Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
musettepink spune:
Buna dimineata!!!
Anca eu lui Luca deocamdata i-am cumprat caruselul ca si jucarie,mai are vreo cateva jucarii care zornaie si fosnesc dar inca nu este interesat de ele iar ultima gaselnita a lui este sa stea si sa vorbeasca cu un urs de plastic care se invarte pe sistemul lui "hopa mitica"
,este absolut incantat de el.La targ am vazut o gramada de jucarii dar Luca este inca mic si nu avea rost sa le cumpar de acum,insa am ochit niste lego-uri minunate cu care abia astept sa ma joc![]()
Intrebare: voi pe vremea asta cat timp plimbati copilul afara?Ieri parea tare frumos din casa si cand am ajuns jos,era un vant care ma lua pe sus cu tot cu carucior
,nu am rezistata mai mult de juma de ora.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
tzitziri spune:
Musette, azi vine caruselul
.
Se pare ca am fost inspirata sa dau comanda vineri pentru ca m-au sunat azi dimineata sa aleg alte culori pentru niste body-uri si mi-au zis am luat unul din ultimele doua caruseluri.
Si ai dreptate.....jucariile sunt mai mult pentru noi la varsta asta a bebeilor![]()
bebe2008,bine ai venit printre noi!De dilema ta nu stiu ce sa zic..noi am avut doar mucisori, nu si rosu in gat....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata...frig,frig si la noi,da n-ar fi nimic daca n-ar bate vantul in halul asta.Eu asa nu o scot pe Alexia,vantul mi se pare cel mai periculos.Ieri cred ca am stat 5 -10min..am tinut-o cu fata bafat in mine sa nu inspire aerul asa de rece si vantul sa nu-i bata fata.
Jucarii n-avem decat caruselul,inca nu vreau sa-i cumpar altceva ca nu pare interesata,de abia a inceput sa bage in seama jucariile de la carusel si plusurile pe care le are de cand s-a nascut la patutz.E atat de obisnuita cu ele ca deja cand o pun jos direct la ele se uita si da-i la taclale.
musette da lego e pasiunea mea
si a lui Andy.
bebe bine-ai venit.Imi pare rau ca ai bb bolnavior..noi daca am racit am mers la homeopat.
Ramo cum e acasa?![]()
anca si pe mine ma va interesa pe viitor treaba cu diversificarea..da mai incolo.
tzitzi
Ce mai faceti?
cosmy ff dragutza micutz cum sta ea si se uita pe geam![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
tzitziri spune:
Andy,
....si noi suntem bine...se pare ca foarte somnorosi azi, ca altfel e prima data cand dupa masa de la 9 cade frant.
Noua pediatra ne-a zis ca puteam sa il scoatem si la temperaturi cu minus, dar sa fim foarte atenti cand e vant(chiar daca e mai cald, e mai periculos decat temperaturi scazute dar fara vant).Asa ca ieri am iesit o juma de ora cu masina sa mergem sa aprindem niste lumanari la biserica si atat.Foarte aiurea vantul de ieri![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
Am mai pus cateva poze sa vedeti ce mai facem..am si un filmuletz ,il voi incarca cand am timp.![]()
Andy
Alexia
musettepink spune:
Tzitziri super bine ca ai mai prins un carusel!
De la c h i c bebe cumva?si noi am mai luat un sac de dormit de la ei si niste hainute si sper sa ne ajunga tot azi![]()

Andy vazut poze frumoase!!!!!!!!!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
ilia_99 spune:
hello, fetelor! imi pare rau ca intru asa rar, am mai reusit sa citesc pe sarite, da' n-am ce face.
bb Maxi e bine, a luat saptamina trecuta 310 gr, papa ff bine, doarme, e cumintel deocamdata, multumesc lui Dumnezeu. Insa, intre timp am ramas fara bona pentru baiatul mai mare, asa ca, de cind sunt acasa fac o echilibristica nebuna intre 3 copii, rufe, mincare, teme pt scoala, etc...ma mai ajuta soacra mea, dar e ff greu, asa ca nu mai timp de net deloc. asta e, noi sa fim sanatosi!
raspund la citeva chestii in diagonala: anca, eu nu te sfatuiesc sa-i bagi Carlei sucul de portocale, mie fata mi-a facut o diaree de toata frumusetea, cind i-am dat suc la 3 luni. mai vb si cu dr, dar eu n-am mai repetat experienta. pt constipatie am mers mai bine cu piureul de pere, prune (fructe). vit C isi poate lua si din patrunjel, cind o sa incepi supele. despre Nan si mie mi l-a refuzat baiatul, e adevarat mai tirziu, pe la 8-9 luni, dar tine cont cont ca vb despre un fost prematur cu greutate fff mica la nastere. Carla s-ar putea sa reactioneze mai rpd. Si acum la Max tot Nan folosesc, cit il primeste, asa mi-a zis dr, asa am facut. Mai incolo, vedem. Intr-adevar si el a inceput sa fie constipat. O sa-i dau musetel.
pe un vint cum a fost cel de ieri, e de preferat sa nu scoateti bb-i, indiferent cit de bine ii imbracati. e opinia mea, sunt mai precauta, recunosc, fara a fi paranoica.
bebe2008, la nici 2 luni antibiotic? din nou? din cite stiu eu la viroza e total ineficient. ii scade imunitatea copilului, in loc sa-l lase sa lupte singur si nici nu-l vindeca. la virsta asta e aproape imposibil sa fie infectie microbiana, asa ca poate ar fi bine sa mai intrebi un dr.
300, felicic, babytza, eva, muuh, musette... pup toate fetele si incerc sa mai intru cind pot! tineti-mi pumnii sa gasesc bona cit mai rpd, ca o s-o iau pe cimpii!!!!!
mami de 3 iezi cucuieti
Nocom spune:
Bebe2008 nu am auzit pana acum nici o mamica de la noi sa aiba puiutul cu rosu in gat asa ca nu prea cred ca are cine sa-ti raspunda. Dar daca nu vrei sa-i dai antibiotic, atunci mai consulta un dr si daca si acela zice de antibiotic, inseamna ca asa e cel mai bine pt bebe.
Sau poti apela la un dr homeopat. Nu stiu daca in cazul unui bebe asa de mic trebuie sa te iei dupa parerea unor mamici fara studii medicale, chiar daca au trecut si ele cu copii lor prin asa ceva, bebici sunt diferiti si fac forme diferite de boala. Parerea mea.
Sper sa scapati repejor de raceala
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
Fetelor, noua dr ne-a zis sa luam de la 1 luna VITAMINA C SOLUTIE NATURALA!!. Voi luati asa ceva? Este o solutie uleioasa 100% naturala!! Se gasete la farmacii si ii fereste pe bb-i de raceli. Noi luam.
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
andy.p spune:
tzitzi si Alexia doarme inca,...asa stiu si eu ca vantul e cel mai periculos
Davidutzu.
musette
de care sac de dormit ai luat?Cum e?Doarme deja in el?
Nocom si eu ii dau Alexiei de la o luna Vit.C picaturi.
Andy
Alexia