7 ori si adoarme!face asta max de 2 ori/zi.ati mai intalnit asa ceva?
sapt viitoare mai mergem la un pediatru si o sa i zicem si de ticul lui ciudat.
daca vreti sa auziti cum www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">rade puiul meu![]()
LE:de la un post de l meu incepuse discutia cu picaturile de vigantol...Sebi primeste 5 pic pt ca avea fontanela 2/2 si a luat si f mult in greutate![]()
o zi frumoasa
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!