Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

simo imi pare fff rau pt micutul Tudor... sa-i treaca cat mai repede si tu sa uiti... imi inchipui ce e in sufletul tau...

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

simo am ramas fara cuvinte,nush ce sa-ti spun decat ca sper ca puiul tau sa fie bine cat mai repede
Incearca sa nu te mai invinovatesti pesntru ce s-a intamplat..a fost asa cum spui tu un moment de neatentie.Imi pare tare rau.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Ce imi place mie poza asta. Asa suntem si noi si daca ma departez prea tare de el vine ca un miriapod dupa mine doar ca sa ma simta langa el. Off ce ii mai iubesc

Da, da, asa face si Ania. Cind doarme cu mine in pat are un mod de a se apropia de mine, pe nesimtite, pina ajunge cu nasul pe pielea mea.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Feli multumesc ptr reteta,s-a notat si cat de curand o prestez mai ales ca e super usoara

babytza ma bucur ca sunteti bine...si eu mai evadez cu Andy singur in oras

nerantula eu nu vad nimic in neregula,e chiar un funduletz ff frumos

cosmy nush ce sa zic cu scutecele,eu folosesc pampers3 si-mi plac tare mult.Poti pune si tu reteta ta de ciuperci,nu strica mai multe retete.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
ii place mult sa stea si pe masa de infasat alaturi de tovarasii pestisori de la Ikea de deasupra

Join the club! Si Ania e fan pestisorii de la Ikea care sint tot deasupra mesei de infasat.
Sa va treaca toate grijile!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Multumesc, Laura si CosmyB. Din pacate, cu toata chestia asta, a trebuit sa amanam vaccinul pe luna viitoare, si probabil amanam si botezul, pana cand va fi safe. macar de vaccin nu mai am asa emotii, dupa cate intepaturi i-au facut puiului meu ca sa ii puna branula.
In plus, m-am specializat in luat temperatura rectal si pus supozitoare, pt ca asistentele si infirmierele erau mereu foarte ocupate.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cosmy am vazut poze cu Maya si prima zapada .. ce frumos !!! si ea e ca o bombonica !! Dar voi unde stati ?
Legat de scutece, pana la urma sunt ok sau nu ce ai luat de la huggies ? Eu aveam unele cu Winnie the Pooh. Dar mi-a dat o prietena ce ii ramasese lui fi-su mici, tot Huggies, dar nu sunt cu Winnie, dar altceva nu difera. Tot banda cu elastic la spate au si pe mine aia ma intereseaza.
Cred ca cel mai sigur de acum sa te uiti atenta ce scrie pe pachet. In general cand are elastic scrie ca e flexi sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Imi pare rau daca v-am intristat. Am si o chestie mai funny un pic: medicii erau stresati ca nu e hidratat bine, si i-au pus perfuzii si sonda. A doua zi au renuntat la perfuzie, pt ca, pe langa cei 250 ml de lichid cat avea perfuzia, bebe a facut in 24 de ore 1,2 litri de pishu, numai din alaptat. M-am simtit ca o mica vacuta in ochii lor, si m-am bucurat ca macar cu atat pot sa imi ajut baiatul. Asta da productie!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Incearca sa nu te mai invinovatesti pesntru ce s-a intamplat..a fost asa cum spui tu un moment de neatentie.Imi pare tare rau.

Are mare dreptate. Valentina avea un an si cateva luni cand a alunecat in casa cu mine de mana si a dat cu capul in tocul usii si am ajuns cu ea la urgenta sa o coasa.Avea ditamai gaura pe frunte. A fost nevoie de 5 persoane sa o tinem in timpul interventiei, urla saracutza de mi se rupea sufletul. Si 15 minute mai tarziu , cand asteptam afara sa ne dea dr reteta de antibiotic, mandra mea dorea se catere pe bara din fata spitalului. Deja uitase si era vesela. In schimb eu , eram varza....mult timp dupa am fost terorizata de ce ar putea pati copilul meu. Ma gandeam ca daca s-a intamplat asa ceva cu mine de mana, daca nu sunt atenta....cate ar putea sa fie.... Acum nu se mai vede decat o dungulita mica si ea nici nu stie , ii mai povestesc eu uneori...
Uoffff, ce necaz...imi pare rau. Dar o sa fiti bine.El e mic si o sa se refaca bine pielicica lui

Le: sa nu intelegi gresit ce am scris, am vrut doar sa subliniez ca a fost doar o clipa de neatentie....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

andy si mie imi plac pampers, dar nu am mai gasit cu elastic la arici, am crezut ca huggies sunt mai bune. acum pana nu termin tona de scutece cumparate, nu mai cumpar nimic

Si reteta pt ciuperci umplute tai coditele si tai maruntel o ceapa, ardei si o bucatica de sunca, un ou sau doua, depinde cate ciuperci faceti, condimentez cu sare, piper si pun totul intr-o tigaie unde am adaugat putin ulei de masline, torn putina apa si las putin la inabusit (sfat: nu prajesc ceapa la nici o mancare, e mult mai sanatos asa) Umplu apoi ciupercile cu compozitia asta si le dau la cumptor, 20 min, depinde de temperatura. dupa ce sunt gata pun branza rasa sau cascaval si putina smantana. de multe ori pun cam ce am in casa, uneori nu pun smantana sau cascaval, depinde ce am fac si o poza cand mai fac sa vedeti ce bine arata. dau gata orice musafir

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput