Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si eu am avut toate bolile copilariei si am scapat fara semne. Pe Valentina am dus-o la gradi chiar si cand m-au sunat sa imi spuna ca e epidemie de varicela. O saptamana mai tarziu avea cateva bubite.Asta a fost tot. Nu are niciun semn. In schimb prietena mea care nu a avut cand era mica, a facut anul trecut cand a avut baietelul ei si ea a facut o forma tare urata. A ramas cu niste gauri pe picioare.... Plus ca am inteles ca nu doar semnele sunt o probleme ci si faptul ca iti ataca sistemul imunitar daca faci la o varsta mai inaintata.
Nici eu nu sunt pro 15000 de vaccinuri noi aparute....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Intrebare: dupa vaccinarea copiilor cu ROR sau Varilrix, acestia fac forme usoare ale bolilor sau nu le mai fac de loc pana la urmatorul rapel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Ooka, multumesc mult pentru raspuns. Carla este activa, chiar foarte activa, doarme numai pe burtica, nu se pune problema ca nu face destula miscare. Dar asa cum ai spus si tu - trage putin din bibe iar apoi plange si-l impinge afara cu limba, daca-i dau suzeta trage din ea cu sete. Sper sa fie doar o perioada si sa-si revina. De indopat, nu o indop dar stau cu sufletul strans.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

asha patim si noi! mananca ce mananca si apoi la revedere!, e mai buna suzi! atat ca face scandal mai des, ca deh, nemancand cat trebuie, i se face foame mai repede.
si eu ma luasem de griji, ca, la fel, inainte manca f bine sau oricum diferit fata de perioada asta. nu stiu ce sa zic...mai astept sa vad ce face.
e activ, e vesel, n-are treaba, decat ca ma sacaie mai des cu papa si trage de 2 ori si gata. noaptea e criminal. de fapt, azi-noapte a fost. s-a trezit din 2 in 2 ore, manca cate 80 ml si somn la greu, iar eu eram nedormita de doua zile si plimbata pe la Bucuresti, trecuta prin emotii. dimineata plangeam de oboseala..
sper totusi sa-si revina, daca nu, directia la dr:)
azi il cantaresc si o sa vad daca a crescut in ultima saptamana cu mancatul asta dupa pofte

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dya si CD, maricei babaii la 2 luni. al meu a avut 6000 g la 2 luni, iar la 3 luni, 6800 g.
cred ca acum avem cam 60-62 cm, nu stiu exact ca nu prea pot s-l masor cum trebuie:)
sa vad azi cate kg are, ca vinerea avem zi de cantarit.

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna o avea o perioada mai proasta.Sa stii ca in multe articole am citit ca in momentul in care refuza laptele sau nu mai ia in greutate cum trebuie sau din contra bea prea mult lapte ia prea mult in greutate e momentul introducerii altor alimente dar nu mai detaliez ca iar creez polemici.Daca vrei iti trimit pe mail unul din articole.Andrei mananca f mult nu stiu daca rezist cu el pana la 4 luni nu se satura nici cu 230 ml la o masa

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya da chiar ca mananca mult Andrei..Alexia are o masa pe zi cand mananca 180,in rest tot 120.
Nu o duc maine cu mine ca vreau sa petrec un pic de timp singura cu Andy,,si asa se simte neglijat.
Bolile copilariei le-am facut si eu pe toate...Andy la fel in afar de oreion.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Claudinna, dar totusi lui Razvanel ii este foame daca se trezeste si noaptea din 2 in 2 ore. Intr-adevar sunt mai interesante manutele sau suzeta dar tot plange de foame. Carla azi noapte mi-a mancat la 12 ore ceea ce mie mi se pare un interval cam mare pentru un bebe atat de mic - cu atat mai mult cu cat ieri a mancat foarte foarte prost, deci nici vorba sa fi zis ca e satula. Iar ziua nu plange de foame deloc, acum ii dau totusi la 4 ore, sa vedem ce se mai intampla.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Va pun aici un programel denumit Wondershare cu care se pot crea colaje, calendare si felicitari de Craciun ca aceasta.

Pentru a scapa de varianta trial, dupa ce downloadati programul dati click pe patch.exe din arhiva care a fost descarcata, apoi click pe patch si uploadati fisierul .exe din directorul in a fost instalat programul (se face cu programul inchis).

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Va pun aici un programel denumit Wondershare cu care se pot crea colaje, calendare si felicitari de Craciun ca aceasta.

Pentru a scapa de varianta trial, dupa ce downloadati programul dati click pe patch.exe din arhiva care a fost descarcata, apoi click pe patch si uploadati fisierul .exe din directorul in a fost instalat programul (se face cu programul inchis).

Piti mic se face mare

Anca, eu am dat click si am cazut pe un site unde imi spun ca imi pot gasi perechea de sex, chiar si lesbi...
Cu ce am gresit?

Fff tare, am zarit si programelul printe propuneri care mai de care mai

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Eva, pai d'aia am si spus numele programelului sa nu cumva sa dati click pe altceva . Link-ul l-am primit si eu de la cineva.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput