Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Simo

Mamico imi imaginez ce este in sufletul tau, mi s a facut pielea gaina cand am citit, parca am simtit pe pielea mea...offff.
Pup mamica, sa treaca mai repede tristetzea si lu bb multa sanatate sa si revina mai repede.
Offf si cand ma gandesc ca o fractziune de secunda e destul pt.un dezastru.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Boo noi stam in Alba Iulia! Tocmai in Ardeal Acum nu mai e zapada si atunci a nins seara si toata noaptea, a fost f frumos, dar cand am iesit afara urmatoarea zi deja se topea

scutecele nu sunt cu winnie, dar sunt ok si astea, au elastic si la spate si asta imi place.

mamica frumoasa si strumf Alex

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Simo imi pare groaznic de rau pentru ce s-a intamplat. Imi dau seama ce trebuie sa fie in sufletul tau. micutul si tinem pumnii sa se vindece cat mai repede si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Legat de suzeta. Eu am nimerit modelul preferat din prima incercare la ambii copii. Valentina a iubit-o pe cea mare si rotunda de la chicco. Si cand spun mare, pai cea mai mare. Era tare haiosa cu ea, ii acoperea juma de fata Si cand i-o scoteam din gurita avea urma de la ea, un cerc maaaare....
La David a fost o loterie ca am primit 2 modele diferite. Una de la avent cu forma anatomica si una de la chicco rotunda, ambele pentru 0-3 luni. Tinand cont ca la bibe prefera tetina normala de la chicco, l-am incercat cu aia prima oara. Dar a refuzat-o. A doua zi , am zis sa vad si cu cea de la avent (mie personal , asta imi placea ca e transparenta) Si a sarit pe ea cu gurita. Ne-a bufnit si rasul. Ii place ca e mai lunga si nu o scapa din gurita. Asa ca am mers in oras si am mai cumparat un set, sa fie de rezerva in casa. Ca cele ale Valentinei erau furate non stop de catel si le manca. Si nici nu prea se gaseau modelul ala. Aveam mereu rezerve in casa....
Aaa si culmea, la biberon , David a refuzat tetina cu forma anatomica. I-am luat un biberon de la nuk si nu a baut neam din el... Ii plac doar cele rotunde marime mare...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

simo noi suzi ca asta avem http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/Scripts/prodView.asp?idproduct=3675

babytza puii nostri s-au vorbit, au suzete la fel

merg la somn ca maine e o zi mare, sper sa scapam de vaccin si sa nu ne mai amane, ca eu o sa raman marcata

Noapte linistita la toata lumea!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

se pare ca nu aveam voie sa postez likul sorry...

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

cosmy multumesc de retetaCred ca e tare buna.Tin pumnii pe maine.

Suzeta o avem pe cea transparenta de la avent,o accepta cu greu ,dar cand n-are ce face o ia asa putin si apoi o scuipa.

Plec la somn,NB tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Cosmy pup o fata mica sa nu doara ! Pup si mamica sa nu mai aiba emotii
Nu mi-ai zis, batem palma ? Ne incuscrim ? Ai intrebat-o pe Maya daca il place pe soricel ? Ca lui ii place de ea Mi-a spus mie dimineata in limba lui bebeliceasca

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Vad ca s-a dat stingerea...

Noapte buna mamici

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Daaaaaaaa babytza e ca si facuta intelegerea! a vazut si Maya poze cu Davidutu e incantata foc de soricel mi-a spus si ea pe limba ei pe mine m-au dat gata ochisorii lui
Acum chiar ca merg la somn! noapte buna!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput