Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Anca...exact...odata cu descoperirea degetului...suge din el de parca i-ar da de mancare...sanul il impinge cu limba si tipa iar degetelul il savureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

nocom tinem pumnii
musette multumesc,chiar ma uitam pe site si l-am vazut,sper si doarma in el ca Andy nu dormea in sac,nu se simtea liber

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Anca...exact...odata cu descoperirea degetului...suge din el de parca i-ar da de mancare...sanul il impinge cu limba si tipa iar degetelul il savureaza...

Trebuie sa prind momentul cand ii este intr-adevar foame, altfel nu trage neam din biberon, il impinge afara cu limba si rade. Eu zic ca e prematur sa-ti faci griji, poate a mancat mai mult cu o zi inainte si are burtica plina

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Anca ce dor mi-era de agitate!! La nastere ne-au ajutat f mult, speram ca si acum!

Tzitziri multumim frumos!!

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Daria de Nocom

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

uff..astept sa vad cum va manca si astazi...acum doarme ca valiza-n gara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata la amiaza si de la noi!!! Andrei de cateva zile a descoperit mai bine leaganul cu jucariile si melodiile si este tot o bucurie si o gangureala si este un scump cum vorbeste el acolo cu jucariile

nocom La multi ani Dariei!!! Sa fie sanatoasa si cuminte ca frumoasa si iubita este!!!!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna ziua si de la noi

Fetelor, referitor la jucarii va recomand din tot sufletul "salteluta magica" ii zic eu. Copilul meu sta in ea si 2 ore pe zi si se joaca singur si rade muult, gangureste...e super facuta: toate jucariile fosnesc, hitaie, fac tot felul de zgomote, da cu manutele si loveste multe jucarii colorate si unele canta cand le loveste el... pt noi e o mare bucurie in casa si de cand o avem putem si noi sa mancam la masa amandoi, sa stam linistiti sa facem treaba ca bb sta in "insulita lui ".

Aici gasiti mai multe info si avem si noi poze cu bb jucandu-se:
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=46&state=toyTypeId=25@elementId=0@ageId=0

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Mamici, am o problemutza...stiu ca si Anca81 a trecut prin aceeasi probl dar nu stiu cum a rezolvat-o...copilul meu nu mai vrea sa manance..de aseara de la ora 22 si pana dim la ora 10 nu a vrut sub nici o forma sa suga...iar la 10 a mancat putin..."pacalit".era cam adormit si isi bagase degetelul in gura...i-am scos degetelul si i-am bagat sanul Pana aseara Mark a meu a fost un mancacios....are 7.500 la 3 luni, nu am avut niciodata probleme cu mancarea cu el....nu stiu ce se intampla si nu stiu ce sa fac

Xor poate te ajuta si
www.kellymom.com/bf/concerns/baby/back-to-breast.html" target="_blank">asta

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mamicilor pentru raspunsurile cu ceiucul..al meu pui doarme agitat ziua..se trezeste cum il pun jos si de asta ma gandesc totusi sa-i dau putin ceai de colici..s-or fii intors

Nikolici

Tzitziri de abia astept sa-mi spui cum e caruselul

Alta intrebare? voi aveti bouncer? sau leagan? balansoar? Raducu meu doarme doar in brate ziua..ma rupe de maini..doar leganat adoarme..ma gandesc sa-i iau unul..imi recomandati ceva? voi ce aveti?
De asemenea nu prea inteleg balansoarele ..se leagana ele..sau trebuie leganate de noi. Imi place unul http://www.magazinul-copiilor.ro/leagan-fisher-price-open-rainforest-p-594.html dar nush ce sa fac..voi ce ziceti?

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nocom tinem pumnii

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput