Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
am vazut mai devreme pe B1 o emisiune unde era invitat Streinu, a vb despre toate vaccinurile, schemele gratuite, vaccinurile optionale pt care el cica va lupta sa le includa in cele obligatorii. vaccinul impotriva cancerului de col se introduce in campaniile scolare, de luni incepe la fetitele de cls a 4-a. sotia si fiica lui deja l-au facut.

alexa, cipri si mami

Mda, Romania e mai catolica decat Papa, cobai ne fac astia. In Occident dai cu subsemnatul si aici iti baga pe gat orice vaccin!
Mai ales un vaccin nou, cum il bagi, frate, in schema obligatorie? Mananci aici si mori acasa, cam asa ceva...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu m-am vaccinat impotriva cancerului de col. Inainte sa raman insarcinata cu Dimitri am facut ultima doza. Inainte sa incep vaccinarea am facut un test Papanicolau - rezultat negativ la Hpv si apoi vaccinul-3 doze la interval de 3 luni. Medicul meu il recomanda femeilor pana in maxim 33 de ani eu am faci Silgard, nu Gardasil care intra acum in schema nationala. Fiecare doza m-a costat 500 RON

babytza mi se pare foarte ok ca nu vrei sa il faci Valentinei.

ooka baietii pot fi purtatori si transmitatori sanatosi ai virusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eva, uiti un lucru...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
el vrea ca intr-un an sa introduca si rotarixul si prevenarul in schema obligatorie.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Sa ma mai scuteasca si Streinu Cercel. Ca mai nou ziceau ca si Varilixul il fac obligatoriu ca sa nu zic de ROR - au si scos antirujeolicul simplu de pe piata si ce faci cand copilul face rubeola si oreion inainte de 1.5 ani cand recomanda unii pediatrii sa se faca ROR.

andy nu am timp sa povestesc ce e la gura homeopatei mele legat de vaccinarile astea optionale. Ma si ia rasul cateodata cand o aud vorbind.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Sa ma mai scuteasca si Streinu Cercel. Ca mai nou ziceau ca si Varilixul il fac obligatoriu ca sa nu zic de ROR - au si scos antirujeolicul simplu de pe piata si ce faci cand copilul face rubeola si oreion inainte de 1.5 ani cand recomanda unii pediatrii sa se faca ROR.

andy nu am timp sa povestesc ce e la gura homeopatei mele legat de vaccinarile astea optionale. Ma si ia rasul cateodata cand o aud vorbind.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Nu mai zic de ROR si Varilrix ca ma apuca nervii!
Fetelor, eu am facut toate bolile copilariei, rujeola, rubeola, varicela, scarlatina, variola si ce or mai fi, singurul nefacut e Oreion. Tare bine mi-au prins sa le fac copil, ca uite nu le mai fac acum, si nici nu m-au traumatizat, m-au intarit. Culmea e ca sunt un fost copil hranit exlusiv cu lapte praf, nevaccinat cu vaccinurile cu duiumul de acum, (erau mai putine atunci, clar)si de la 6 ani cand m-au internat sa imi scoata amigdalele eu nu am mai stat in spital pana acum cand am nascut. Nici macar o carie nu am ca sa intru la dentist...
Sotzul meu raceste frecvent, in fiecare iarna, eu nu iau de la el nimic, nici nu fac vreo gripa, raceala...
Ce intelegem de aici? Sa ne scuteasca cu speech-uri de genul daca nu alaptezi nu are bebe imunitate(eu alaptez si Doamne ajuta sa am lapte pana mai tarziu ca e bine, comod tare si ma leaga fantastic de fi-miu dar daca nu aveam lapte? ma impuscam?), ca sa facem vaccinurile lu' peste ca daca nu face copilul cutare complicatie, etc
Culmea este cu cat avanseaza medicina, in loc sa gaseasca solutii eficiente ne imbuiba cu diverse ca sa nu cumva sa facem boala lui Calache...Si din una vom da in alta si tot asa...de'ale lu' Caragiale...
Toate speech-urile astea ale diverselor somitati din medicina vin sa sporeasca angoasele si panica materna si se intetesc tare in ultima vreme...lasa-ne tata sa crestem copiii cum consideram noi, ca doar ne informam bine nu suntem toti de la Utzutzuoaia...

