Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
anca81 spune:
Ilia, nici gand sa-i dau suc de porto, multumesc mult pentru raspuns 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Nocom spune:
Anca eu cred ca ar fi potrivite pentru varsta Carlei acele jucarii pe care bb le loveste cu piciorusele si incep sa cante si sa lumineze. Sunt mai multe variante de astfel de jucarii. daria le lovea la inceput fara sa stie si era tare incantata cand cantau dar acm le loveste incontinuu si intentionat!!! Daria mai este incantata si de un mini pian care are multe melodii dragute si cnta asa incetisor si i se aprind clapele, dar cu ala tre sa ne jucam noi cu ea, nu poate singura...inca.
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
Noi mergem astazi la vaccinul de 2 luni. Sa ne tineti pumnii sa nu ne doara tare. Mai facem si gaurele pt cercei...
mami de
Daria Anastasia si Matei
poze cu noi
poze DARIA
anca81 spune:

Daria Anastasia 

Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
tzitziri spune:
Nocom, tinem pumnii sa fie bine si cu vaccinul si multe luni inainte pentru aniversarea de azi
Musette,da...c h i c bebe
.Mai ales ca trebuia sa si refacem stocul de body-uri.Sa nu ma mai trezesc ca se deschid capsele dintre picioare la un pishu mai mare![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
bebe2008 spune:
Multumesc f mult pt sfaturi fetelor!
Asta am si eu de gand. Sa chem alt pediatru. Antibiotic nici nu ma gandesc sa-i dau. 

Nocom spune:
Anca ce dor mi-era de agitate!! La nastere ne-au ajutat f mult, speram ca si acum!

Tzitziri multumim frumos!! 

mami de
Daria Anastasia si Matei
poze cu noi
poze DARIA
Xor spune:
Mamici, am o problemutza...stiu ca si Anca81 a trecut prin aceeasi probl dar nu stiu cum a rezolvat-o...copilul meu nu mai vrea sa manance..de aseara de la ora 22 si pana dim la ora 10 nu a vrut sub nici o forma sa suga...iar la 10 a mancat putin..."pacalit".era cam adormit si isi bagase degetelul in gura...i-am scos degetelul si i-am bagat sanul
Pana aseara Mark a meu a fost un mancacios....are 7.500 la 3 luni, nu am avut niciodata probleme cu mancarea cu el....nu stiu ce se intampla
si nu stiu ce sa fac 
musettepink spune:
Andy sacul de la c h i c bebe astazi ne soseste,este cel de bebe bleu.Dupa cate il vad in poza pare f practic si bun.Luca doarme deja in sac ,avem unul de la ikea.Il imbrac in body si in sac si gata asa doarme tota noaptea.Asta de pe site mi s-a parut cel mai bun ca si sistem de prindere,m-am uitat si la targ dupa saci de dormit dar nu-mi placeau ca erau tip maiou si cu fermoar pe mijloc.
Tzitziri apropo de body-uri,am luat de la magazinul Z unul pe care scrie "primul meu craciun"
,mi s-a parut tare potrivit mai ales ca ne apropiem de sarbatori.
Sa-mi spui impresia lui David de carusel
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
anca81 spune:
Xor, n-am rezolvat problema, am lasat-o in pace sa manance cat vrea si cand vrea. Nu te speria daca s-a intamplat doar o singura data, poate pur si simplu nu-i era foame. La noi dureaza deja de vreo 2 saptamani. Aproximativ concomitent cu momentul in care si-a descoperit manutele.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla