Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

merci fetelor de raspunsuri. Pe mine firisoarele alea ma cam supara dar sper sa fie ok. Cu zilele fertile intr-adevar, nu prea stiu cand sunt, tre sa treaca mai multe menstre sa se regleze dar... nu prea am io rabdare. Cred ca sunt putin inconstienta dar sunt convinsa ca o sa fie bine atunci cand va fi sa fie, chiar daca o sa fie f repede. Acum sa fim seriosi, ca inainte erau copii nascuti la 10-11 luni diferenta si nu mai erau probleme .

Acum il astept pe Mos Nicolae... daca nu... pe Mos Craciun... daca nu, pe Sf Ion si tot asa

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
Ai sa vezi astazi dupa intalneala ce relaxata esti si poate lururile intra pe fagasul normal.Hai ca vb mai multe cand ne vedem.

Care-i chestia cu intilneala? Eu de ce nu stiu nimic? Daca e in cerc restrins, no problem, nu ma bag in sufletul vostru.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Buna dimineata

Felicic, da, mie mi-au folosit biberoanele Dr. Brown's si tot pe astea le folosesc si acum, chiar daca au trecut colicii. Carlei i-au placut mult tetinele, ea are gurita mica iar cele de la Avent ii erau mari si nu-i intrau in gurita cum trebuie, tragea aer pe langa ele. Ce mi-a placut: intr-adevar nu inghite atat de mult aer din bibe, nu se videaza tetina (deci bebele nu trage dintr-un vid), nu se formeaza bule in lichid. Ce nu mi-a placut: sunt greu de curatat, au tija aceea inauntru si e cam enervant. Oricum avantajele sunt mult peste dezavantaje. Sfat: biberoanele vin cu tetina numarul 1, e mult prea subtire, laptele vine foarte greu ba chiar se infunda de la consistenta formulei. Cumpara si un set de tetine numarul 2, chiar daca spune ca sunt doar pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni. Eu acum folosesc numarul 3, iar alea sunt pentru 6+ luni. Si nu, nu lucrez la ei, de le-am facut atata reclama , doar sunt multumita de un produs bun care i-au usurat puiului meu durerile de burtica. Vladut.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Anca tetinele cum sunt? Ortodontice sau normale?

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nausica nuuu, nu e cu cerc restrans...noi am tot zis pe aici doar doar mai vrea cineva sa vina...O data pe saptamana, miercuri, la Capriciosa de la Barbu Vacarescu (la Dinu Pescariu) la 14.30. Ce zici? Te bagi? Macar saptamana viitoare? stiu ca e cam departe de tine dar poate cine stie...Stam cu carucioarele acolo, alaptam chiar (nu e aglomerat deloc) papam, bem o cafeluta, barfim. Asteptam doritoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Nausica nuuu, nu e cu cerc restrans...noi am tot zis pe aici doar doar mai vrea cineva sa vina...O data pe saptamana, miercuri, la Capriciosa de la Barbu Vacarescu (la Dinu Pescariu) la 14.30. Ce zici? Te bagi? Macar saptamana viitoare? stiu ca e cam departe de tine dar poate cine stie...Stam cu carucioarele acolo, alaptam chiar (nu e aglomerat deloc) papam, bem o cafeluta, barfim. Asteptam doritoare!

Habar n-aveam. Saptamina viitoare o sa vin, daca ramine valabil, pt azi nu mai am cum sa ma organizez. Hihi, de-abia astept!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Mi-a mai facut mami niste poze...vreti sa le vedeti?

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3061317734/" target="_blank">De la mic la mare

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3061317360/in/photostream/" target="_blank">Tot cu prietenul meu leutul

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3060479951/in/photostream/" target="_blank">love...love...love...

Pupici!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salut,
nici nu stiu cu ce sa incep, mi-e si rusine cind ma gindesc ca nu am mai intrat pe forum de atita timp. in scurte cuvinte, ne-am mutat in Franta, sintem aici de pe 2 noiembrie, insa pina acum citeva zile nu am avut internet, asa ca am mult de recuperat.
Noi sintem bine, Elsa este o minune de copil, asa spun eu... o hranesc cu biberonul de citeva saptamini deja, pt ca am pierdet laptele. Deh, cap sec de mama grijulie, i-am dat supliment, asa ca la un moment dat ajunsesem sa-i dau laptele de la sin ca si supliment, avind in vedere ca 'productia locala' scadea pe zi ce trecea. Pina acum i-am schimbat laptele de 4 ori, ba ca se constipa, ba ca nu am gasit laptele din ungaria aici, ba ca facea colici si tot asa... Sper sa nu mai fie nevoie sa-i schimbam laptele de acum incolo. In afara unei laringite pe care ne-a facut-o chiar inainte de a pleca din Ungaria si pe care a dus-o cam 1 saptamina jumate, totul a fost ok.
Singura problema acum e ca nu adoarme usor seara, ce zic eu seara.. noaptea, avind in vedere ca adoarme pe la 1 -2 noaptea. Ziua doarme ca o plosnita, nu prea-mi vine sa o trezesc, asa ca seara e chin mare... ea are chef de joaca. Voi ati avut / aveti astfel de probleme? Ce ar trebui sa fac?

o sa incarc niste poze si o sa le pun pe internet.

pupici la toate fetele si la ingerasii lor.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sabinel: ma bucur ca ati trecut noaptea cu bine! cum sta ea frumos la rasfat
anca81: multumesc ca ai avut rabdare sa-mi explici mai bine si noi tot pe burtica, alternam masajul cu ulei de masline si ulei de la Sanosan, dar ne place tare si gemem de placere! Distractie placuta cu bebicii si nu uita ca, Carla este promisa!
andy.p:
babytza: ai doi copii superbi!Sa-ti traiasca!
mami de alexa: noi am reusit sa tinem colicii in frau cu Espumisan inainte de masa, are o concentratie mai mica de dimeticona decat sab simplexul, la care apelez cand il simt mai agitat si cu dureri mai mari. sa treaca!
kid2003: inseamna ca a fost doar o faza trecatoare, ma bucur v-ati revenit, chiar ma gandeam azi dimineata la voi. Distractie placuta la intalneala!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Piolica bine ai revenit!
Ma bucur ca e totul bine si ca n-ai disparut din alte motive.
Sedere placuta in Franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

felicicma gandeam eu ca si lui falkone ii place rasfatat
babytza tinem pumnii la vaccin sa nu doara
giulianna imi place la nebunie salopetica de pe el. zici ca-i urs intre lei

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput