Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes
Raspunsuri - Pagina 2
buggy spune:
Buna,Scuze de intarziere, Ralualexandrei, multumim ca te-ai oferit.Ar trebui pusa o data limita pana cand se strang banii, poate cateva intalniri centru, daca se poate un cont in care sa se stranga banii si pentru cele care vor sa trimita banii prin posta, o adresa pe PM.
Pe urma mai trebuie facuta o lista on line cu persoanele care se anunta ca vor sa ajute -cu ce anume vor sa ajute- si o lista cu cele care deja au donat. Listele trebuie reactualizate.
Draga Ralualexandrei, atunci cand strangi bani sau produse mai trebuie intocmite procese verbale cu fiecare persoane si cu semnaturi astfel incat sa stii clar ce si cum. La final se face acelasi lucru si cu centrul de batrani, plus adunate facturi bineinteles. Pentru orice ai nevoie iti stau la dispozitie.Inca o data iti multumesc de ajutor.Andreea"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
kindra spune:
Buna Buggy,
Sunt noua pe forum si mi-as dori foarte tare sa ma implic. Mi-a povestit Luny (sora-mea) despre initiativa voastra, asa ca m-am inscris pe forum ca sa vad ce pot face sa ajut. mereu am avut o slabiciune pentru batrani, mai ales ca de ceva timp nu mai am nici bunici. Am o oarecare experienta cu batranii pentru ca in facultate am facut atat practica cat si lucrarea de diploma pe acest subiect.
Astept mesaje urmatoare cu detalii si eventuale insarcinari :)
Yaia spune:
Am citit ca uta_ciun a trimis deja 105 felicitari pt. batrani. Daca mai e nevoie, pot sa trimit si eu cateva, dar trebuie sa stiu numarul exact...si pe ele o sa scrie in finlandeza si sunt tip vedere...dar sa ma anuntati, ca sa ajunga la voi in timp util.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
buggy spune:
kindra si yaia multumesc de implicare... dragele mele trebuie sa stabilim si data la care putem merge, voi cand ati putea?"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Robertino26 spune:
Felicitari pentru initiativa
Daca nu se supara nimeni as dori sa ma implic in aceasta campanie.
ralualexandrei spune:
Nu se supara nimeni ca exista oameni cu inima larga,Robertino,asteptam sa ni se alature cat mai multi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Roxana_G spune:
Din pacate stau prost cu timpul din pricina nazdravanilor mei plus job, dar pot ajuta macar cu produse sau bani. Numai sa stiu cui ii trimit.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
mari_paun spune:
doresc sa ajut si eu cu putin, parintii mei de tineri nu mai sunt...si sufar cumplit ca nu-i am alaturi.
buggy, pls da-mi nr de cont pe e-mail, am conexiune slaba si se pierde informatia cand intru pe forum.
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
luny spune:
buggy, si eu as vrea sa merg daca voi putea...cred ca ar fi ok in apropierea Craciunului, cu cateva zile inainte, ce spuneti?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralualexandrei spune:
Da Luny cred ca data de 21 decembrie ca termen limita este ok,eu asa zic,voi ce parere aveti?
Hai sa facem asta impreuna!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3