Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes
Raspunsuri - Pagina 6
Cloreta spune:
gata, am facut transferul pentru inca 50 ron
de la o tpa cu suflet, ANA
Clara
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Yaia spune:
Am trimis azi de dimineata felicitarile, toate intr-un pluc, pe adresa data de ralualexandrei. Sunt expediate prioritar, deci cam in 3-5 zile trebuie sa ajunga. Sper ca pe 17 sa fie in primite si sa nu fie prea tarziu.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ralualexandrei spune:
Astazi am primit prin posta suma de 100ron de la Motoc Nana.
Eu nu stiu cum as putea sa fac pe prima pagina o listuta cu contributia fiecaruia,asa ca daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare.
Eu intru pe forum dimineata si seara,in timpul zilei nu stiu incotro sa ma impart asa ca sa-mi scuzati tacerea.
Roxana ti-am dat pm.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Happiness_4_us spune:
Raluca, ma bucur ca au ajuns banii! Merci de confirmare.
Ca sa apara listuta pe prima pagina, trebuie sa-i trimiti datele lui Buggy ptr ca subiectul este deschis de ea, si sa-si editeze ea primul mesaj.
Daca era deschis de tine, puteai tu face asta.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Cloreta spune:
Hei, fetelor, cum stam? Nicio veste, banuti avem suficienti?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Roxana_G spune:
Depus acum in cont 50 RON, sper ca nu e prea tarziu. Nu au cerut nici un nume deponent.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
larissa_79 spune:
ralu, ce filiala e la banca. A facut sotul meu niste donatii azi dar pentru contul tau nu am putut depune. I-a cerut filiala.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Roxana_G spune:
Mie nu mi-au cerut nimic, m-am dus la Victoriei cu contul scris pe un biletel.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buggy spune:
Buna, Nici nu stiti ce bine ma simt cand vad cum merg lucrurile. Am o veste extraordinara,,,am primit 5000 de lei donatie de la un membru al acestui forum, o prietena virtuala cu care ne-am mai intersectat si la alte actiuni umanitare. Banii sunt din partea fundatiei pe care o conduce, deocamdata nu am acceptul sau pt a face public despre cine e vorba.
Nu am apucat sa ma intalnesc cu directoarea inca, din cate am inteles ar avea nevoie de niste piese de mobilier pentru salile in care batranii mai ies si mai stau de vorba.
Vom vedea...
Va pup si mi-e tare drag de voi...va multumesc pentru sprijin"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
ralualexandrei spune:
Larrisa filiala e Plaza Romania .
Astazi ma duc sa ridic de la posta felicitarile trimise de Yaia,cred ca la asta se refera avizul gasit aseara.
Revin cu lista celor care au pus bani in cont,indata ce iau extrasul.
tuturor.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3