M-am racorit...astept rosiile

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

Nu mai zic de ROR si Varilrix ca ma apuca nervii!
Fetelor, eu am facut toate bolile copilariei, rujeola, rubeola, varicela, scarlatina, variola si ce or mai fi, singurul nefacut e Oreion. Tare bine mi-au prins sa le fac copil, ca uite nu le mai fac acum, si nici nu m-au traumatizat, m-au intarit. Culmea e ca sunt un fost copil hranit exlusiv cu lapte praf, nevaccinat cu vaccinurile cu duiumul de acum, (erau mai putine atunci, clar)si de la 6 ani cand m-au internat sa imi scoata amigdalele eu nu am mai stat in spital pana acum cand am nascut. Nici macar o carie nu am ca sa intru la dentist...
Sotzul meu raceste frecvent, in fiecare iarna, eu nu iau de la el nimic, nici nu fac vreo gripa, raceala...
Ce intelegem de aici? Sa ne scuteasca cu speech-uri de genul daca nu alaptezi nu are bebe imunitate(eu alaptez si Domane ajuta sa am lapte pana mai tarziu ca e bine, comod tare si ma leaga fantastic de fi-miu dar daca nu aveam lapte? ma impuscam?), ca sa facem vaccinurile lu' peste ca daca nu face copilul cutare complicatie, etc
Culmea este cu cat avanseaza medicina, in loc sa gaseasca solutii eficiente ne imbuiba cu diverse ca sa nu cumva sa facem boala lui Calache...
Si din una vom da in alta si tot asa...de'ale lu' Caragiale...

M-am racorit...astept rosiile

Luca se face mare!!!

Variola sigur nu ai facut ca e eradicata dinainte sa ne nastem noi. Dar ai facut sigur varicela si eu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD da ce grasunel ai tu cuscra
muuh da stiu,cam la fel si al meu,a fost in stare sa vorbeasca apropae juma de ora numa despre asta,daca tot l-am intrebat
alina Ce mai face Alexa?E pa picior de pace>?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Citat:

Variola sigur nu ai facut ca e eradicata dinainte sa ne nastem noi. Dar ai facut sigur varicela si eu la fel.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Se prea poate, stiu ca am fost campioana la eruptiile astea si se mira lumea cand imi vedea fisa medicala.
Dar iaca...sunt vie!!! Si nici nu mi-au ramas semne cum se credea Nu pe piele...or fi ramas la bibilica!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Daca tot se discuta imi spun si eu parerea eu sunt total impotriva tuturor vaccinurilor dar asta e la noi sunt obligatorii si nu avem ce face.Si dr mea pediatra cea de la particular impartaseste aceeasi idee si mi-a recomandat cu caldura sa nu fac nici rotarixu nici prevenaru.
CD felicitari pentru Miku.Vezi Miku mic se face mare.Si Andrei avea la 2 luni 6200g si 65 cm.
Andy ce mai faceti voi?Ati facut vaccinul?Miane mergeti dupa Andy cu Alexia ?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27

Am ramas doar cu David acasa, Dragos plecand la bunici in wkendul asta! vai ce liniste e in casa!
Noi vom face vaccinul din schema gratuita, asa am facut si la Dragos asa voi proceda si acum!
Azi noapte i-am dat prin somn sa pape lui David, ma dureau sanii de nu mai puteam si el sforaia , s-a trezit la 7, l-am schimbat, alaptat si a dormit pana la 10,30 cand laptele tzasnea din sani ca din arteziana, asa ceva nu am mai patit. Ne-am pozat, leganat, iubit si acum la 12,30 a adormit iar!
tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Eu in locul tau mi-as face o banca de lapte de toata frumusetea. Pentru depozitare la congelator poti folosi fie recipiente sterile pt uroculura, fie recipiente speciale. Sunt la avent unele.
Pupici!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput