Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mari acum a sosit posta,au venit din partea ta 50 ron ,multumesc

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

am luat extrasul
Listuta este:
-Camelia Moldovan 60lei
-Clara Mariana Toma 40lei
-Madyn 100lei
-Mariana Toma 50lei
-Roxana_G 50lei
Va multumesc tuturor ptr contributie,ma bucur ca exista oameni minunati,inca

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Hai sa ne gandim cu totii la o ora convenabila pt sambata si la ce am putea cumpara din banutii stransi,ieri am luat si felicitarile trimise de Yaia,mai are si Bugy felicitari.
Deci felicitari,cozonaci facuti de mine si de Nally si mai ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raluca, cred ca 50 RON neidentificati sunt de la mine, cred ca au crezut ca sunt tu si doar imi depun banii in cont, pentru ca am mers direct la ghiseul bancii cu pricina.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Am reeditat Roxi .Acum ma intorc la cozonaci,ies minunat si ai lui Nally au iesit bine,diseara trec sa-i iau si pe cei facuti de ea,nimic nu se compara cu cozonacii facuti din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ma bucur ca au ajuns felicitarile la timp, sper sa aduca un mic zambet in sufletele 'bunicilor'. Multumesc de confirmare.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Am predat cozonacii Andrei!

Imi pare rau ca nu sunt in Bucuresti sambata sa merg cu voi! Insa sunt cu sufeltul alaturi de voi si de "buneii" nostrii.

Andra din banuti propun fructe: mandarine (sunt mai dulci decat portocalele si mai usor de desfacut),banane ceva frusecuri cu gem (sunt la cutii asortate) ... cam asa...

Va pup si va multumesc ca existati!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Draga mea multumesc pt propunere,dar stii ca nu era nevoie sa spui,doar gandim la fel .Iti multumesc mult ptr efortul facut mai ales ca stiu ce inseamna sa ai trei copii

Ei ce ziceti de propunerea lui Nally?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,eu nu am primit inca felicitarile...
In legatura cu ora de maine , cred ca ora cea mai potrivita pentru centru ar fi 10, Ce parere aveti? E ok?"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Acum ma duc pana la centrul de batrani sa vad exact ce mobila trebuie cumparata.
Eu ma voi ocupa de tort si sucuri. Ar mai trebui niste platouri cu fursecuri daca mai raman bani de la fructe.
Va pup si abia astept sa ne vedem.P.S. Vom mai avea nevoie de farfurii si pahare de unica folosinta.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput