Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel daca tot e de aratat copiii din dotare cam asa stam si noi la masaj. edit: inca o chestie noua pe care o face cand mananca, prinde sanul intre palme poze povestea nasterii |
Ce scumpica eeeeeee !!!!!!!! Ce frumos sta ea pe burtica
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
kid2003 spune:
Multumesc mult fetele pentru sustinere. Aseara Maria a bagat 120 ml de Nan si a dormit de la 11 la 9 dimineata.
Curios este ca ea plange inainte de supt, deci nu pune sanul in gura, o apuca pandaliile chiar atunci si nu mai vrea sa puna gura...Aseara dupa ce a adormit am pus pompa in functiune sa scot, vezi Doamne, masa pe care nu a vrut-o. Am scos dupa 15 minute de pompat mai putin de 20 de ml. Dar nu cred in chestia asta, cred ca pur si simplu eram asa stresata, obosita, suparata ca nu a functionat deloc refluxul de let-down. M-am culcat si m-am trezit la 9 uda toata, Maria a spupt 170 de ml fara nicio obiectie. Dar mesele de dupa amiaza si de seara snt problematice, vom vedea cum depasim momentul.
Felicic exact aceeasi ratiune am avut si eu cand am hotarat sa facem Rotarix-ul...V-am mai povestit noi, la 1 an si 1 luna Alexandra a luat virusul si am ajuns in mai putin de 24 de ore la spital, cu analizele varza si pe perfuzii. Evolutia enterocolitei la rotavirus este de 100 de ori mai rapida si mai grava decat la o enterocolita obisnuita sau cu un alt virus...Eu nu mi-am putut imagina ca daca dimineata face diaree si varsa, pana seara poate corpul sa intre intr-un colaps...Pentru ca asa a fost, seara analizele erau dezastru, cu o zi inainte fata nu avea nimic. Atat de tare m-am speriat atunci si m-am rugat la Dzeu sa fie bine incat nu am ezitat, nu am cracnit cand am auzit de vaccin.
Sabinel nu-i pune nimic la gurita. Este nesanatos. Pentru ca acolo se face condens, se umezeste fularul sau paturica sau ce iii pui tu acolo, de la rasuflarea ei calda si apoi ingheata...Apoi mai e si faza ca microbii se simt mult mai bine la caldurica, deci daca e sa fie, acolo e mediu perfect pentru ca mocrobii de afara sa gaseasca un locsor cald unde sa se inmulteasca in voie. Niciodata la gura, nimic. Dar intr-adevar, pe vant nu se scot copiii asa mici, la frig da- poate sa fie oricat de frig, dar pe vant nu...vantul arunca praf si alte mizerii in ochi si in gura, cam asta e explicatia de ce racesc copiii pe vant.
Anca si eu back! Pe frumoasa Carla in special!
Babytza ai doi copii superbi
andy.p spune:
Sabinel ce frumusetezeeSi ce bine isi tine capul!!
alina ce-ati mai rezolvat cu nasii?
nocom sper sa fie doar o faza,eu zic ca de la vaccin..o mai las si eu o zi doua si apoi vedem.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
sabinel spune:
kid, amalia face figuri seara la san. ia sanul, ii da drumul, plange, se enerveaza. singura explicatie pe care-o gasesc e ca e foarte obosita si se aduna de peste zi frustrari, de se lasa cu tanguiala. iar copilul meu nu plange decat daca e intr-adevar motiv de plans. uneori vrea doar sa fie lasata in pace, asa adoarme singura in patut, fara nici o interventie din partea mea. sper sa va fie bine. cat despre fular la gura, nici nu m-am gandit sa-i pun. in schimb i-l leg cochet la gat pe dupa gluga. e asa haioasa cand face scandal din pricina caciulii pe care n-o suporta neam.
babytza, andy.pmultumim de aprecieri
poze
povestea nasterii
babytza spune:
Multumim pentru aprecieri
Sunt foarte fericita ca Valentina il iubeste pe David. Saptamana trecuta a suferit teribil ca nu a putut sa stea cu el...A fost cam racita si nu am lasat-o aproape de bebe. Si statea in usa sa se uite la el....
Tocmai am primit telefon de la dispensar ca facem azi vaccinul. Ne asteapta pe la 4 acolo.
Am primit mesaj de la Ratonelu. Sunt bine, umbla pe la doctori cu Sasha si ii face kinetoterapie la 2 zile. Nu prea are timp sa intre, a facut puiul si colici. Azi avea programare la un dr nou la spitalul 9 pentru noi investigatii. I-au mai spus ceva dr si vrea sa fie sigura ca puiul e bine.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
Sabinel Alexia urla ca din gura de sarpe cand ii pun ceva pe cap,orice
Babytza tinem pumnii sa fie bine si sa nu-l doara pe puiutz
Sper ca Ratonelu sa rezolve toate problemele legate de Sasha si sa intre sa ne spuna ca e bine.
Andy
Alexia
kid2003 spune:
Sabinel pupam domnisoara cocheta cu fular! Da, si a mea fix la fel, parca zici ca ii pun spini nu caciula, nu o suporta!!! Sa stii ca si eu ma gandesc ca seara sunt agitati si de la oboseala de peste zi. Si prin carti scrie ca seara e un moment delicat! O sa le treaca si asta cand se mai maturizeaza sistemul nervos!
Acum vad ca a papat a doua zi pe ziua de azi de la san. I-am oferit 60 ml completare si mi l-a impins delicat cu limbuta, deci nu ii trebuie
andy.p spune:
citat din mesajul lui kid2003 Sabinel pupam domnisoara cocheta cu fular! Da, si a mea fix la fel, parca zici ca ii pun spini nu caciula, nu o suporta!!! Sa stii ca si eu ma gandesc ca seara sunt agitati si de la oboseala de peste zi. Si prin carti scrie ca seara e un moment delicat! O sa le treaca si asta cand se mai maturizeaza sistemul nervos! Acum vad ca a papat a doua zi pe ziua de azi de la san. I-am oferit 60 ml completare si mi l-a impins delicat cu limbuta, deci nu ii trebuie |
Kid eu sunt convinsa ca o sa reusesti,tu care ne-ai incurajat pe toate vei reusi ..cu multa rabdare.
Andy
Alexia
Nocom spune:
BABYTZA tinem pumnii sa nu-l doara pe Davidutza deloc!!!
monica_dicut chiar ma intrebam ce faci de nu mai intrii deloc.... ma gandeam ca te-ai pus serios pe treaba ...... Oricum ti-ar venii prima oara ciclul, abundent, multe zile, maro... e normal!!! Dupe vreo 2-3 luni de menstr se regleaza iar. Problema e ca nu mai stii cand e perioada ropice pt fertilizare, dar vorba ceea cu cat mai mult cu atat mai bine!! Iti tin pumnii!!!
mami de Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
Joy21 spune:
citat din mesajul lui kid2003 Acum vad ca a papat a doua zi pe ziua de azi de la san. I-am oferit 60 ml completare si mi l-a impins delicat cu limbuta, deci nu ii trebuie |
Si noua ni s-a intamplat exact la fel, in cateva randuri. Chiar si la masa de dimineata a fost suparare mare. Si clar nu de la lipsa laptelui pt ca dimineata am sanii beton A papat putin dupa care incepea sa urle sa san si nici in pat n-ar fi stat. I-am dat suzeta si a dormit 3 ore. Masa urmatoare, la 12 a fost fara circ.
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George