Pepenasi de iulie - august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara!

Nu prea am timp sa scriu, nici dispozitie, dar citesc tot.
Eu am facut o "cura" de pere si struguri (ca tot vorbeati de pere) si a scapat fata mea de constipatie, momentan. Am renuntat si la fier de vreo 2 saptamani si nu mai are nici mucozitati negre in caca. Imi zicea una din voi ca e posibil sa fie de la fier, da' eu nu credeam.
In legatura cu Prevenarul, noua ne-a zis sa-l facem dupa 1 an.
Zicea cineva ca face ecografie de sold la 5 luni. Eu stiu ca dupa 3 luni nu se mai vede bine la eco (adica asa am citit si asa ne-a zis si doctorita.
Legea: Am sunat azi la Ministerul Muncii sa intreb de norme si cica nu sunt gata, sa revin peste vreo saptamana. Din discutie mi-am dat seama ca proiectul este redactat. Persoana cu care am vorbit mi-a zis ca sigur nu vor exista discriminari (a propos de mamicile care au inceput activitatea). Si m-a intrebat daca am depus dosarul pentru stimulent, asa ca am fost la servici sa-mi iau adeverinta, iar maine ma duc la primarie sa depun dosarul de stimulent (eu teoretic fiind la servici, practic in concediu de odihna). Dosarul de indemnizatie il depun pe la sfarsitul lui decembrie. Anka, Capri, voi ati depus dosarul pentru stimulent sau nu mai depuneti?
Sursula, abia astept sa vad filmul.
ileanna83, bine ai venit!
Sun

Ma duc la somn,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Diarux, eu am zis p o p u l a r....acu, nu cred ca am zis nimic rau, da tu ma ierti oricum.Ca ba esti a lui Xena, ba a lui Irlandeza, ba a lui Vasilica...mai acusi si intra si sor-ta...Eram confuza

Ileanna83, bine ai venit...S-ar putea sa nu ti se raspunda intotdeauna la intrebari, s-ar putea sa nu vi se admire pozele intotdeauna, s-ar putea la un moment dat sa te simti nebagata in seama dar sa sti ca suntem fete faine.Fara exceptie...

Ma duc sa-mi imbratzisez barbatul

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Uraaaaaa! Am terminat de citit din urma .
Da sa fie clar, nu raspund decat la cateva fete, ca vreau si eu la nani .

Cuscra, ti-ai tras bona ? Felicitationes! Vazut poze ! Ce a crescut Tudorel, mai ! Sunteti totzi trei niste frumosi, iar ginere-miu seamana cu tine! Culoarea de par e morcovel, asa? Sau bate lumina? Sa pui o poza si cu pletele in vant, ca nu ma prind de culoare din poza asta . Va si va

Sunisor, si iti trimit niste miere sa-ti mai treca din acreala aia de care ziceai. Tocmai erai si tu mai activa . Please, ramai asa (activa adica , nu cu acreala). Cu pozele, cum sa ma supar??? Cand ai tu timp, chef, le pui.

Rali-rali, nu stiu nika nou de lege. Ai normele? De unde stii ca s-au dat? Io azi am cam fost plecata si nu am auzit nimic legat de subiect.

Flo, bai ce baiet sexi ai ! Face pereche buna cu Maria .

Moni, si lasa prostioarele, please.

Ileano, na ca si io mi-s mandra ca-s romanca si-s patrioata . Ca si tine, nu stiu exact de ce, da-s mandra . Sunt din aia convinsi ca trebe sa raman in tara asta ca sa o schimb in bine, asa incet-incet. Da trebe sa pun umaru! De aia continui sa ma duc la vot, imi invatz copilul sa fie responsabil si cu spirit civic si sper ca pana la urma se va intampla o minune si cu tarisoara asta. Please, nu-mi spune-ti ca sunt nebuna de legat , daaaaa?
Fata, multu de laude, ne faci sa . Io nu ma pricep asa bini la facut poze...

Profa, sunteti la puseu, soro. E clar! Curaj si .

Anaxena, mi-am luat aripi de la bamboo . Acu sa vaz cand am timp sa-i fac poze fetii. Da, chiar, tu cand ne mai vizitezi? Mi-ar place sa le faci la amandoo cu aripi si cu alte celea - iote acu am di toate . Ca tu esti asa buna fotografa , io nu-s.

Boti, fetele mancacioase .

Mada, tinem pumnii cu gradinitza .

Bai, fug la nani, ca adorm pe tastatura...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna seara mamici !
Sunt si eu o mamica de pepenas nascut in august 2008.V-am urmarit povestile inca de pe vremea cand eram la Odisee dar nu am indraznit sa scriu pana acum .
Am o intrebare si cred ca aici gasesc raspunsul......ce stiti de vaccinul Rotarix ? L-ati facut vreuna dintre voi bebelusilor ? Mie mil-a recomandat medicul pediatru si nu stiu ce sa fac.....in prima faza am zis ca vreau sa-l fac, dar acum...parca n-as mai vrea ...chiar nu stiu...voi ce ma sfatuiti ?
Irolf1 vreau si eu cartea cu diversificarea ...mi-o trimiti pe PM . Multumesc !
Va pup pe toate si pe bebelushi .....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, io nu cred ca mai cer stimulentul. Merci de info cu legea .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bine atzi venit ella si ileanna

referitor la rotarix,sunt fete care l-au facut,tre sa ai rabdare sa intre una dintre ele si ti se va raspunde,nu ar strica sa mai insishti dc vezi ca nu tzi s-a raspuns

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ella Eu am facut Rotarixul la 3 luni cu rapel acum la 5 luni. Am considerat ca e bine sa-l fac pentru ca nu stiu cum vor decurge lucrurile, e posibil sa ajunga copchilul chiar si la cresa si am zis mai bine il fac. E foarte adevarat ca e controversat, imunitatea nu se pastreaza decat pina la 2-3 ani dar si imbolnavirea cu rotavirus e severa si daca esti o mama mai zevzeaca sau mai laid-back ca sa ma exprim frumos, asa ca mine, poti sa ajungi la deshidratare severa si chiar deces.

Se face pina in max sapt 24, cu cel putin 4 saptamani intre rapeluri.

Eu voi face si prevenarul, ca tot se vorbea aici, la 8 si 10 luni, ca se ne prinda vara vaccinate - encefalita se transmite f repede prin muscatura de tantar, vazut io ieri la discovery

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sa o iau cu inceputul. Fete vorbaret e ce sunteti am 10 tab-uri deschise si toate cu cite un capitol de la pepenasi . Sper sa reusesc sa va prind din urma cit de cit.

Capri daca nu e nici o suparare am ster eu pozele de la intalnirea noastra. Daca vrei pozele facute de mine de la intalnirea din parc de la tineretului le gasesti pe un cont facut de mine pe picassa cu userul pepenasi2008 si cu parola veche de la contul comun.

Sun daca ai rabdare intr-o zi poate imi explici mai detaliat cum trebuie setat aparatul ala. Eu sunt un foarte prost utilizator care nu stie sa apese decit pe buton.

Tetine noi folosim tetine de la Avent nr.1 si nu o sa i le schimb pina la 6 luni cind m-am gindit sa il intarc. Ileana intradevar daca le speli cu Pur ramin cu mirosul dela detergent. Eu am ales din cauza asta sa le sterilizez dupa ce le spal cu detergent de vase sau sa le spal la masina de spalat. Legat de schimbatul lor...eu nu am schimbat nici una caci am considerat ca nu este cazul (in total are vreo 14 tetine)

Continui de citit si va mai sciu

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sursula lui Sebi i-am dat in prima zi citeva lingurite, a doua zi am ajuns la 10 si mi-a facut scandal ca el mai vroia suc si nu altceva... drept urmare a trei-a zi si-a pus pofta in cui ca ma-sa nu i-a mai dat decit lapte si nici nu o sa ii mai dea pina la 6 luni. Merele erau mere "golden" cumparate din piata.

Pt cine cauta vaccinul INFANRIX se gaseste la helpnet. Atentie ca numele vaccinului contine 2 "n" si poate din cauza asta cind cautati produsul la farmaciile care au stoc online nu va gaseste nimic.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Prezent!!! Sa nu ma dati disparuta, sunt aici, in background, ma stradui zilnic sa fiu la zi. Nu reusesc sa citesc decat seara, si pana citesc tot ma ia un sooomn... pozele noi le-am vazut cred ca pe toate, si ma intelegeti, (nu?), daca nu nominalizez fiecare pepenas in parte vazut, toti dar TOTI sunt superbi!
Io is ramasa in urma cu scrisu... cam de cand cu jocu propus de Sun, asa ca hai sa zic si io cine ma enerveaza. Deci: ma enerveaza in primu si in primu rand alea care au barbati de le fac pe toate!!! apoi ma enervati toate care va intalniti si io nu pot sa vin la intalneli! si ma mai enervati cu supararile astea!!! Da'n rest io va iumbesc muuuult de tot!

Acu sa scriu ce-mi mai aduc aminte din ce era mai important. Eu am mai intrat uneori pe mailul comun, cam rar ce-i drept, dar n-am vazut nici un mail despre diversificare.
Sunule drag si sensibilos, acu ma faci sa ma simt vinovata... ca la un moment dat si io am scris p-aici, asa mai in gluma ca ma enerveaza fetele care-si tot dau intalneli pe mess si nu mai scriu pe forum. Dar n-am reprosat nimanui nimic... si nici n-am trimis PM-uri. Mea culpa daca gluma mea n-a fost digerata prea bine...
Si ziceti ca nu va place ciorba daaa? Ia dati o fuga pana la Cluj ca va fac o ciorba de burta (aviz Sun si Didi) de n-a vazut nici Parisu! Pana acu am reusit sa conving 3 persoane care erau "anti-ciorba de burta" sa o manance!!! Dar numai de la mine. Adevarul e ca in restaurante se face asa la gramada si repezeala, in unele locuri e chiar scarboasa de-a binelea.
Uoffff, cat e ceasuuu... iara-s in pana de idei... Mor de nervi ca nu apuc sa scriu mai mult dar efectiv imi pica ochii-n gura... va puuuup!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput