Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Contraceptia bun subiect propus de khristin, din pacate nu pot sa spun mai nimic, mi-a recomandat cerazette timp de 2 luni (desi nu alaptez) si apoi sa continui cu yasmin care ar avea doze foarte mici de hormoni (deci reactii adverse foarte reduse). NU am luat nimic inca, vreau sa merg si la alt dr si as vrea sa fac totusi niste analize hormonale inainte de a lua preparate pe baza de hormoni (am luat utrogestan pentru mentinerea sarcinii si m-am cam 'parosit'). Nu am luat niciodata anticonceptionale, asa ca mi-e greu sa decid si tin neaparat sa fac analize, chiar daca asta inseamna sa caut metode 'alternative' de contraceptie pentru un timp

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello girls!!!!!!!!

Cd
te rog sa nu te mai citesc spunand ca tu te simti prost intre noi care discutam de alaptat,nu ai de ce,eu sunt crescuta cu lapte praf si sunt f ok,nu e vina ta si sa nu mai te aud ca zici asa.

Kristin buna idee cu contraceptia...sunt tare nehotarata,eu am luat pilule ani in sir si sincer acum nu as mai lua,pe de alta parte sunt cea mai comoda si sigura metoda....chir nu stiu ce sa fac....

Falcone
esti un frumossi la baita stai ca Luca,parca sunteti boieri

Raportam si noi balute la greu...si cand vb cu el nu numai ca face balute dar si scuipa cu ele

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu am luat Logest ani de zile. Acum mi-a zis de cerazette. Dar tinand cont ca nu mai alaptez de trei zile voi astepta sa imi vina si o sa iau din nou Logest. M-am inteles foarte bine cu ele.

Deci Cd lasa vorbele astea. Aici e loc pentru toate mamicile

Am o folie de Cerazette nedesfacuta. Am apucat sa o cumpar. Daca cineva nu gaseste in oras si o doreste....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Musettemerci
Nausica eu ziceam ca ii pun in guritza, ma rog...incerc, incercam cu lingura si cu putin lapte, dar scuipa, nu mi-a zis nimeni sa schimb sticlutza
la noi balutele sunt foarte abundente afara, chiar facem baloane, ne umplem de scuipici pe haine si o umplem si pe mami, in casa avem mai putine balute, poate din cauza aerului uscat (zic si eu)

raportam o zi ciudata, adoarme in timpul mesei, lasa lapte in biberon, incepe agitatia dupa masa, nu doarme vrea sa pape exact cand s-a alterat laptele lasat in bibe, nu vrem in brate, nu vrem in pat si nici in carutz. ma bate gandul sa ii introduc ceai de tei

Am prestat astazi pe forum nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cd eu stiu ca la baietei nu se da ceai de tei....din anumite motive...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nausica si Lucas mai plange si rade in somn. Cand plange il mangai putin si ii trece instant si nici nu se trezeste.
Si eu ii pun Vigantolul direct in gurita..3 pic/zi.....cand ma vede deasupra lui cu sticluta in mana deschide gurita... e asa scump!!!!
Nici eu nu am folosit niciodata anticonceptionale si nici nu intentionez.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Bitza si cd din punctul meu de vedere f bine ca nu ati luat anticonceptionale,dar intrebare indiscreta cu ce v-ati protejat ca vreau si eu...

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Plus ca nu inteleg de ce ii curg atatea bale, stau cu baveta dupa mine, are nonstop saliva pe barba, mai putin cand doarme. Oare de ce? Ca doar nu ii dau dintii de pe acum...voi patiti la fel?

Eva, din cite am inteles eu, balutzele sint unul din semnele care anunta ca baiatul e gata pentru papa solida. ceea ce n-ar fi de mirare. eu am fost uimita, in ziua in care am nascut, ca Ania isi tinea capul tzeapan, si mi-a confirmat si neonatoloaga din spital ca, de la un an la altul, bebelusii sint mai precoce.

deci, atentie, fetelor, pentru urmatorul sa va luati pantofiori la spital, ca iese din spital pe picioarele lui.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Fff tare, pupici

Profita de faptul ca e linistita Ania, fi-miu e argintul viu, Red Bull cum il mai alint eu, are atata energie si nerv ca azi am zis "Gata, imi dau demisia!" Se hotarase sa ma extermine!!!

Acum sunt o fericita, e in brate la ta'su, a venit si randul lui!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Deci ceai de tei, no way, merci babytza
Bitza cum intentionezi sa te protejezi? ma intereseaza si pe mine, ca am ganduri mari, cand ne vom muta si noi. Si Robertino se mai linisteste cand il mangai, dar uneori se trezeste plangand tare, fara vreo avertizare asa ca nu mai am ce face, il iau in brate si incerc sa il adorm la loc, dar nu imi dau seama ce-o avea, ce-o putea sa viseze el incat sa il faca sa planga asa?! El nu ma lasa deloc sa ii picur in gura, face ca leul si ajung sa-l umplu pe toata fata si calciu imi era greu sa-i dau, ma chinuiam cu lingurita si il varsam pe el, asa ca acum ii dau direct din seringa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu am luat doi ani pilule anticonceptionale, inainte sa vina Luca, am inceput cu Yasmine, nu mi-au convenit deloc, cica slabe...mi-au dereglat complet rusii(de fapt, nu, i-au exterminat definitiv)...am trecut pe Harmonet pana nu am mai putut lua ca nu se mai importa...si am ajuns la celebrul si arhicunoscutul Microgynon, pe care le-am tolerat cel mai bine. Mie nu mi s-a intamplat nik negativ de la anticonceptionale in astia doi ani (in afara de scurtul incident de care vb), nu m-am ingrasat, nu pilozitate, nik din ce zic babele, basca in septembrie anul trecut am vrut sa fac o pauza si in decembrie, in urma unei mici "surprize":))) a venit Luca in burta la mami, deci...fff repede, instant chiar

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput