Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
anca81 spune:
Babytza, e foarte frumoasa poza cu David si Tina
Alina colicii si mamica
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
sabinel spune:
daaaa, sunt superbi amandoi, babytza. nu-mi vine sa cred cat a crescut david si ce frumusel e. dragoste mare intre ei doi
poze
povestea nasterii
andy.p spune:
anca multunesc de raspuns
babytza ce frumosi sunt!!!si seamana unul cu celalalt
alina las' ca trec ei si colicii,cat despre dormit join the clu cred ca suntem o gramada aici cu copii cu chef de party
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
sabinel spune:
daca tot e de aratat copiii din dotare cam asa stam si noi la masaj.
edit: inca o chestie noua pe care o face cand mananca, prinde sanul intre palme
poze
povestea nasterii
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel daca tot e de aratat copiii din dotare cam asa stam si noi la masaj. edit: inca o chestie noua pe care o face cand mananca, prinde sanul intre palme poze povestea nasterii |
Ce dulce eeeeeee
Piti mic se face mare
sabinel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Ce dulce eeeeeee Mamica fericita de Carla Alexandra Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
multumim. cat o mai scoti pe carla afara acum ca-i frig? si cum o imbraci? eu o scot cam 15 min in balcon in costum de cosmonaut mai subtirel, fara nimic la gura.
poze
povestea nasterii
alexa si mami spune:
sabinel, ce dovlecel mic si pufos ai!
cipri detesta sa stea pe burta asa a fost si sor'sa. e musai sa stea si pe burta?
anca si noi.
laura, atunci party sa fie
azi e zi de curatenie, tati face curat si eu il supraveghez pe fii'miu:)
alexa, cipri si mami
sabinel spune:
alina, multumesc. nu-i musai sa stea pe burta, dar nu mai stiu cine zicea de niste exercitii pentru bebeii carora nu le place statul cu fata in jos. n-as vrea sa nominalizez si sa dau cu ghioaga in balta. sunt niste exercitii pentru dezvoltarea muschilor. ma uit in urma si-ti zic
poze
povestea nasterii
anca81 spune:
Sabinel, o scot afara in fiecare zi daca nu ploua, cam o ora - o ora si jumatate. Nu-i pun niciodata nimic la gura. Cosmonaut, caciulita cu urechi si o paturica peste.
Piti mic se face mare
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata. Alexia e bine,nu a mai facut febra,dar am intrat in faza in care nu vrem sa mancam.Sa fie de la vaccin?Ieri a mancat bine pana spre seara,de atunci ne tot chinuim ..nu mananca mai mult de 60ml. Anca tu cum ai procedat?Si daca mananca asa putin la cat timp ii dai urmatoarea masa.Ca ea si daca plange si-i fac iar lapte nu-l vrea ,se joaca numai. Sabinel ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea. tzitzi musette mergeti la intalneala??Super!!Sa faci multe poze felicic nerantula cum sunteti?Ce face Gruia? Eva sunt zile in care si eu stau numai cu Alexia,sa mai intri daaa laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
andy.p si Daria mananca de cteva zile fff putin, cate 50 max 70 ml la masa si tot la 3-4 ore. Nu stiu de ce ca lapte am si formula nu vrea... cred ca pr si simplu nu-i trebuie mai mult....Si eu sunt putin ingrijorata dar cateva zile ii du pace si vedem apoi. Mai vorbim pe tema asta....
mami de Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA