Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetele care ati trecut la scutece nr 3 de care folositi?Huggies nr 3 sunt nasoale,nu mai sunt ca cele nr 2,au alt material si nu absorb bine,azi de cate ori am schimbat scutecul am schimbat si hainele,deci ce imi recomandati?

Eu am luat pilule 6 ani,fara pauza,m-am inteles super cu ele,nu am avut probleme cand le-am luat dar imi e frica voi avea mai tarziu,chiar nu as mai lua acum.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Musette, CD la noi la putere e prezervativul si dupa al doilea bb voi pune sterilet.
Eu cand am cumparat o cutie de anticonceptionale si am citit ca poate da cancer I freaked out.
Sper sa se produca anticonceptionalele pt barbati ca al meu e dispus sa iau

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Nocom, am vorbit cu prietena mea, si mi-a spus asa:
in cazul in care copilul este predispus la carii, "le face si cu mama fluorului."

ea recomanda sa intrerupi treptat, daca vrei sa renunti; sa raresti incet incet, pe parcursul a 2 luni. dar asta numai pentru confortul tau psihic, ca sa nu te stresezi ca n-ai facut bine, in cazul in care copilul face carii. in realitate, n-are prea mare importanta daca intrerupri brusc sau treptat. IN NICI UN CAZ nu face copilul brusc carii, nimic de genul asta.

despre fluor mi-a mai spus o poveste cu muuulti termeni medicali din care am retinut ca, in urma ultimelor studii, s-a constatat ca fluorul este cumva toxic pt organism. ea a confirmat ca dintii celor care au luat fluor pe termen lung au smaltul casant.

iar eu confirm povestea asta cu predispozitia la carii. sotul meu n-a avut niciodata carii, desi nu s-a ingrijit din cale-afara si nici n-a luat fluor. pe de alta parte, stiu o gramada de oameni care s-au spalat regulat pe dinti, dintotdeauna, si totusi la 30 de ani mai au putini dinti intregi in gura.

sper ca te-am ajutat. eu am hotarit sa nu iau fluor si sa nu-i dau nici Aniei, argumentul forte fiind ca, daca dentista mea, in care am incredere, nu i-a dat copilului ei, stie ea ce stie.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Musette eu pana acum cu prezervativ si metoda calendarului, care intre noi fie vorba....era 10% eficienta, in condtii de menstruatie neregulata, dar era alta viata, nu mi-era teama de sarcina, era ca in povestea cu drobul de sare, asteptam sa pice si a 'picat'
Acum situatia e alta, trebuie sa iau masuri serioase

Eva, e super ca nu au avut nici un efect advers pilulele in cazul tau, eu, repet, nu am luat, insa am luat utrogestan si....nu-mi place ce a lasat in urma, stiu ca situatia e diferita in cazul pilulelor, alte concentratii de hormoni etc, tocmai d-asta vreau sa fac niste analize
Cand eram in liceu am facut analize (aveam chisturi ovariene) si mi s-a recomandat Diane, la fel dupa cativa ani, Diane chiar nu as vrea sa iau, sunt unele dintre cele mai puternice din cate stiu

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nerantula: da fi-miu pare mai mare decat este, plus ca are deja moaca de barbatel
irina: vroiam sa-i pun un sprit in mana, sa semene cu ta-su(aici nu ma mosteneste pe mine, mie imi place sa fac dus)
babytza: nu mai alaptezi deloc, deloc? de ce?
dya: la 5 luni aveam 5 dinti asa ca este posibil.
mami de alexa:pupici la cei mari si la cei mici. Cum te descurci?
cd27: tot mai ai probleme? nu s-a retras uterul?
khristin: contraceptie: la mine abstinenta pana la 3 luni, pana cand voi fi apta de sterilet, nu am luat anticonceptionale pana acum, m-am ferit in zilele fierbinti si nu am ramas gravi timp de 4 ani. Am discutat cu sotul despre sterilet, picasem de acord, acum vad ca da inapoi, zice ca daca raman "asta este", ori eu nu vreau acum, asa ca probabil imi voi pune sterilet fara acordul lui expres.
musette: ii place in baie doar daca apa este fierbinte, nicidecum 37 grade cat scrie in carte, si chiar il relaxeaza, adoarme apa. Alti bebelusi sunt revigorati de baie, el nu, nici nu mai mananca, doarme doua ore si apoi se scoala la masa.
nausica: ramasesem datoare cu un raspuns: nu-i nici o legatura intre diversificare si plecatul la serviciu, masa diversificata va inlocui masa de lapte praf, nicidecum sanul.
Sunt de acord 100% cu instinctele, toata perioada sarcinii m-am ghidat dupa ele si nu am gresit. Asa fac si acum si de multe ori sunt considerata "neortodoxa" de cei din jur, multa experienta nu am, dar nici nu am gresit. Decat sa-mi folosesc copilul pe post de cobai la sfatul mamei, surorilor, cumnatelor, mai bine ascult de instinctele mele, caRE, surprinzator, realizez si eu ca functioneaza.(si cat ma temeam ca nu o sa le am)

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Musette eu pana acum cu prezervativ si metoda calendarului, care intre noi fie vorba....era 10% eficienta, in condtii de menstruatie neregulata, dar era alta viata, nu mi-era teama de sarcina, era ca in povestea cu drobul de sare, asteptam sa pice si a 'picat'

Eva, e super ca nu au avut nici un efect advers pilulele in cazul tau, eu, repet, nu am luat, insa am luat utrogestan si....nu-mi place ce a lasat in urma, stiu ca situatia e diferita in cazul pilulelor, alte concentratii de hormoni etc, tocmai d-asta vreau sa fac niste analize
Cand eram in liceu am facut analize (aveam chisturi ovariene) si mi s-a recomandat Diane, la fel dupa cativa ani, Diane chiar nu as vrea sa iau, sunt unele dintre cele mai puternice din cate stiu

Da, la mine fara pilule drobul cum zici tu pica la primul pas gresit, de aceea medicul mi-a recomandat pilule. Insa acum pilule nu mai iau dar nu ma stresez ca vrem bb2! vroiam si eu sa iau Cerazette cat alaptez dar m-am gandit ca mai bine nu
CD, eu nu pledez pt pilule; am luat doi ani ca nu aveam alternativa, mai eram si masteranda si trebuia sa imi vad de cursuri, dar acum ma gandesc serios ca nu stiu ce masura contraceptiva voi aplica cand nu voI mai vrea BB
Chiar nu stiu, in afara de prezervativ, care metoda e mai safe dpdv al sanatatii noastre, pe termen lung

Bitza, pe nicio cutie de pills din ce am luat nu scrie ca dau cancer, dar niciuna! Tu pe care ai citit asta, ca la mine scria invers, ca reduce riscul de cancer genital si de san, regland menstra!
Steriletul contine si el hormoni,in plus poate duce la sarcina extrauterina, si de el ma cam feresc
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

Da, la mine fara pilule drobul cum zici tu pica la primul pas gresit, de aceea medicul mi-a recomandat pilule. Insa acum am pilule nu mai iau dar nu ma stresez ca vrem bb2! vroiam si eu sa iau Cerazettz cat alaptez dar m-am gandit ca mai bine nu
CD, eu nu pledez pt pilule; am luat doi ani ca nu aveam alternativa, mai eram si masteranda si trebuia sa imi vad de cursuri, dar acum ma gandesc serios ca nu stiu ce masura contraceptiva voi aplica cand nu voI mai vrea BB
Chiar nu stiu, in afara de prezervativ, care metoda e mai safe dpdv al sanatatii noastre, pe termen lung

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Abstinenta

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

felicic nu s-a retras uterul, nu ma deranjeaza decat daca ma lovesc, chiar si incet, atunci doare. explicatie dr: nu alaptezi si in plus nici nu trecut asa mult timp de la nastere (2 luni), mai nou mi-a recomandat cerazette, cica ar ajuta la retragerea uterului, dar eu nu mai am deloc incredere in dr asta, asa ca ma duc la altul cum ajung in Bucuresti, nu pot sa port nici centura pentru ca doare daca ma strang un pic, din fericire au inceput sa ma incapa pantalonii de gravida

Mergi la inceput

Si eu vreau bebe2, dar cred ca va trebui sa treaca ceva timp sa ma refac complet
Eu am terminat masterul in 2006, asa ca eram 'free', desi nu eram cu omul potrivit, dar Doamne Doamne stia mai bine ca mine, asa ca m-a lasat sa mai astept un pic si bine a facut
Inainte de sarcina aveam menstruatii neregulate, foarte abundente(hemoragii)/lipsa, dureri groaznice, deci...trebuie sa ma 'investighez'bine
Bitza eu una m-am saturat de abstinenta, asa ca we trecut am rupt sirul abstinentei care dura de aproximativ 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:

felicic nu s-a retras uterul, nu ma deranjeaza decat daca ma lovesc, chiar si incet, atunci doare. explicatie dr: nu alaptezi si in plus nici nu trecut asa mult timp de la nastere (2 luni), mai nou mi-a recomandat cerazette, cica ar ajuta la retragerea uterului, dar eu nu mai am deloc incredere in dr asta, asa ca ma duc la altul cum ajung in Bucuresti, nu pot sa port nici centura pentru ca doare daca ma strang un pic, din fericire au inceput sa ma incapa pantalonii de gravida

of,of,of cere si o alta parere, ce ti-a spus dr pica, sunt atatea mamici care nu alapteaza si li s-a retras uterul, au trecut deja doua luni, iar la mine, dupa o luna si saptamana, nu mai este decat pielea inestetica, nici nu ai zice ca am fost gravi, iar cu centura intru in toate hainele de dinainte de nastere, camasile nu-mi vin din cauza de tzitzi mari.
lasa-l pe Mikul cu tati sau soacra si du-te de te cauta nitel, ca nu prea pare in regula

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput