Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
Intrebare:
Vaccinul facut in maternitate la bebeii vostrii a lasat galma???
Karinutza are o galmitza destul de uratzica, iar doctora ne a spus ca e facut prea sus vaccinul si ca va ramane semnul mai mare.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
claudinna spune:
noi nu avem si nici n-am avut galma de la vaccin
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri A venit caruselel.Deocamdata ma chinui sa il montez si nu termin prea curand ca s-a trezit si Daviduta sa manance si sa ne dragalim.De-abia astept si eu sa ii vad reactia Iepurila, baby_boy, nu merge la patutul pliant.Sistemul de prindere e cu surub(adica trebui sa intre doua componente una in alta si asta se face in spatiul liber lasat de zabrele).Celalalt carusel care merge la patutul pliant are sistem 'menghina'-asa ii zic eu....adica se fixeaza prin unirea pana la fixare a doua componente avand intre ele muchia patutului.La cel de patut pliant componentele nu trebuie sa se atinga.... www.tinylove.com/data/uploads_EN-US/InstructionSheets/EN_Symphony%20light%20&%20motion.pdf" target="_blank">Aici se vede cum se prinde caruselul de la tinylove si de ce nu merge la patutul pliant.Cel putin nu la al nostru - un chicco caddy. Mamica implinita de David (17.09.2008) |
si daca fac o gaura in panza patutului?
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iepurila
pupam puiutul sa doara tare. ![]() ![]() Eu, iepurica Cea mai fericita mami de ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Doamne ce porcarie am putut sa scriu. Te rog frumos iarta-ma. Vroiam bineinteles sa spun sa NU o doara.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
felicic76 spune:
bebe2008: ai mesaj
la noi sunt in jur de 22 gr, bebe sta cu capul descoperit(nu pariez pentru atunci cand nu sunt acasa
), iar cand deschid geamul ii pun un fes. Ii mai pun si dupa baie, iar daca nu-i pun din aia care se leaga sub barbie, in zece minute si-o scoate, o impinge cu manutele si o da jos
.
nikolici: la noi este un punct mai tare, nu este mare si nici inestetic, pediatrul l-a vazut si a zis ca este in regula, si acolo si la buric il tamponez cu spirt de 70 grade (apropo, am gasit numai la farmacia 2NA in Unirii, aviz amatoarelor). Dupa ce am venit din maternitate, pediatrul mi-a atras atentia sa nu ma panichez daca se mareste, colecteaza etc, sa-l sun. Nu a fost cazul si acum a zis ca-i in regula, deci exista si reactii mai dure.
bona se prosteste si vorbeste mult cu bebele meu, iar banditul ii zambeste numai ei si ii gangure mai mult decat mie, la mine rade doar cand il gadil
(am fost geloasa cand am vazut cum se hlizeste la ea
, la rece ma bucur ca o place)
Si noi suntem cu mainile in gura, dar la noi clar numai de foame, incerc sa-i dau suzeta cat mai mult.
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Nocom spune:
| Citat: | ||||
Doamne ce porcarie am putut sa scriu. Te rog frumos iarta-ma. Vroiam bineinteles sa spun sa NU o doara. Eu, iepurica Cea mai fericita mami de ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Iepurila stai linistita. Prima oara si eu m-am mirta apoi m-am gandit ca a fots doar o greseala de scriere. Stiu ca toate tineti la puiutii acestei odisee. Multumesc pt pumnisori.

mami de
Daria Anastasia si MateiNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
In primul rand vrem sa multumim tare mult pentru agitate si pentru pumnisori lui iepurila, freshanana, Anca, tzitziri, andy.p, nikolici, baby boy, babytza, denisa.g, claudinna!!! Multi pupici pt voi si piuitii vostrii 

Andy_galro multumim de urari! 
Andy.p tinem pumnii stransi sa fie bine si sa nu doara!
Din pacate pe Daria a durut-o fff tare vaccinul, a plans saracuta din tot sufletelul ei vreo 5 minute!! Dra de atunci (vreo 3 ore) doarme neintoarsa. Sper sa nu faca febra si sa nu faca alte complicatii.
babytza nu i-am mai pus cercelusii ca plangea asa de tare incat nu am vrut s-o mai chinui si cu aia. Desi ii anestezia locul am hotarat sa-i punem alta data..... Deci poze nu avem. 
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
nikolici la noi vaccinul facut in maternitate a avut putin puroi pana saptamana trecuta, acum este violaceu si a facut o cojita mica acolo unde era puroiul, dra nu pot spune ca este galma. E asa.... ca un cos uscat. Si nu o doare daca apas pe el. Are diametrul de 5mm.
mami de
Daria Anastasia si Matei
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
tzitziri spune:
Iepurila, nu stiu ce sa zic de solutia ta..adica nu stiu daca merita totusi sa strici patul pentru un carusel
.Ai incercat sa cauti unul care sa poata fi montat si la patutul pliant?Eu de al meu de la patutul pliant nu stiu ce sa zic, e no-name sau oricum nu mai am cutia si nu are pe el nici un element de identificare, dar Babytza zicea ca a cumparat mama ei de la baby expo un carusel pentru patutul pliant...poate iti spune ea ce si cum.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
babytza spune:
| Citat: | ||
si daca fac o gaura in panza patutului? Eu, iepurica Cea mai fericita mami de ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
M-am gandit si eu la o gaura, dar mi-e ca nu o sa mai fie patutul ok. Sa nu se mareasca gaura aia. Si eu vreau caruselul ala ............Trebuie sa gasim o solutie.....
Nocom
pitica sa ii treaca supararea ca a intepat-o.Imi pare rau ca a durut-o. Ii pui alta data cercelusi si o vedem atunci.Andy v-ati intepat ? Sunteti bine ?
sa nu doara .
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David