Pepenasi de iulie - august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
atb spune:
aaaaaaaaaa, ce ma enerveaza reclama asta!
Si mi-am adus aminte, ma enervati voi alea cu puzzle-urile voastre (Nati, Boti, si mai era cineva, nu mai retin cine), pai frate, cum aveti voi timp de asa ceva? Mi-e un dor si mie sa fac puzzle, n-am mai facut de cand eram gravida...
dar acu efectiv n-am cand, nici de scris pe-aici nu prea am vreme d-apoi de facut puzzle! Si apropo, voi ce faceti cu ele cand le terminati? lipit pe carton sau pus inapoi in cutie?
Narci, am vazut si eu azi la stiri inundatiile din Braziia, si m-am gandit la tine. Bine ca sunteti bine!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Nati spune:
Salutare fetele,
atb, timp de puzzle am pe zi cam o ora, asta daca ignor maraiala lui Matei, altfel nici o sansa.Si acum cand scriu mesajul asta maraie si plange de numa, da trebui sa se invete sa mai stea si el singurel, ca ma lasa spatele si bratele deja.
Noi am cumparat rama la dimensiunea la care e puzzl-ul, rama care are acoperitoare de plastic, iar in cutia de puzzle sunt cate unul sau doua plicuri de lipici si instrumentul cu care intinzi lipiciul.
Termini de facut puzzl-ul il lipesti si pui acoperitoarea deasupra, si gata, gata dupa ce il agati in cui
.
Spor la puzzle daca te reapuci de ele!
Sun, daca nici tu nu ai avut mereu un cuvant bun de spus cuiva, nu stiu cine altcineva sa fii avut.
Eu te intreb ceva, cam fortat da tot te intreb: ai constiinta impacata ca ai facut tot ce ai putut sa ajuti sau sa transmiti o vb buna la fiecare in parte?
Eu zic ca DA, asa ca nu te supara daca cineva iti aduce invinuiri ca nu faci si nu dregi.
Eu is calma de felul meu, da in cazul acuzatiilor la adresa ta, dau jos nesimtirea din pod, imi pun mainile in sold si scot limba la cine te acuza aiurea.
moni or , eu am mai spus si inainte, cine vrea sa plece sa plece, ce atata periat si consumat spatiu pe forum cu mesaje de intoarcere.
Eu de pilda nu am cont pe picassa, nici nu am timp sa intru sa vad toate pozele mereu, asta cand am avut parola trecuta, acum nu o am pe cea noua.
Si ma simt naspa tare cand fetele aduc complimente la adresa lui Matei, si eu nu pot sa le zic inapoi ce bebelusi frumosi au ele, si ce treaba buna fac ele cu cresterea si ingrijirea lor.
De pilda cristina26, de cate ori nu a zis ceva frumos despre Matei, si alte fete de altfel, dar nu cred sa-i fi zis ei macar odata ce dragalas e Mihaita al ei.
Si exemplele pot continua, da uite ca atunci cand mai scriu din an in paste, fetele ma intreaba de sanatate.
Poate si ele ar trebui sa se supere pe mine si sa-mi dea ignor ca nu le bag in seama.
Asa ca lasa copilariile, vrei sa revii printre noi bine, nu vrei tot la fel de bine e.
In loc sa ne bucuram ca suntem sanatoase, pruncii la fel, noi stam sa ne dam singure cu stangul in dreptul, aiurea si necerut.
Iti doresc tot binele din lume si sanatate maxima!
Bey, eu mai am putin si fac o perna mare umpluta numai cu parul de la goldenita, m-a disperat cat naparleste, stau dimineata si seara cu aspiratorul in brate.
Off si cata treaba am, si tot gasesc scuze sa nu ma apuc.
Trageti si la mine un shut in poponeata ca altfel e jale.
Aveti grija de voi si de pepenasi!
Pupici!
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
moni_or spune:
Hai ca asta e ultimul mesaj pe care il scriu pe tema asta, ca vad ca am creat valuri absolut fara sa vreau. Oricum, ma uit la ultimele doua mesaje de-ale mele si nu inteleg ce am spus in ele ce nu poate fi spus in postul Craciunului, asta apropo de ce spune Dma. Sun propusese mai inainte cu cateva capitole un joc, ce ne-a enervat la odisee. Ei bine, eu n-am fost cu voi la odisee, eu am spus ce m-a enervat acum si asta numai si numai pentru ca Diarux m-a provocat. Desi acum imi doresc (asa cum va doriti si voi) sa fi ales a doua varianta mentionata de Diarux si sa fi plecat pur si simplu, ca oricum nu s-ar fi sesizat nimeni.
Legat de poze, ce ati spus multe din voi e exact ce am spus eu, ca nu aveti timp sa va uitati sau va uitati doar la cele la care aveti ceva de comentat sau ca ati uitat sa mentionati. Si eu asta spuneam, ca va inteleg ca sunteti ocupate, aveti familii si cand intrati pe dc va uitati la ce va sare in ochi. Spuneam ca m-am pripit cand mi-am facut cont exact din acest motiv, ca trebuia sa ma gandesc ca probabil va dura ceva timp pana sa va sarim si noi in ochi. Si cand in sfarsit m-am gandit la asta am hotarat ca timpul respectiv e mai bine petrecut cu copilul meu. Nu vad pe cine am jignit cu asta, ca doar toate ne punem copiii pe primul plan.
Cat despre contul de picasa, la fel mi s-a confirmat teoria. Mai multe spuneati ca ati crezut ca i-a trimis cineva prin pm lui Flori parola, ei bine din ce a scris Flori se pare ca nu e asa si Anaxena chiar a recunoscut ca nu vrea sa fie ea cea care da parola. Nu vreau sa fiu avocatul lui Flori, m-am suparat din motive pur egoiste (dupa cum bine mi-ati citit firea unele dintre voi), ca m-am pus in locul ei. Eu m-am gandit ca dupa ce voi petrece un timp aici (nu 2 saptamani, cat am stat, ci mai mult)la un moment dat imi veti da de bunavoie parola, dar mi-am dat seama ca nu se va petrece asa si dupa ce am vazut ieri chiar n-as vrea sa o cer eu si sa trebuiasca sa fac pe cineva responsabil de a mai fi introdus o noua venita pe picasa, mai ales ca vorbeati ca nici nu prea mai este spatiu de poze. Puteti sa dati cu rosii, asta e interpretarea mea, poate fi subiectiva (ca doar de asta e interpretare) si gresita, din nou vreau doar sa explic motivul pt. care nu cred ca ma voi integra.
Sun,spuneai ca daca iti vezi numele scris dai un raspuns dar nu te bagi daca e o entitate in general, atunci de ce ai luat personal ce am spus? Pentru ca eu am zis ca nu vreau sa critic pe nimeni si cu atat mai putin pe tine, mesajul l-am scris din cauza ca mai multe fete, inclusiv tu, m-ati intrebat care e problema (nu "aiurea si necerut", asa cum mi-a reprosat Nati). Imi pare rau ca s-a creat efectul bulgarelui de zapada si ma simt ca ultimul om daca te-am suparat pe tine. Esti un om cu totul special, ai trecut prin destule incercari si nu am niciun drept sa mai adaug la supararile tale, nici chiar neintentionat.
Dar macar tot a iesit un bine si din asta, ca probabil contrastul atitudinii mele cu cea a lui Flori o va ajuta sa se integreze mai repede si ma bucur sincer pentru ca ea merita asta mai mult ca mine.
Si da, Maitreyi, ai dreptate, asta a venit pe fondul unei pase proaste, a unor demoni de-ai mei si a unui pui de depresie cu care ma lupt, fara legatura cu voi. Insa parerea mea ramane aceeasi. Si inteleg in sfarsit ca nou venitele nu au dreptul la pase proaste, trebuie sa faca frumos tot timpul pentru a fi acceptate.
Gata, am terminat de "dat cu stangul in dreptul" si va rog eu frumos sa nu-mi mai raspundeti la mesajul asta ca sa nu "consumati spatiu de pe forum cu mesaje de intoarcere", cum bine a spus Nati.
Numai bine va doresc tuturor. Intr-adevar, sa ne bucuram cu totii ca avem copii sanatosi si sa ne fie bine la toti!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
anaxena spune:
Moni ti-am citit mesajul,ma abtzin de la comentarii,toata lumea e binevenita dar tre sa va integratzi si sa va obishnuitzi cu stilul nostru
mi-a venit ciclul ieri si azi sunt in dureri si e si vremea asta de kko,pe Maria ieri nu am scoso afara si ma tem ca nici azi...am o stare nashpa..cum vreau sa ma relaxez un pic imi vin in gand numai sumele ce le am de platit la furnizori..impushcati-ma!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
Neata!
Ce fac fetele si pepenasii?
Ralu a mea a papat piure de mar si para coapte,a baut putin ceai si acum face nani.
Nu stiu ce se intampla de la un timp incoace dar vad ca numai discutii apar pe forum.Mai fetelor suntem mame nu mai suntem copii sa ne suparam din orice!
ileanna83 bine ai venit!
laremi spune:
Na, ca am ramas si fara ultimul neuron ... am scris aseara un mesaj si eram convinsa ca l-am si trimis, deci imediat ce mi-a dat bumpi liber mi-am luat un castron de fructe si m-am instalat eu confortabil sa vad ce mi-au raspuns fetele ... mai si cand meditam eu mai profund si ma gandeam sa exemplific la moni ca uite domle' nici mie nu mi-au raspuns, realizez ca de fapt nici n-am trimis mesajul ... deci, va rog ... 

Ma duc sa caut totusi mesajul, sper ca l-am salvat pe undeva ...
Tecky spune:
Anaxena nici eu nu am mai scos-o pe pitica din casa de vreo 2 zile si din cauza ca e frig dar si din cauza ca pana o imbrac ma trec toate caldurile si plus ca nu mai are stare:se foieste,se ridica ,parca e un titirez.![]()
Gini75 spune:
Irina mea s-a trezit la 5 sa suga, pun mana pe ea si ardea tare. Ii iau temperatura; avea 39,1
. Am intrat intr-o panica, am dezbracat-o, i-am dat Panadol si de atunci o veghez. Dupa vreo juma' de ora ii scazuse. Acum e bine, sa vad dupe ce trece efectul Panadolului.
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Eu sunt aici pitita..si cam atat. Suntem relativ bine, da din pacate nu prea pot sa scriu. Si asta nu din lipsa de timp.
Trecem noi si peste asta.
Diarux nu am uitat ce ti-am promis.
the_andreea nici de tine nu am uitat, dar inca ma mai documentez ca sa nu iti spun baliverne. Un lucru iti pot spune: nu te apuca sa zidesti ceva pe casa scarii. Ar fi cea ma mare greseala pe care o poti face.
maitreyi spune:
neata 
ileana83 bine ai venit 
gini sanatate! suna pediatrul azi...de la ce o fi facut febra?
bai...io is in plop...cum se fac perele coapte? le bag pur si simplu la cuptor? scot miezu? mai pun ceva? cat timp? 
![]()
aaa...si bona mea m-a sunat aseara ca azi ajunge pe la 10...si io aveam examen de la 9 juma...alta data ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008