Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
bafta multa la vaccin!!! o sa fie bine, o sa vedetzi. niic eu nu am vrut sa ma uit cand l-a intelat, dar nu a zis nimic. el a plans cand i l-a dat pe cel picaturi, probabil nu i-a placut gustul:)
noi mergem pe schema gratuita, asta ca toata lumea a spus ce anume vaccin face. asha ne-a recomandat si pediatra, asha vroiam oricum sa procedez.
mie nu mi-a zis nimeni de vitaminaC...o sa intreb medicul
a propos de jucatii, noi am primti ratzushca de la "primii pasi" si ne place ca are niste luminitze si canta. are si bilute sa zornaie, daca se termina bateria. am vazut ca pe net e mult mai scumpa. eu am cumparat una pt cineva din Auchan. i-am mai luat lui razvan, tot de la aceeasi firma, claunul, cauia ii apesi pe nas si canta si face si el niste luminita. vad ca-i place sa le priveasca si sta atent sa le asculte.
am mai primit un ingeras care spune "inger, ingerashul meu", se aude in filmuletul ala in care vrea sa se ridice in funduletz. vad ca si ingerasul ii place. de cand avea doar 2 luni a primit un dalmatizn si l-a captivat imediat, probabil contrastul a fost de vina. azi, pentru prima data l-a apucat cu manutza si l-a dus la gurita. mi-a zis soacra-mea ca ieri a dus la gurita alta jucarie
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
Nerantula spune:
Fetelor, exista vreo teorie care spune ca daca bebele creste mai rapid in inaltime poate lua mai prost in greutate sau am visat eu?
Noi de cateva saptamani luam max. 20gr pe zi si sunt cam ingrijorata ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
baby_boy spune:
Babytza 
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
Joy21 spune:
Hello!
Un articol f interesant despre diversificarea alimentatiei copiiilor hraniti la san.
http://reclama/nutritie.html?id=1897&pagina=1
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Muuh spune:
Nerantula da scrie prin carti ca atunci cand cresc in lungime iau mai putin in greutate. Gruia a luat spectaculos in lungime si probabil de aia mai putin in greutate.
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe2008 Buna fetelor! Sunt si eu o mamica de octombrie 2008. Am nascut, prin cezariana, pe data de 19 octombrie 2008, o fetita - Ana-Maria, de 3850g, 54cm si Apgar 10. Va cunosc de la odiseea de sept-oct, pe care o citeam, dar nu am scris datorita faptului ca am lucrat pana in sapt 39 inclusiv si as fi scris f rar. Acum vreau sa o salut pe Feli, colega mea de "suferinta" de la maternitate ![]() Fetelor va rog ajutati-ma cu un sfat. Fetita mea a racit de 2 ori in decursul a 3 saptamani. Pediatra mi-a recomandat sa-i dau antibiotic. Mentionez ca are rosu in gat si ii curge nasucul. Nu face febra. Eu nu vreau sa-i dau din nou antibiotic. Voi ce ati dat bebelusilor daca au fost raciti ca si Ana-Maria? Va multumesc mult si revin ![]() ![]() ![]() |
in sfarsit, v-ati hotarat sa apareti
mult, pune poze ca mi-e dor de grasa taMamica de
VLADfalcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
freshanana spune:
buna fetelor
bafta la vaccin bbilor si o noapte linistita dupa. (supozitoarele fac minuni in ziua cu vaccin)
nerantula teoria aceasta cu crestea in lungime versus cresterea in greutate mi-a prezentat-o si mie tlfonic dr ieri pt ca bb al meu a crescut doar 400 g de la 2 la 3 luni. azi o sa il masor sa vad cat de mult a crescut fata de momentul nasterii
pupici si o zi buna
tzitziri spune:
Andy.p, sa fie bine cu vaccinul
.Lasa ca trece si asta![]()
Musette,ii place!!!!
.Pana l-am asamblat de tot incepuse sa bazaie putin in patut si cum i-am dat drumul a tacut instantaneu
.Acum e inghiii,aghhiii, si altele asemenea cu jucarelele de la carusel
.Sper sa il tina
Mamica implinita de David (17.09.2008)
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy.p, sa fie bine cu vaccinul .Lasa ca trece si astaMusette,ii place!!!! ![]() Mamica implinita de David (17.09.2008) |
Super!!!!!!!!
eu zic ca o sa-l tinaMinunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
bebe2008 spune:
Claudinna

Multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta. Astept sa vina pediatra sa vad ce-mi mai spune.
Cate grade sunt in camera bebelusilor vostri?
FELIIII

Sa-mi zici cum pot sa le pun pe contul comun. Asa mi-ai promis