Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Xor spune:
Anca...exact...odata cu descoperirea degetului...suge din el de parca i-ar da de mancare...sanul il impinge cu limba si tipa iar degetelul il savureaza...
andy.p spune:
nocom tinem pumnii 
musette multumesc,chiar ma uitam pe site si l-am vazut
,sper si doarma in el ca Andy nu dormea in sac,nu se simtea liber![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Anca...exact...odata cu descoperirea degetului...suge din el de parca i-ar da de mancare...sanul il impinge cu limba si tipa iar degetelul il savureaza... ![]() |
Trebuie sa prind momentul cand ii este intr-adevar foame, altfel nu trage neam din biberon, il impinge afara cu limba si rade. Eu zic ca e prematur sa-ti faci griji, poate a mancat mai mult cu o zi inainte si are burtica plina

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
nikolici spune:
| citat din mesajul lui Nocom Anca ce dor mi-era de agitate!! La nastere ne-au ajutat f mult, speram ca si acum! ![]() ![]() Tzitziri multumim frumos!! ![]() ![]() ![]() mami de Daria Anastasia si MateiNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze cu noi poze DARIA |

Daria de Nocom

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
andy_galro spune:
Neata la amiaza si de la noi!!! Andrei de cateva zile a descoperit mai bine leaganul cu jucariile si melodiile si este tot o bucurie si o gangureala si este un scump cum vorbeste el acolo cu jucariile
nocom
La multi ani Dariei!!! Sa fie sanatoasa si cuminte ca frumoasa si iubita este!!!!
Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
denisa.g spune:
Buna ziua si de la noi
Fetelor, referitor la jucarii va recomand din tot sufletul "salteluta magica" ii zic eu. Copilul meu sta in ea si 2 ore pe zi si se joaca singur si rade muult, gangureste...e super facuta: toate jucariile fosnesc, hitaie, fac tot felul de zgomote, da cu manutele si loveste multe jucarii colorate si unele canta cand le loveste el... pt noi e o mare bucurie in casa si de cand o avem putem si noi sa mancam la masa amandoi, sa stam linistiti sa facem treaba ca bb sta in "insulita lui ".
Aici gasiti mai multe info si avem si noi poze cu bb jucandu-se:
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=46&state=toyTypeId=25@elementId=0@ageId=0
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
300 spune:
| citat din mesajul lui Xor Mamici, am o problemutza...stiu ca si Anca81 a trecut prin aceeasi probl dar nu stiu cum a rezolvat-o...copilul meu nu mai vrea sa manance..de aseara de la ora 22 si pana dim la ora 10 nu a vrut sub nici o forma sa suga...iar la 10 a mancat putin..."pacalit".era cam adormit si isi bagase degetelul in gura...i-am scos degetelul si i-am bagat sanul si nu stiu ce sa fac ![]() |
Xor poate te ajuta si
www.kellymom.com/bf/concerns/baby/back-to-breast.html" target="_blank">asta
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
baby_boy spune:
Multumesc mamicilor pentru raspunsurile cu ceiucul..al meu pui doarme agitat ziua..se trezeste cum il pun jos si de asta ma gandesc totusi sa-i dau putin ceai de colici..s-or fii intors 
Nikolici 
Tzitziri de abia astept sa-mi spui cum e caruselul 
Alta intrebare? voi aveti bouncer? sau leagan? balansoar? Raducu meu doarme doar in brate ziua..ma rupe de maini..doar leganat adoarme..ma gandesc sa-i iau unul..imi recomandati ceva? voi ce aveti?
De asemenea nu prea inteleg balansoarele ..se leagana ele..sau trebuie leganate de noi. Imi place unul http://www.magazinul-copiilor.ro/leagan-fisher-price-open-rainforest-p-594.html dar nush ce sa fac..voi ce ziceti?
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
baby_boy spune:
Nocom tinem pumnii
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu

Daria Anastasia si Matei
si nu stiu ce sa fac