Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Multumesc anca si 300...sper sa-si revina...mie imi plesnesc sanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Baby_boy, eu nu ii dai ceai deloc si sunt multe fete aici care alapteaza si atat..fara ceai si alte asemenea.Metoda cu ceaiul cred ca este una 'sadica' - sa ii dai ca sa nu ii placa si ca atare sa nu se mai trezeasca noaptea din lipsa de satisfactie....eu asa am inteles ca ar fi motivul de ceai.Pentru ca daca ii e sete ii ajunge lapticul.
LA noi de ex masa de noapte (3-3.30) dureaza maxim 10-15 minute (el, care sta si o ora jumate la san ziua).De aia eu cred ca nu se trezeste atat de foame cat de sete.

Caruselul pe care l-a luat Musette l-am comandat si eu vineri si cred ca soseste maine.Noi avem si patut de lemn la Daviduta in camera si un patut pliant Chicco (Caddy) in dormitor la noi.Avem un carusel destul de rudimentar care merge pe ambele patuturi.Maine, cand vine celalalt carusel, o sa iti spun daca merge si pe patutul pliant.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Si pe mine m intereseaza daca se poate monta la patutul pliant.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

A venit caruselel.Deocamdata ma chinui sa il montez si nu termin prea curand ca s-a trezit si Daviduta sa manance si sa ne dragalim.De-abia astept si eu sa ii vad reactia.

Iepurila, baby_boy, nu merge la patutul pliant.Sistemul de prindere e cu surub(adica trebui sa intre doua componente una in alta si asta se face in spatiul liber lasat de zabrele).Celalalt carusel care merge la patutul pliant are sistem 'menghina'-asa ii zic eu....adica se fixeaza prin unirea pana la fixare a doua componente avand intre ele muchia patutului.La cel de patut pliant componentele nu trebuie sa se atinga....
www.tinylove.com/data/uploads_EN-US/InstructionSheets/EN_Symphony%20light%20&%20motion.pdf" target="_blank">Aici se vede cum se prinde caruselul de la tinylove si de ce nu merge la patutul pliant.Cel putin nu la al nostru - un chicco caddy.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Noi mergem astazi la vaccinul de 2 luni. Sa ne tineti pumnii sa nu ne doara tare. Mai facem si gaurele pt cercei...

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

pupam puiutul sa doara tare.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe2008

Buna fetelor!
Sunt si eu o mamica de octombrie 2008. Am nascut, prin cezariana, pe data de 19 octombrie 2008, o fetita - Ana-Maria, de 3850g, 54cm si Apgar 10.
Va cunosc de la odiseea de sept-oct, pe care o citeam, dar nu am scris datorita faptului ca am lucrat pana in sapt 39 inclusiv si as fi scris f rar.
Acum vreau sa o salut pe Feli, colega mea de "suferinta" de la maternitate
Fetelor va rog ajutati-ma cu un sfat. Fetita mea a racit de 2 ori in decursul a 3 saptamani. Pediatra mi-a recomandat sa-i dau antibiotic. Mentionez ca are rosu in gat si ii curge nasucul. Nu face febra. Eu nu vreau sa-i dau din nou antibiotic.
Voi ce ati dat bebelusilor daca au fost raciti ca si Ana-Maria?
Va multumesc mult si revin

al meu a racit in august, cand inca eram in maternitate si i-au facut ampicilina injectabil. in septembrie, cand eram acasa, a facut iar rosu in gat si ceva la urechiusa si mi-a dat amoxicilina. i-am dat antibioicul. de atrunci nu mi-a mai racit si nu pot spune ca l-am tinut cocolosit, ba am fost si noi amandoi raciti langa el.
am avut incredere in medic. mi-era teama sa nu se agraveze situatia. am fost speriata de moarte, nu sunt adepta antibioticelor, dar si sa-l stiu ca sufera...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata la amiaza! am avut un uichend plin, nasii si-au botezat baiatul, scaldat, prima ninsoare...
maine mergem si noi la intepat, apoi la niste cumparaturi, ca nu-i mai vine nici o haina, iar in alea de 3 luni inca inoata.
mergem pe schema de stat si incerc sa ma pregatesc sufleteste pt o noapte de veghe. pupici

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Mamici, am o problemutza...stiu ca si Anca81 a trecut prin aceeasi probl dar nu stiu cum a rezolvat-o...copilul meu nu mai vrea sa manance..de aseara de la ora 22 si pana dim la ora 10 nu a vrut sub nici o forma sa suga...iar la 10 a mancat putin..."pacalit".era cam adormit si isi bagase degetelul in gura...i-am scos degetelul si i-am bagat sanul Pana aseara Mark a meu a fost un mancacios....are 7.500 la 3 luni, nu am avut niciodata probleme cu mancarea cu el....nu stiu ce se intampla si nu stiu ce sa fac

asa stam si noi, cu mana in gura si de mancat...la jumatate fata de cat manca. eu cred ca ii dau dintii, alta explicatie nu vad...l-am cantarit azi dimi si avea 7200, adica in greutate a luat, de unde...chiar nu stiu
cere des de mancare, dar mananca ff putin si scuipa biberonul. nici suzeta nu o mai vrea

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Nocom si bebelina Daria

Sa faci si poze cu cercelusi in ureche

Baby boy eu am bouncer si ii place piciului. Cam de doua ori pe zi il pun in el si face si nani. Are 6 trepte de viteza pentru leganare. si nu se opreste decat daca il programezi tu sa se opreasca la 10, 20 sau 30 minute. Al meu e de la graco-lovin'hug
Mai stam si pe paturica. E tot cea de la tiny ca a denisei care fosnaie canta si are multe jucarii.Si pe paturica mai adoarme si vin repede cu ceva sa il invelesc

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

M-a sunat dr....mergem la vaccin azi
Mi-e o groaza!!bine ca e si tati acasa.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Mult succes la vaccin mamici si pitici.
Sa nu doara si sa aveti apoi o noapte linistita, fara febra, dureri..

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput