Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Irina daaaaaaa a venit iarasi laptic la greu....dau party.
Si insist....vreau sa vad poze cu voi, nu stiu daca ai vazut ca ti-am mai dat un request acum ceva zile.
Pup

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

www.continuum-concept.org/reading/spinalStress.html" target="_blank">Articolul despre marsupii

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Nerantula Multzu mult pt articol....nu mi ramane decat sa mi arunc carutza (caruciorul)pe geam si sa l preiau jos cand cobor cu bb in bratze si cu un catzel zombi ca masa.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Venim si noi la raport ca se pare ca nu mai reusim sa scriem aproape deloc. de citit va mai citim, dar mai rarut ca suntem tare ocupate promit sa intru mai des si sa citesc si din urma, ca avem muuult de recuperat. nu stiu cum reusec mamele cu doi copii sau trei ca noi cam rar ne facem timp si de altceva.

Am vazut ca nu suntem trecute in lista cu toate cele, asa ca dam completarea din nou si poate ne trece si pe noi cineva Maya Mihaela 12.09.2008, 2950g, 50 cm, apgar 9, cezariana 38+2zile, Spitalul judetean Alba Iulia, Dr. Ludosan Nicolae

La noi ninge de aseara cu flugi mari e f f frumos afara, doar ca e si f frig. voi iesiti cu bebeii pe o vreme ca asta? cum ii imbracati si ii scaoteti in brate? de carucior nu se mai pune problema, iar in marsupiu cu un costum de cosmonaut nu cred ca mai incape

asteptam sa ne sune doctorita sa vedem cand facem vaccinul am emotii de pe-acum, deja l-am rugat pe tati sa stea si el acasa in ziua cu pricina, ca sa fie cineva de nadejde prin preajma. pana acum la capitolul de sustinut moral eram campioana pt copiii mei de la servici, dar cand e vb de copilul meu, e fff greu, prefer sa ma intepe pe mine de o mie de ori

programul nostru nu e f bine stabilit acum, dar noaptea doarme pana la 6 sau 7 cand ne trezim pt papa. dar acum ziua nu mai vrea somn, doua reprize, maxim 3 si alea mai scurte, dar e foarte cuminte, sta si o ora uitandu-se si vorbind cu caruselul, se mai plictiseste si atunci o pun pe patul nostru, mai povestim cu ea si de multe ori adoarme.

am facut pozici cu maya la geam, priveste cum ninge, cand descarc le pun

am o rugaminte pt fetele care au nascut cu cezariana: va rog spuneti-mi voi ati inceput sa faceti ceva miscare? ma refer la abdomene sau altceva? doctorul mie mi-a spus sa mai astept putin,cat sa mai astept? credeti-ma ca eu chiar as putea alerga, nu ma doare absolut nimic, operatia e super ok, dar as incepe asa incet cu cateva abdomene, sa-mi recapat taliuta mea de viespe ca la capitolul kg am doar 2 in plus si mi-ar fi prins bine si mai multe, acum ma straduiesc sa le pastrez pe astea

pt toti sarbatoritii si pt mamicile lor.

Anca voi sigur iesiti afara si pe vremea asta cum o imbraci pe Carla? si cu ce iesiti? aaa si sa stii ca noi avem rude in Baia-Mare si poate la vara o sa mergem in vizita si cine stie, poate ne intalnim cu fetele noastre sotul meu e din Maramures si acolo avem f multe rude.

acum am vazut cat e ora, fug si eu la somn ca numai eu mai bantui la ora asta.

Noapte buna si somnic pufos bebelusilor!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Gata am pus si pozele noi
http://good-times.webshots.com/photo/2353287670104349473GyyOyQ

Acum chiar ca fug la somn!!! Noapte linistita va doresc!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Am avut un weekened foarte linistit, Carla a fost extraordinara, cuminte foc. Rade in hohote, gangureste, vorbeste cu jucariile - de fapt se cam cearta si tipa la ele, incearca sa se ridice in fundic, e o scumpa. Daca ar si manca cum trebuie, ar fi tare bine.

sarbatoritilor de azi

Dyanira, am inceput sa ma documentez foarte serios re: diversificare. Nu as vrea sa incep inainte de 6 luni si sub nici o forma inainte de 4. Nu stiu inca exact pe ce schema de diversificare voi merge. Doctorita mi-a recomandat sa ii dau la masa de ora 10 mar cu biscuiti, dupa 4 luni sa-i introduc si branzica de vaci iar pentru consti - suc de portocale Mie mi se pare o sarcina enorma pentru stomacelul unui bebe de 3 luni si jumatate, nascut prematur si care de abia a scapat de colici. Faptul ca a avut colici si s-au manifestat atat de mult si de puternic e o alta dovada ca sistemul digestiv este imatur dezvoltat. Este insa doar pararea mea, fiecare mamica face cum considera ca e mai bine pentru puiul ei. Deocamndata ii dau Carlei cat lapte doreste, nu o fortez (totusi ma cam stresez si ii tot agit bibe prin fata desi imi tot promit ca nu mai fac asta), ii urmaresc greutatea si s-ar putea sa-i schimb formula de lapte - sa trec de la Nan 1 la Humana 1. Inca nu sunt hotarata, studiez si cantaresc parerile. lui Andrei

Cosmy, o scot pe Carla in fiecare zi, de cand avem temperaturi cu minus am inceput iarasi sa o tin treptat cate 30 de minute intr-o zi, apoi 45 etc. Are pe ea hainutele de casa (body + salopetuta cu labute), ii mai dau cosmonautul, caciuluta cu urechi si o paturica in carucior. I-am dat ieri si un pantalonas si un hanorac din fleece pe sub cosmonaut ca mi s-a parut tare frig.

Irina, de ce ii dai numai Humana SL? E foarte rau la gust, eu ii dau Carlei o singura doza in fiecare bibe pentru ca mi-a fost recomandat de medic cu mentiunea ca ajuta foarte mult la dezvoltarea sistemului nervos.

CD, felicitari pentru noul apartament

Claudinna, ce dulce e Razvanel Si Carla se impinge tare de tot si vrea sa se ridice in fund, am si lasat-o cateva minute pe zi sprijinita intre perne.

Pentru azi 2 subiecte, daca aveti chef sa-mi raspundeti: ce jucarii cumparati puiutilor si cine a schimbat formula de lapte si cum au reactionat bebelusii.

Sa stiti ca eu am reusit sa-i scot manutele din gurita cu suzeta. Adica am inceput sa-i dau mai des peste zi suzeta si a acceptat-o foarte usor, ba chiar ii place. Nu-si mai baga manutele atat de des in gurita si in plus nu mai trebuie sa o tin in brate pana adoarme. Mai ales seara, ne plimbam cand eu cand sotul meu cu ea in brate pana adormea. Acum de 2 nopti ii dau suzeta si o tin langa noi in living pana adoarme, ii mai cade - o pun inapoi. O duc apoi in patut si doarme pana dimineata.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cosmy, am completat datele in listuta.

Anca,eu cand iau jucarioare nu ma gandesc musai la cat poate sa invete din/de la ele.Zic asta pentru ca ma uitam pe siteul tinylove (de unde am luat acum un carusel) si ma uitam ca este catalogat la developmental toys...Daviduta are in principal zdranganele, frumos colorate sa il atraga si cu zornaitoare prin ele sa le auda.De salteluta de joaca deocamdata nu e prea atras,dar caruselul il tine atent cate juma de ora, o ora.Sa vedem acum cand vine noul carusel daca o sa ii mai placa

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Tzitziri, nu e musai sa fie development toys, intrebam si eu asa ce tipuri de jucarii cumparati. Si Carla are cateva zornaitori, vreo 2 doudou-uri si o lampa colorata cu sunete si luminite. Si bineinteles plusurile mele cu care se cearta si pe care le ameninta cu pumnul. Ieri am gasit-o povestind cu ... o perna

Cosmy, poti sa faci abdomene si exercitii fizice dupa 6 saptamani, daca te tine burtica. Eu la 6 saptamani puteam sa fac tot ce pot sa fac acum - ma refer la exercitii fizice insa nici n-am vazut nici un fel de evolutie inspre bine de atunci si pana acum a ranii si a durerii. Pe mine inca ma doare locul taieturii cand pun mana, inca mi-e si amortita zona. Te asteptam la Baia Mare

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata de-acasa de la noi! Am adormit-o pe Bebelina uf s-a trezit!

Ok. Neata de-acasa de la noi! Scriu cu Bebelina la tzitzi :)

Anca eu nu i-am cumparat jucarii andei dar noi suntem mici. Avem un carusel de la colegii de serviciu, de cand eram la spital si a venit juma departamentul in vizita :).

Ieri cand am coborat din masina am dat de un vant tare si taios de m-am speriat. In comparatie cu asta, la valcea sufla briza cea mai nevinovata. Am strans-o pe Bebelina la piept si am alergat in casa.

Dar ce e bine sa fac daca trebuie sa ies pe asemenea vreme? Voi ii protejati in vreun fel pe micuti cand sufla vantul tare de tot? Eu nu sunt adepta fularului pe gura dar vantul de aseara mi s-a parut cam mult pt un bebelus. Mamicile cu 2-3 copii cum procedati?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o mamica de octombrie 2008. Am nascut, prin cezariana, pe data de 19 octombrie 2008, o fetita - Ana-Maria, de 3850g, 54cm si Apgar 10.
Va cunosc de la odiseea de sept-oct, pe care o citeam, dar nu am scris datorita faptului ca am lucrat pana in sapt 39 inclusiv si as fi scris f rar.
Acum vreau sa o salut pe Feli, colega mea de "suferinta" de la maternitate
Fetelor va rog ajutati-ma cu un sfat. Fetita mea a racit de 2 ori in decursul a 3 saptamani. Pediatra mi-a recomandat sa-i dau antibiotic. Mentionez ca are rosu in gat si ii curge nasucul. Nu face febra. Eu nu vreau sa-i dau din nou antibiotic.
Voi ce ati dat bebelusilor daca au fost raciti ca si Ana-Maria?
Va multumesc mult si revin

Mergi la inceput