Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva noi ne informam, dar mai sunt mamici care nu sunt atat de informate si ncii nu au acces la atatea informatii. Sa nu imi zici ca nu ai intalnit in maternitate nici una. Eu am intalnit cel putin 2 care nu fusesera deloc la doctor in timpul sarcinii, si nu aveau nici o analiza si nimic facut. Si ziceau ca baiat sau fata in functie de forma burtii.

voi cum rezistati cu bebeii sa nu faca kaki mai mult de 2 zile? Ca a mea daca nu face 24 de ore se screme si se agita si nu doarme si se chinuie de ma apuca mila.
Am incercat sa ii dau ceai de musetel, il uraste. A baut vre-o 10ml si a facut kaki dar mi-e groaza. Data trecuta tot asa a facut cand nu a facut kaki si pana la urma dupa 3 zile am ajutat-o cu un supozitor cu glicerina.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu am avut toate bolite, inclusiv oreion, v-am intrecut si nici macar lapte praf n-am mancat, lapte de vaca si uite ca traiec
Chiar imi doream sa il alaptez pe pici, nici nu m-am gandit ca n-o sa am lapte, de multe ori m-am simtit in bplus aici intre voi toate care alaptati, dar ce fac...copilul trebuie sa manance si sper ca lipsa laptelui de mama sa nu il faca mai sensibil sau prea gras
Gata, mi-am zis si eu oful

Dya, m-am linistit putin, nu suntem singuri aici, Andrei e un mare papacios ca si noi, chiar mai mare un pic. Din cat am reusit sa masor are 60-61 cm
Laura, suntem cam grasuni, dar sa nu zici ca n-o mai lasi pe Alexia sa se joace cu Mikul

Auziti, n-am mancat nimic azi si ma prind mai greu, Infarix inlocuieste pe cel/cele din schema obligatorie pentru varsta de 2 luni si costa 2 mil parca?! Si e mai bun pentru ca e o singura intepatura si nu provoaca tulburari digestive ca cel impotriva poliomielitei din schema obligatorie (care e sub forma de picaturi)?
Are sens ce zic aici sau sunt total pe langa subiect?(eu asta am inteles)

Am vazut poze cu Falkone, un mic grasunic, Ellen, o domnisoara tare draguta, Razvanel cel ochios si frumos si Edi despre care nu am cuvinte, atat de simpatic cu caciula lui pe ochisori, mai ce puiuti frumosi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andy.p si Alinutza, a propos de puii #2, eu ma gandeam ca sint mai vocali deoarece sint stimulati la greu de fratii lor cei mari. Fiemii nu-i mai tace gura cand il vede pe frate-su mai mic , iar juniorul ii da de zor cu "ah-gooo"

Muuh, de ce esti cu inima stransa vis-a-vis de Prevnar? Noi l-am facut celei mari si n-a avut niciun side effect. Otita aici e f. comuna la copii din pacate, avand in vedere temperaturile super scazute (azi de ex. sint -9 dar se ajunge si la -35 ), iar complicatiile sint pe masura, ajungandu-se la surgery cu tubulete introduse in ureke care sa dreneze infectia. Asa ca zic eu mai bine vaccin. Intotdeauna vaccinele nu previn boala dar se face o forma mai usoara.

Eu sint de parere ca daca s-a inventat ceva impotriva cancerului de orice forma, e super, mai ales dupa ce atatia oameni au murit de aceasta boala groaznica si n-au avut nici cea mai mica sansa Bineinteles ca in aceeasi masura mi se pare absolut firesc sa optezi sa-l faci sau nu

Si daca tot sintem la subiecte controversate , hai sa va mai propun unul . Voi ce metode de contraceptie folositi? Eu tocmai discutam cu doctorul meu si-mi spunea ca pilulele de contracetie in general au o mare doza de hormoni...ce ziceti de asta??? Am tot auzit pareri ca femeile care au folosit pastile pe timp indelungat au dezvoltat diverse forme de cancer. Mai e sigur ceva in ziua de azi?

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kristin si eu as face acest vaccin fetei daca as fi sigura ca este ok. Dar mi se pare ca inca e in perioada de testare si nu ma joc cu viata ei.... Chiar astept cativa ani si poate il facem. Eu chiar sunt cu morcovul in privinta cancerului. Mama s-a operat la san in februarie....Iti dai seama cum ar fi fost daca scapa cu sanul intreg cu o injectie ? ce bine era....Dar din pacate lucrurile nu stau asa, si pana nu sunt sigura de acest vaccin , nu ii fac fetei nimik.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD cum sa n-o las sa se joace cu Robertino?
Infarix inlocuieste vaccinul obligatoriu,gratuit de la 2 luni..numa ca are mai multe imunizari si nu da reactii adverse asa puternice sau deloc.Din cate stiu eu ,cel pe guritza se da acum injectabil,nu stiu sigur
khristin asa cred si eu,vorbaria lor se datoreaza fratilor mai mari..Andy tot timpul ii povesteste cate ceva,iar Alexia ii raspunde in limba ei ..sunt asa de dulci.Legat de subiectul propus de tine...eu inca astept sa ajung la dr sa ma sfatuiesc cu ea sa vad ce metoda adoptam.Sunt curioasa ce zic si alte fete legat de asta.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Va ziceam ca nu mancasem nimic, ei bine am bagat 4 bucati de friptura, daca tot arat ca o gravida in luna 5... ca sa va dati seama cum arat, ascultati aici: ma duc saptamana trecuta la spital, imbrcata frumos (ceea nu prea s-a mai intamplat de multa vreme, chiar si cu tocuri) si ma opreste portarul sa ma chestioneze (credea ca merg in vizita si ii iese si lui ceva)si ma intreaba asa suparat: dvs unde mergeti?? si eu timida: la ginecologie si desfac paltonul in dreptul burtii si atunci omul spasit zice: poftiti doamna, va rog!
Bine asta nu e de ras,e de plans, dar fac si eu haz de necaz pana una alta

Mikulmeu rade in somn, cu zgomot, dar la fel si plange, uneori chiar se trezeste plangand si se sperie in somn si incepe sa respire haotic (parca ar alerga), il mangai si se mai linisteste, ai vostrii fac asa?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, nu prea mai reusesc sa tin pasul cu voi. cu chiu, cu vai, apuca sa citesc, dar vad ca mi-e din ce in ce mai greu sa scriu si eu doua cuvinte.

asa, din ce-mi mai amintesc ca am vazut pe-aici:
suzeta i-am dat-o si a primit-o. are momente cind, vorba aia, nu-i nici foame, nici sete, nici dor de codrul verde. atunci vrea ori in brate, ori se rezolva cu suzeta. cel mai utila e cind mergem afara si cind, daca incepe sa plinga sau sa miriie, chiar n-am altceva ce sa-i fac.

kaka face de 3-4 ori pe zi minimum. am observat ca, atunci cind ii mai dau formula completare (NAN 1 HP), dureaza mai mult pina face. aa, si nu face in timpul noptii, niciodata n-a facut pina acum.

vigantol luam 3 picaturi pe zi in lunile cu "r", schimbam sticlutza la o luna. ma rog, o vom schimba ca inca n-a trecut o luna de cind am inceput.
nu mai stiu cine spunea ca ii picura bebelusului vigantolul pe git. ha-ha-ha! nu mi-a trecut prin cap. eu ii pun ori in biberon, cu lapte putin, ca sa vad eu ca-l bea pe tot, ori ii dau cu lingurita, dar tot in amestec cu lapte.

bubitze pe fatza a avut si Ania. i-au iesit cam la 3 saptamini, acum (la aproape 6) i-au trecut aproape de tot. nu i-am dat pe ele decit cu ser fiziologic si cu apa termala Avene.

despre vaccine inca nu m-am documentat suficient, ca sa-mi pot da cu parerea. am discutat cu doctorita Aniei, dar sincera sa fiu nu m-am edificat. mi-a spus ca, daca ar fi in situatia de a alege pt copilul ei, ar face o schema alternativa, dar a spus si ca schema de stat este la fel de buna. diferentele nu mi s-au parut semnificative.
am vorbit cu prietenele mele care au copii si 3 din 4 mi-au recomandat schema de stat.
am o prietena in Anglia care e vegetariana convinsa, ecologista militanta etc si care nu si-a tratat fetitza decit cu remedii homeopate. n-a facut niciun vaccin. fata ei are 9 ani si, pina acum, n-a avut decit raceli minore. si, daca o intrebi de ce a ales sa nu faca vaccine, iti povesteste ore intregi, cu argumente stiintifice solide. adica nu e o lebada care urmeaza o moda, vreau sa spun. s-a documentat serios.
pe de alta parte, si cei care lauda vaccinele au argumente care par la fel de solide. ce sa mai intelegi?

dormit. azi noapte, de exemplu, a dormit 8 ore legat. de la 12 pina la 8 dimineata. si, cu mici variatii, cam asa e in fiecare noapte. nu se foieste, nu se intoarce decit pe spate. de culcat o culc pe o parte.
in timpul zilei sta in bouncer. uneori doarme, de obicei dupa ce maninca mai bine. seara ne chinuim s-o tinem treaza, ca sa doarma mai bine noaptea.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Plus ca nu inteleg de ce ii curg atatea bale, stau cu baveta dupa mine, are nonstop saliva pe barba, mai putin cand doarme. Oare de ce? Ca doar nu ii dau dintii de pe acum...voi patiti la fel?

Eva, din cite am inteles eu, balutzele sint unul din semnele care anunta ca baiatul e gata pentru papa solida. ceea ce n-ar fi de mirare. eu am fost uimita, in ziua in care am nascut, ca Ania isi tinea capul tzeapan, si mi-a confirmat si neonatoloaga din spital ca, de la un an la altul, bebelusii sint mai precoce.

deci, atentie, fetelor, pentru urmatorul sa va luati pantofiori la spital, ca iese din spital pe picioarele lui.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

eu am fost uimita, in ziua in care am nascut, ca Ania isi tinea capul tzeapan, si mi-a confirmat si neonatoloaga din spital ca, de la un an la altul, bebelusii sint mai precoce.
deci, atentie, fetelor, pentru urmatorul sa va luati pantofiori la spital, ca iese din spital pe picioarele lui.

Nausica si Ania
poze
_

Tare asta.... E de retinut...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MMimi
Fetelor, cum scoatem pruncii afara cind este frig-frig? E.g., la noi astazi sint vreo 3 grade. Nu ma refer la imbracat, ci la timpul pe care il stam afara. O jumatate de ora? Mai mult? Mai putin? In fiecare zi? Eu as scoate-o in fiecare zi, dar mi-e putin teama. Poate ar fi mai bine sa o scot in wrap decit in carut?

Nu ca s-ar compara frigul de la noi cu cel de la voi, dar eu, cind a fost frig (in jur de 10 grade), am scos-o pe Ania in wrap. E cam complicat cind trebuie si tu sa te infofolesti, stiu, dar eu asa am simtit ca-i mai ferita. Se incalzeste de la caldura corpului tau (si tu la fel, va incalziti reciproc), plus ca ai mai mult control - ii mai controlezi manutzele, picioarele, nasul etc.

Am vazut pozele, sint supeeerbe.

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput