Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes

Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, Este incredibil cum trece timpul...acesta este al patrulea an de cand impodobim brazii alaturi de batranii de la Sf Dimitrie.
Pentru mine anul acesta a fost unul foarte greu....plin de schimbari majore in mod special in viata personala...schimbari care m-au deraiat ca sa zic asa de la drumul pe care ma aflam.
Din acest motiv nu am reusit sa mai fiu un membru foarte activ pe acest forum atat de drag mie.
Am tinut cat de aproape am putut si de batranii de care ma simt altfel foarte responsabila.
Am ajutat-o pe ' italianca" sa se opereze de cataracta...acum vede sa citeasca de unde abia pasea...apropos -pt cine o cunoaste- in februarie face 100 de ani- trebuie sa o sarbatorim cumva.

In legatura cu subiectul...nu mai am putere pentru acest an sa mai organizez ceva foarte elaborat dar nici nu ii pot lasa cu ochiii in soare...mai ales ca ma intreaba mereu '" cand mai sarbatorim ceva ?" si m-am gandit pentru cine e de-acord, sa stabilim o zi si sa mergem impreuna sa impodobim brazii cu ei, asa pur si simplu.
O cofetarie e chiar vis-a-vis, luam fursecuri, prajituri, suc, poate chiar un tort si le vom face o mare bucurie.
In legatura cu banii, eu nu ma pot implica acum, asa cum spuneam in ceva complicat.
Sunt 200 de batrani dintre care vreo 75 mai vioi, daca ar fi sa strangem bani de cadouri, ne-ar trebui o suma destul de bani si o campanie relativ puternica plus desigur responsabilitatile aferente.
Eu propun pur si simplu o intalnire la ei si acolo pe loc strangem bani sa cumpara ce spuneam mai sus,
Ce parere aveti?
Sincer, eu oricum sunt hotarata sa merg si nu trebuie nici cine stie ce suma de bani...doar prezenta voastra acolo si cateva cuvinte frumoase le-ar face un mare bine. Va multumesc si sincer mi-a fost dor de voi.Cu prietenie,
Andreea"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

uite ce iti scriam acum ceva timp pe PM

Buna,

nu-mi vine a crede ca a mai trecut un an....daca mai ai putere sa organizezi ceva si anul asta, vroiam sa-ti spun ca am cumparat felicitari de craciun si sunt gata sa le trimit in tara daca imi dai o adresa

in functie de data actiunii, le trimit prin posta sau prin cineva care se intoarce in tara in decembrie

cu drag,
uta_ciun

mai ales daca nu va fi o actiune cu cadouri, cred ca o felicitare data fiecarui batran ar fi frumos...doar ca trebuie scrise si sunt multe

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna Uta-ciun,Chiar vroiam sa-ti multumesc pt PM , in seara asta l-am citit. Intr-adevar ideea ta e foarte frumoasa, iar ei tin foarte mult la astfel de gesturi.
Poate reusim sa ne mobilizam."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Buggy, bine ai revenit si sper din suflet sa treaca anul asta care a fost un an greu ptr tine, dealtfel si ptr mine, si anul ce vine sa fie unul care sa il compenseze pe asta!
Ma alatur si eu voua, numai ca nu pot cu prezenta, dar pot trimite bani sa contribui la ce vreti sa cumparati batranilor.
Din fetele care te-au ajutat la campaniile trecute si care stiu cum merge treaba, nu crezi ca poate face vreuna din ele treaba pe care o faceai tu? Doar anul asta, ptr ca batranii sa nu simta ca sunt neglijati. Zic si eu, nu vreau sa supar pe nimeni!
Numai bine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buggy
daca vrei eu fac cozonacii
la fel ca prima data

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Asa va multumesc pentru implicare !!! Ar fi extraordinar daca cineva ar putea sa se ocupe de stransul banilor si evidenta lor...eu sincer acum nu pot...
Super ideea cozonacilor...."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Prezent! Chiar ma intrebam zilele astea daca mai facem ceva anul asta. Din pacate nu am ajuns pana acum, nu stiu nici anul asta daca voi putea dar incerc, banutii ii dau oricum ca de obicei.
Buggy

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Ce spuneti...se ofera cineva sa ne ajute cu evidenta si stransul banilor? "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

In masura in care pot si ma pricep te ajut eu,sa-mi spui numai ce trebuie sa fac.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

am trimis felicitarile, sunt 105 diferite modele si am pus si plicurile

deci le-am dus la posta miercuri dimineata 11.26.08 ( aici suntem cu 8 ore in urma fata de romania) si mi s-a spus ca dureaza intre 5 si 10 zile lucratoare si ca se numara si ziua de azi....(dar probabil cea de maine nu, ca pe 26 e thanksgiving)

sper sa ajunga pina cind va hotarati sa mergeti...

din pacate nu sunt toate felicitarile la fel, cred ca sunt vreo 6 modele diferite, deoarece le-am cumparat in etape pe tot parcursul anului, cum le-am prins la reduceri...si pe multe scrie in engleza tot felul de urari

felicitari buggy inca o data si tuturor fetelor care o ajuta

numai bine,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Felicitari ptr initiativa!
O sa urmaresc si eu subiectul!mi-ar placea sa merg si eu la camin cu voi..totul tine de bebe Mufarin..imi este tare dor de bunicii mei pe care i-am pierdut...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput