Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

incercam sa ajungem si noi in jur de ora zece,oricum,pana in ora 11 vom fi acolo!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Super!!! Abia astept.
Va pup.P.S Am luat 6 canapele si 8 super scaune cu pernute. Arata f bine...
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Gata dragii mei ,am fost astazi la azil din pacate doar eu,Andreea ,sotul meu si mama Andreei,zic imi pare rau pt ca toti cei care au contribuit la aceasta actiune mi-ar fi placut sa vada fericirea pe care au adus-o in ochii celor de acolo.
Cu banii stransi,450ron in total, le-am cumparat mandarine, banane,Andreea a adus cate un tort pe fiecare etaj ,am impodobit brazii,am colindat ,asa cum ne-am priceput,i-am servit cu cozonaci ,suc,tort ,fructe,am impartit felicitarile de la Yaia,nu nu imi gasesc cuvintele sa va descriu ce am simtit,daca am avut un regret acela este faptul ca mi-am refuzat copiii si nu i-am luat cu mine,au zis ca vor si ei sa mearga ,dar data viitoare ii voi lua.
Va multumesc tuturor si acum poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Vroiam sa va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine ( din nou :)-ca intotdeauna).
Ralualexandra ai fost extraordinara multumesc
Si de asemenea trebuie sa va anunut ca am cumparat niste canapele si niste scaune foarte frumoase cu banii primiti din sponsorizare-inca o data multumesc mult.
Va doresc Sarbatori Fericite, un Craciun plin de armonie si bucurie si un an nou cat mai incarcat de optimism.
Felicitari Desprecopii pentru tot ceea ce faceti, trebuie sa va reamintesc ca ocupati un loc aparte in inima mea
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

draga buggy, am inteels ca nu ai primit inca felicitarile....doamne ce ti-e si cu posta romana

le-am trimis pe 26 noiembrie si mi-au spus ca dureaza 5-10 zile lucratoare, deci cel tarziu 2 saptamani...ai putea sa intrebi la posta la tine? sau este un oficiu unde se primesc pachetele din strainatate si apoi sunt distribuite ? nu le-ma trimis in pachet, ci intr-un plic mare, poate e catalogat pachet

mi se pare inacceptabil, hai sa le dam de urma...din pacate sunt incalcite in romania

mi-ar parea tare rau sa se rataceasca...am cumparat felicitari tot anul, ca sa adun cit mai multe si sa le iau la reduceri, ce-i drept

sper totusi sa ajunga, macar sa ramana pt anul viitor

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Sigur ca voi trece pe la posta...stiu si eu ca ar fi trebuit sa ajunga.
Oricum eu imi doresc sa continui ceea ce am inceput deja sa fac si daca reusesc sa intru in posesia lor le vom folosi atunci.
Te tin la curent."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am lacrimi in ochi...nu va pot spune cat de rau imi pare ca nu am venit si eu! Puiul meu a fost cam rau ieri, cu febra mare, si diaree,am uitat complet de orice altceva..m-au impresionat ff tare fotografiile!!
fetelor, va felicit pentru perseverenta si ca le-ati facut aceasta bucurie buneilor...cat de rau imi pare ca nu am fost si eu acolo...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ma bucur ca a iesit asa de frumos. Parca am zarit si cate o felicitare in cateva poze. Tare ma bucur!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput